28 Haziran 2010 Pazartesi

her türlü nikah haberi

Inspired by Iceland Video from Inspired By Iceland on Vimeo.



İzlanda başbakanı teyzem geç gelen mutluluk dememiş, bir ayağın çukura girmesine aldırmamış ülkenin ilk eşcinsel evliliğini yapmış. Hayırlı olsun bir yastıkta kocatsın dicem ama geç bir temenni olacak. Konu hakkında konuşurkene bir zaman eğlenceli görüntüsüyle bol gezinen yukardaki İzlanda tanıtım videosunu izledik yine. Tüm videoda orda burda oynayan insanlar. İki buz bi kaplıca, dağ taş. Bakıyoruz memlekete hiçbişe yok. Hani bir köprüden atlayan Fatih Sultan Mehmet silüeti, hani bir dansöz, Kıvanç Tatlıtuğ. Onlarda bunu bildiğinden ulan koyacak bişe yok burda bari napalım dans mans demişler. Eminim ülkedeki genç sayısı da videodaki kadardır. Ama refah seviyesi konusunda bişe diyemeyecem tabi. Seviye başbakanın eşcinsel evliliğinden belli. Öle bir refahtaki herkes herşeye doyulmuş millletçe, "hadi yaa bi sen bana bi ben sana"ya dönmüşler artık.

Bu arada sadece Türkiye'de değil tüm dünyada nikah mevsimi anladığım kadarıyla. Benim de nişan nikah koşturmacası tam gaz devam ediyor. Yoğun programımın son etkinliğinde ilk defa imam nikahında şahitlik yaptım. Geç kaldım zaten eve de uğrayamadım "selamunaleykum hoca efendi" dedim şortumla soru işareti bakışlar arasında girdim içeri. Sonra arkadaşım etek verdi. İki geçmiş olsun hoş beş geçtik nikah faslına. İsimler yazıldı bir kağıda sembolik olarak. Sonra bizim kıza ne istiyorsun nikah akdine karşılık dediler. Bilemedik birbirimize baktık öle. Hocam ortalama ne isteniyo diye sordum ben komiklik olsun diye ama hoca gayet ciddi cevap verdi. Olayı anlattı. Eskiden kocalar savaşa sefere gidiyordu kadınlar açıkta kalmasın diye böyle bir karşılık akdi yapılıyordu dedi. O zaman ağırlığınca altın istiyoruz geyiği yaptık. Hoca efendi de -az biraz sosyete hocasıydı anladığım kadarıylan- bilmem kimin otel sahibi oğlunun nikahını kıyarken kız da aynı klişe şakayı yapmış ağırlığımca altın istiyorum demiş de çocuk kaç kilosun demiş gelin 50 demiş çocuk çek defterini çıkarıp 50 kilo altın diye çek yazmış. Biz vay anasını diyip birbirimize bakarken, damat "oldu mu hocam şimdi bu hikaye" dedi. O sırada damat sefere giderse bi yurtdışı tatilinin spa'sıyla extrasıyla kabaca ne kadar geleceğini hesaplayıp 5 bilezikte anlaştık biz. Neyse anlaşmaya imza atıp dualar okundu. Şahidim diye imza attım. Sonra kek börek muhabbet bi süre.

Kekleri börekleri yerken hoca efendiden İnönü'nün cenazesinde toprak atmaya kimsenin kalmadığından, bihterin cenazesini yanlış yöne yatırdıklarına mezarlık magazin haberlerinin hepsini aldık. İmamlığın meslek geyiği de buymuş onu öğrenmiş olduk.

Not: İzlanda için "yanardağ patlaması yetmedi şimdi de eşcinsel sapkınlığa sürüklendiler" diyip lut kavmini referans veren vakit gazetesi yazısını heyecanla bekliyorum.

3 yorum:

  1. Soğuktan donmamak için o danslar.

    Diğer meseleye gelirsek: Bak İzlanda'ya ve duy sesimizi Tayyip! Eşcinsel imam nikahı istiyoruz!!!

    YanıtlaSil
  2. İmamın kendisi değil (kendisi de olabilir dilerse tabii), nikahin kendisi eşcinsel...

    YanıtlaSil
  3. izlandalıların pür neşe videosu çok yapmacık olmuş bence. bu adamlar avrupa'nın en yüksek intihar oranına sahip. yemesinler şimdi bizi bu triklerle.

    YanıtlaSil