20 Ağustos 2013 Salı

yeni bir şey var mı?



Hello Dünyalılar Klingonlular ve Ispartalılar! Uzun bir aradan sonra size dandik şeyler anlatmak için işte yine burdayım. Bu arada hayatımda hiç yenilik yok lan. Yok bişe var sadece. Kalanı mütemadiyen devam ediyor.

Yenilik şöyle;

Cinsiyet değiştirdim.

Şaka şaka.

Anama gittiydim. Anam cinsiyet değiştirmiş. Şaka şaka. Gittim işte. Gitmişken kalayım dedim. Sabah kalktım işe gidicem. Nasıl da yağmur yağıyor. Yaz yağmuru. Su birikintilerinde bale yaparkene sen kocaman gözlü beyaz olduğunu sonradan öğrendiğim yara bere içinde minik bir kedi çıkmasın mı önüme! Böyle en saf haliyle mııırrrp yaptı. Aha dedim uzaylı kedi.

E şimdi uzaydan gelmiş misafirperverlik göstermesen olmaz. Bugüne bugün tüm galaksinin kedi anasıyım. Bana yakışmaz. E işe erken gitmesem geç gittiğim rutin günlere biri daha eklenir. Dedim nasılsa rutinim bu, ben bunu alayım bi veterinere götüreyim, bonus sevap alayım, ramazanda oruçtan yırtayım. Anama döndüm bu peşimden geldi. Anladı piç bu hatun beni bırakamayacak. Anamın plaj çantasını kaptım mıydı 250 gram kıyma gibi attım bunu içine. Yağmur kıyamet gittik veterinere. Celal benim veteriner. Celal dedim bu yavru uzaylı çok kötü halde sen buna bi yıkama antibiyotikleme yap ben gelcem. Tamam koy oraya dedi. Şaka tabi. Aldı eline baktı, yaralarını kontrol etti. Çok bakımsız iyileştiririz biz bunu dedi. Haydi o zaman si yu dedim çıktım. Bu arada o uzaylı kısacık zamanda beynimi telekinezi yöntemiyle çoktan ele geçirmişti. All beniiii all beniii. Beyini sittiret al beniii. Bey de o ara tatilde.

Ben içten pazarlığa başladım tabi. İkinciyi yapayım istiyordum ne zamandan beri. İlkini yaparken ayy bir daha hayatta yapmam diyorsun ama sonra unutuyorsun o acıları. Bunu bütün hemşireler ve ebeler bilir. Karanlıklar prensi Ozzy'nin yanına beyazı da alıp kedilerden beşiktaş forması yaparsam beyi kandırırım diye düşündüm. Ya da hep iki kedimiz varmış gibi davranırsam farketmeyeceğini, unutmuşum herhalde diye düşüneceği planını yaptım. Keza planım tuttu. En başından beri iki kedimiz olduğuna inandı. Beşiktaş meşiktaş ay çok da minik, sahiplendiririz, uzaylı hem felan diyerekten amacıma ulaştım.

Neyse aradan bir hafta geçti gittik Celal'e. Celal sizin minik çok iyi durumda dedi malı gösterdi. Uzaylı yine kocaman gözleriyle bize bakıp mııırrp yaptı. Ozzy'e nasıl kabullendiricez göt atmaları arasında alacakken biz bunu Celal 'yalnız' dedi. 'Ne' dedik. 'Bu kedi yavru değil cüce' dedi. 'Ha!' dedik. 'Haa valla cüce' dedi 'ya da küçükken hastalık geçirmiş daha büyümez boyut bu dişlerini değiştirmiş çünkü' dedi.

Şaşırdım mı şaşırmadım. Hem uzaylı, hem cüce gelse gelse bana gelir çünkü. Ozzy de şaşı. Biri gollum gibi bişe biri şaşı tüm sipastik kediler bende. Ulan ziyarete açar para kazanırım düşüncesiyle hiç bozuntuya vermeden olur ya cüce müce ben de çok uzun sayılmam şakalarıyla aldık uzaylıyı.

Eve getirdik. Aa Ozzy bak sana görücü usülü mahalle kızı aldım felan diye koydum önüne. Ulan ala ala bunu mu aldın cüce lan bu diye hemen çaktı piç. Genç lan daha 18'lik aldım dedim ama yemedi kıhhladı. Kes lan dedim sen de şaşısın. Sana sultan, sürmeli mi alaydım dedim. İlk etapta bir moral bozukluğu oldu tabi. Sonra yavaştan yavaştan yakınlaşmalar kuku pipi koklamalar felan anlaştılar çok şükür. Ama manitacılık olmadı. Sanırım Ozzy şaşı diye kız onu, Minik de cüce diye Ozzy kızı dünya ahret bacı kardeş bildi. İkimiz bir olalım bu insanoğlunun götüne koyalım diye işbirliği yapıp evde ne varsa yere atıyorlar şimdi. Ozzy'i de siyam çizgisinden kaydırdı şellafe. Her türlü eşşoleşşeklik takım halinde icraat ediliyor. Hala mıırrp diye dolanıyor evde. İşaret çakıyor da tepemize ufo mu inecek diye kıllanmıyor değilim.

Uzun lafın kısası -kısa hali bu ha- hayatımdaki yenilik bir cüce kediden ibaret. Ya ne olacağıdı.

Mütemadiyen devam edenler top 10 listesi ise şöyle;

1-Yan tarafımızda sabahın köründe arabasını basınçlı su sikiyle yıkayan ppprrrraaaaağğğğ diye bağıran gerizekalı Arda'nın babası hala komşumuz.
2-Ön tarafta 15 metrekare bahçesinde her hafta sonu inşaat yapan götveren kobi hala komşumuz.
3-RTE hala başbakan.
4-Taksicilerle her gün kavga hala sürüyor.
5-Nedenini bilmeden işe geliş gidiş hala sürüyor.
6-İkrah ve gıybet tüm hızıyla sürüyor.
7-Koca aynı
8-Ayrılıp birleşen, küsüp barışan kız arkadaş sayımız aynı
9-Kilo ve sigara sabit shit!
10-Hayat aynı.