21 Ağustos 2011 Pazar

bir kedi yeter!



Pazar sabahına özel geçmişten getirdik sizler için.

Hayatı ve kafaları güzelleştirmek için bir kedi yeter! O kediyi çeşitli efektlerle çoğaltarak bu şekil keyfi ikiye üçe beşe katlayabilirsiniz.

19 Ağustos 2011 Cuma

bir dua, bir stil...


1500 yıldır yeşil tonların kreasyonlarda hakim olduğu bir moda anlayışına yenilikçi bir bakış açısı kim tarafından getirilecek diye merak içerisindeyken Tekbir Giyim haberiyle zaten 3 numara olmuş gözlerim iyice bulanıklaşıp sonra tekrar açıldı. Çünkü habere göre yeni kreasyon tanıtımını islami üsullere göre seçilmiş mankenlerin yaptığı Tekbir defilesinde bir süre tempolu ve günah olmayan şarkılarda yüründükten sonra ilahiler çalmaya başlamış ve mankenler cenaze namazı mizanseni gerçekleştirmiş. Arkaya tesbih ve takke gibi objelerin yansıtılmasıyla bir görsel şölene dönüşmüş olay. Defile sonrası after party niyetine de mevlüt okutulmuştur diye düşünüyorum ki bu kısım bir nebze daha normal bir bitiriş olur. Ama defilede cenaze namazı kıldıran, çıkışında da VIP konuklarını taşıyan özel jet ile Yusuf İslam dinleyerek umreye uçar gibi bir fanteziye koşar. Bu projede saçmalama sınırı yok çünkü.

Tam da olaya sosyolojik açıdan bakıp sermayenin el değiştirmesiyle birlikte islami kesim kendi burjuvazisini, yaşam tarzını, bakış açısını yaratacak felan diye kendi kendime yaptığım ciddi tartışmalarla zaten azcık kalan gençliğimi heba edecekken bu haber çok iyi geldi yea. Beni Türkiye'de yaşadığım gerçeğine ışık hızıyla döndürdü. Sadece şekilden nasibini alan bir bakış açısının temellerinin atılışının trajikomedisi bu çünkü. Channel Zemzem'e kadar gidecek yolun Merter çıkışlı başlangıcı. Badem bıyığın old school bulunduğu, cenaze namazlarında jilet gibi görüntüyle yürek hoplatılan, cuma namazlarını Mekke'de kılınıp akşam yemeğinin Kızıldeniz'e karşı yiyildiği bir fantezi dünyasına yelken açıyoruz.

"Şimdi Hira çok moda kızzııamm" diyecek sanki az sonra sanki biri.

Ben bazen çok abuk rüyalar görüyorum. Böyle pencereme konan kuş havalanırken robot bir ejderhaya dönüyor falan. Kendi kendime soruyorum acaba uyurçeker miyim bu ne kafası diye. Hayır fantastik bir film falanda izlememişim, öyle bir görüntüye maruz kalmamışım. Allah allah diyorum hayırlısı diyorum hep. Ama bugün bu haberle tüm bu rüyaların nasıl bir bilinçaltından çıktığını anladım, aydınlandım. Bu kadar fantastik bir ülkede yaşarsan rüyanda bakkal Nuri'nin aslında derin donduruculu bir buzdolabı olduğunu da, peynir yemezsen mafya babası tarafından öldürüleceğini söyleyen dans eden tavuklarda görürsün. -Bu rüyalar tarafımdan görülmüştür.-

Yaktınız kafamı yaktınız.

Bir zaman mecliste Atahhmmmm iran olucaz öğüüüüüü diye ağlayan cehapeli teyze kontenjanından milletvekilleri vardı. Hala dün gibi güldürür. Ama şu aşamada Atam İran'da olamıcaz ne olucaz biz yaa?

NOT: Bunca zamandır beni okuyup yukarıdaki açıklamayı bana yaptıran okuyucuya küserdim ama bayram dolayısıyla küssem de hemen barışmak zorunda olduğum için şu an barışığım. İkrah ettim, illa kendimi açıklıcam di mi. Tebrikler ayakta alkışlıyorum şu an. Kırgınım vala.

15 Ağustos 2011 Pazartesi

fotoğraftaki ünlümüz kimdir?




A) Belkıs Germiyanlıgil
B) Ajda Pekkan
C) Nurdan Kaşıkçı
D) Lady Gaga

Yaaaa. Ne demş Nasrettin Hoca "ye kürküm ye" Benden size Ramazan kıssadan hissesi olsun. Akşama da karagöz hacivat var beklerim.

Styleboom'dan çaldım fotoyu. İkrah özelde kullanıcam dedim, kırmadı verdi. Sibel Can ses tonuyla söylüyorum bunu da.

10 Ağustos 2011 Çarşamba

yasaklanmayacak canlılar listesi



Şimdi abazana dur demedikçe önüne gelen herşeyden tahrik olmaya ve dolayısıyla göz önünde dürtemeyeceğinden de tahrik olduğuna yasak koymaya başlıyor. Ve bu abazanların tahrik olma gücü o kadar yüksek ki yasaklanmamanız ya da dürtülmemeniz imkansız gibi birşey.

Bu nedenle eğer aşağıdaki listeden herhangi biri değilseniz, yüksek ihtimalle yakında yasaklanırsınız.

Dürtülemeyecek dolayısıyla yasaklanmayacak canlılar listesi:

1- Örümcek -malum hikayeden dolayı kutsal-
2- Peygamber devesi böceği -isimden yırtıyor-
3- Sarı çiçek
4- Arı -altıgen petekten yırtıyor-
5- Kedi -uykudan yırtıyor-
6- Hurma
7- Gül ağacı -çarpılma korkusundan yırtıyor-
8- Ak sakallı dede
9- Güvercin -doğru yere yuva yapınca yırtıyor-
10- Deve
11- Karınca
12- Koç
13- Hüdhüd kuşu
14- Peygamber kılıcı çiçeği -isimden yırtıyor-
15- Rasim Ozan Kütahyalı

Valla liste bu. Dışında kalanlara geçmiş olsun. Herkese, hepimize.