16 Kasım 2011 Çarşamba

Dikkat: Göte bakan götçü olur!


Sefer Darıcı'nın dudağının hemen üstündeki beyazlıkta yazan subliminal göndermeli "dangalak" yazısını bulmak için 3 saniye araştırma yaptım, hemen gördüm. Üstelik sıfatına az daha bakınca kaşlardaki pedofili ve saçlardaki denyo göndermelerini de görmek mümkün. Ama ben hepsinin yerini yazmadım ki siz de bu sıfata iyice bakıp subliminal etkiyi damarlarınızda hissedin.

İşte bir takım güçler böyle adamların çeşitli yerlerine subliminal görseller yerleştirip dangalak, denyo ve pedofili bir nesil yetiştirmek istiyor. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde böyle fitne ve fesat subliminallere prim vermeyelim lütfen.

Ve gelecek nesillerin sağlığı için çocuklarımızın gözlerini Sefer Darıcı televizyona çıktığında kapayalım. Bilim bize gösteriyor ki; göte bakan götçü olur.

Bu da bilimsel verinin videosu:

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/62467/susam-sokagi-yuzunden-simit-saraylarina-mahkum-olan-genclik/fbshare

1 Kasım 2011 Salı

gazeteci pornosu



Fatih Altay'lı arkasını değil önünü dönmüş olsaydı Arşarman'a tam puan verirdim. Ama diğer elinin nerede olduğu belli olmadığından yine de kötü bir puan vermiyorum bu fotoya. 10 üzerinden 3

Dünyanın kendini en akıllı sanan iki kişisiyle çekilmiş en anlamlı fotoğraf. Konsept gönderme muhteşem. Kim çektiyse gelsin plaket vericem.

Tipinisikim.