24 Haziran 2010 Perşembe

kül kedisi


İşte size senenin moda renklerinde bir kedi. Gri tonlar üzerinden dore oynamalarla karizmatik bir görünüme sahip kedimiz özellikle bir kedim olsun hep kucağımda uyusun diyenlerin kaçırmaması gereken bir mahlukatımız. Yüksek ihtimalle bir evde doğdu memeden kesilince şutlandı. Dün gece misafir ettim deneme sürüşü niteliğinde. Tek istediği sevgi, devamlı bir mırmır tırtır, kuyrukta seri bir titreme, göbek daima açıkta. Böyle insan sevgisiyle donanmış bir hayvan. Patiler ekmek styla. Dünya güzeli diyemem ama çirkin ördek yavrusu masalını bilirsiiiz. Çirkin alırsın prenses olur kedi bu.

Götümden ayrılmayan bir kedi istiyorum, sevgisiz büyüdüm sevgi istiyorum, sevgilimden ayrıldım sıcak bir el istiyorum, gri kedi istiyorum, kepçe kulak seviyorum, kedi seviyorum, yürürken ayaklarıma bişe dolansın, üzerime tırmansın istiyorum diyenlere burdan duyurulur.

Biliyoruz bu ara kedi enflasyonu var. Her face profilinde bir "bu şirine ev arıyoruz" mesajı var. E sen niye bakmıyosun demeyin. Şu ara ameliyatım olacağından bakmam mümkün değil. Bi de hala patti'nin yasındayım. Mundar olur bu bende, pattiyle karşılaştırırım hep psikopat yaratırım, kendine güvensiz, derslerinde başarısız olur.

Unutmayın hayatı ve kafaları güzelleştirmek için bir kedi yeter!

13 yorum:

  1. Sürekli bokunu temizliyeyim, nasıl bir kum kullanırsam kullanayım, evi mis gibi çiş kokusu sarsın,tüyleri her yere konsun diyenlerin kesinlikle kaçırmaması gereken bir fırsat.

    YanıtlaSil
  2. dişi kedi çiş kokmaz yaa.. tüy zaten olmazsa olmaz. boka gelince sen sıçmıyo musun, iki el atıversen

    YanıtlaSil
  3. o kedi beni beslesin lan. en azından avcılık meziyetleri var. aç kalmayız.

    YanıtlaSil
  4. ya bendeki eskidi zaten, onu atıp bunu mu alsam? çok tatlıymış ipne

    YanıtlaSil
  5. allah çirkin şansı versin. az önce aldı bir arkadaş. pis şanslı marsık

    YanıtlaSil
  6. Bu kediyi bir yerde bulmadınız değil mi?

    YanıtlaSil
  7. Hayvanları severim. Ama hayvan bu insan değil. Onunla konuşamaz birşeyleri paylaşamazsın. Canlı oyuncak misali. Sanırım evlisin. Bir çocuk doğur bu anlamsız merakın gitsin.

    YanıtlaSil
  8. geçenlerde böyle bir kedi sahiplendirdim, çok fena hayvansever olduğum için evcil hayvanların satılmasına ziyadesiylen karşıydım ancak yaklaşık 1000 tl değerinde olduğunu öğrenince niyçin Bursa'dan İstanbul'a yardırarak gelip aldıklarını daha iyi anladım. öğrenciyim, açım, çok koydu. Chartreux (şatroy) cinsi bir Fransız asilzadesiydi, kocaman patileri ve ponponları vardı. Neyse, sizin için de geç olmuş, lütfen acımı paylaşın.

    YanıtlaSil
  9. kediyi bakkal kenarında terkedilmiş ona buna yalakalık yaparken bulduk yaa. neden bu da mı şatroy buryenmiş.. gitti mi 1000 TL şimdi.. verdğim arkadaşa dün bütün gece rüyamda gördüm sayıkladım aşığım o kediye sanırım diyip geri alsam kime satabiliriz? Bu arada yukarıdaki adsız kesin annem. Anne bırak bu ayakları sanırım evlisin falan

    YanıtlaSil
  10. ben nazi edasıyla bir proje yarattım, 0 terrier bir köpek aldım (malta terrier, hatta almadım süper salladım ablama eski sevgilisi hediye etti), bana geldiğinde 1 aylık anca idi, sonra o köpeği dedemin evine, köye yolladım 5 ay boyunca onlarca kedinin içinde büyüdü. şimdi kedi gibi sfenks duruşuyla oturuyor, kendini yalaya yalaya temizliyor, ısırmıyor ve havlamıyor. adı da kitty.
    tercihim her zaman kedidir, ama bir gün çekip gidiyorlar, her giden kediden sonra bütün aile oturur ağlar bir daha almayalım çok üzülüyoruz derdik ama yine de bir mırlamaya kurban olurduk. ki hala da canım kedi çeker, evet bildiğin kedi sevmek istiyorum ama şimdi kittymiz var, o da çok tatlı ablası.

    YanıtlaSil
  11. Ah be, sen her kedilerle ilgili bir yazı yazdığında benim içim gidiyor, hastalık derecesinde kedilere tapınmama rağmen ileri derecede alerjim var. Aşk her şeyi halletmiyor. Biraz öpüşüp koklaşayım nefes darlığından yere yapışıyorum. Siz, kedilere alerjisi olmayan insanlar, çok şanslısınız la!

    YanıtlaSil
  12. Nerede bulmuştunuz ve hangi tarihte? Ben yakın bir zamanda kedimi kaybettim de. O yüzden heyecanlandım...

    YanıtlaSil