5 Mart 2012 Pazartesi

götümüz büyüyor!



Bugün girdim bloga bir baktım olmuşuz 1000 kişi. E tam sayıların şerefine bir kutlama, bir yavşaklık yapmam, bir teşekkür etmem gerektiğini düşündüm.

Öncelikle beni sizler var ettiniz, sizlerin boş zamanlarının bolluğu, zevzevlik etme potansiyeliniz, kötü espriye gülme naifliğiniz sayesinde bugün bir köy kuracak kadar boş insan bir araya geldik. Oysa yola çıktığımda bana sadece yedi yaşındaki kardeşim gülüyordu. Şimdi ise hep birlikte gülsek, gülmenin gücünü tüm insanlığa gösterebiliriz.

Ayrıca gülmek demişken, biz bu blogda sadece gülmedik, yeri geldi ağladık. Yeri geldi ben ağladım siz güldünüz piçler. Yeri geldi toplumun parmak basılmamış yaralarına parmak bastık ve etliye sütlüye dokunmadan eleştirimizi yaptıktan sonra lookbookumuza, facebookumuza geri döndük. Yeri geldi 'ulan bu sefer kesin dava edilcem' diyip temiz don atlet alış verişine çıktım. Yeri geldi aile büyüklerime bloğun adının almanca günlük anlamına geldiğini inandırmaya çalıştım. Ne günler geldi, geçti.

Ve bu deneyim bana şunu öğretti: Bugün götten atsam beni dinleyecek 1000 kişi bulabilirim.

He başım sıkıştı desem biriniz gelmezsiniz biliyorum. Ama sanal alemin olayı bu bebeyim, gerçekliğimiz bu sevgilim. Öyle sanmak'tan başka çıkışımız yok modern insan(!)olarak.

Neyse bugün burada benimle götten atılmış uydurukçu hikayelere eşlik eden herkese selam olsun. Yukarıdaki video kıvamına gelene kadar buradayım. Son zamanlarda az az gelsem de kalbim götümde.

Peace & respect