9 Haziran 2010 Çarşamba

beyaz kadının çaresizliği


Amerika'nın son bembeyaz sübyan starı Miley Cyrus'a ailelerden ayar gelmiş. "Miley seni bağrımıza bastık çocuk star yaptık Amerikan örf ve adetlerine uygun olmayan göt sallamalar, kız kıza öpüşmeler yalaşmalar yakışmadı" demişler. Haklımılar haklılar. Gerçi daha 15 yaşında gonca memelerini dergilere açarken milletçe bakmışlar. Ama durum pis zenciler gibi oraya buraya dayanmaya gelince "Countryci babadan çıkan kıza bak. Amerikan beyazı göt sallamaz" diye sinirlenmişler. -Bu durum ülkemizde İbrahim Tatlıses'in kızının popçu olup donla sahneye çıkması gibi bişe- Oysa sırf beyaz dansçılardan oluşan -bi tane zenci var ama o da benim kadar esmerdir anca- bembeyaz klibiyle ve koyboy botlarıyla ne kadar da Amerikandı kendisi.

Bu ahlak problemi yüreğimi sızlatınca bonemi takıp henüz ülkemiz tarafından yasaklanmayan IP'lerden birini kullanarak youtube'a girdim, izledim. Evet Miley bi yerleri yalama, sürüngenleşme, kendini okşama, her fırsatta domalma durumunda. Yazık dik duramıyo kız. Ama gel gör çok büyük bir eksiği var. Göt. Hep buraya bağlanıyomuş gibi mevzu ama işte varlığı da yokluğu da çekilmiyor. Öyle bir uzuv. İstediğin kadar salla Miley'cim o kuru götünle bir siyahın etkisini veremezsin. Bir Rihanna, Beyonce gibi salladığında zamanda dalgalanma yaratabilir misin? Yaratamazsın. Gerçi Miley bunu kendi de bildiğinden eğilmekle olmaz "ver bir alt dudak" hareketi ekleyeyim ben sahne performansına demiş. E bu durum ebeveynleri iyice sinirlendirmiş.

Aslında bu kadın kadına ver bi alt dudak hareketi kadınlar tarafından da anlamlandırılmaya çalışılıp merakla izlenen bir etkinlik. Hadi Britney'le Madonna'yı anlarım. Madonna dili vasıtası ile birikimini ağızdan Britney'e devretmişti sembolik olarak. Ama ya Sandra Bullock'un Scarlet Malsın'ı öpmesi. Miley'in cimcük dudaklarıyla kızlarla yalaşması.

Genç yaşlı demeden hoop ver bi alt dudak.

Bu duruma mı geldik dünya kadınları olarak. Seksapel uğruna harcanan para, yapılan estetik yetmedi barlarda birbirimizi mi dillicez? Kesiştiğin erkeğe bakarken kız arkadaşını öpüyosun. Mesela bütün bardaki kadınlar aynı şeyi yapsa birden. E bu durum erkek bulmak için bara gitmenin yanında bir de öpüşecek kadın bulmak anlamına gelir. Bir de herhangi bir kadın değil, öpülecek bir kadın. İşler daha da zorlaşıyor yani.

He başka bir anlamı da olabilir, her yola varım da olabilir. Ama soruyosun "kızım niye öptün arkadaşını biseksüel misin? Yooo" E niye öpüyosun. Böyle bir garip furya. Burda elele tutşan kız furyası vardı bi ara ABD'de de öpüşen kız. Öyle bişe olsa gerenk.

Neyse sonu kötü bitmesin.

5 yorum:

  1. ben şahsen lezzo olayından tahrik olmam, işte amerikalılar toplum/ilişki mühendisliği konusunda yeni bir zar atıyorlar, tutarsa....

    amma Scarlet konusunda katılamayacağım...

    Hmmmmmmmhhhmmmmğğğğğ Scaaarleettttt.........

    (Homer Simpson'un yemek aşerme efekti ile)

    YanıtlaSil
  2. hahaah süpermiş... tez zamanda bu ablaya burun ameliyatı da yaparlar, tipi iyice maymuna çevirirler. o zaman kendi dirseklerini bile yalasa en fazla lady gaga artık. 80lerdeki glamcilerin sidik yarışı gibi bişeylere döndü yine amarika...

    YanıtlaSil
  3. yazıya ayrı, "Bu duruma mı geldik dünya kadınları olarak" diye başlayan paragrafına ayrı bittim.

    YanıtlaSil
  4. " Madonna dili vasıtası ile birikimini ağızdan Britney'e devretmişti sembolik olarak"

    ahahah

    YanıtlaSil
  5. bunun bizdeki feci yansımalarından biri de şudur:
    Erkek erkeğe kolkola yapılan buddywalking..
    düşünsene istiklal caddesinde her geçişte minimum 1 çift görüyosun..

    YanıtlaSil