25 Haziran 2010 Cuma

yahudifest'e saatler kaldı!



Osuruktan nem kapmak diye çok güzel bir laf vardır. Bunun vakit gazetesi versiyonu osuruktan yahudi çıkarmaktır. Mesela bütün dünyada biri osursun vakit hemen osuranın yahudi olduğu gerçeğini ortaya çıkarır. Her gün ve her saat yahudilerin ne yaptığından ne gibi hain planlar kurduğundan en birinci onların haberi vardır çünkü. Mesela o sabah kimlerin yahudi veya dinsiz olduğunu mu merak ediyorsunuz. Hemen bir vakit gazetesi alıp,o gün hangi yahudi ve dinsiz nerede ne yapmış, yapacak etkinlik listesini izleyebilirsiniz. Ona göre planınızı yapar artık kime tavır alacak, hangi banka kartınızı iptal ettirecek, hangisine galeyana geleceğinizi, cuma çıkışı tekbir sonrasında ne bağıracağınızı bilirsiniz.

Son bir haftadır hedef gösterilen pis yahudi etkinliği de belli. Hedefimiz binbir dinsiz imansız sıçan kılıklı adamın şeytanın mesajını yayacağı Sonisphere festivali. Bu pis festivalin açılış grubu sanatı bahane ederek gençlere ibnelik ve sadizm aşıladığı için birçok ülkede tepki çeken Rammstein isimli ahlaksız grup. İşte açılışı böyle bir grupla başlayan festivalin kapanışını siz düşünün. Rezilliğin boyutunu tahmin edin. Bu pis festivalin düzenleyicileri ise tabii ki yahudiler. Bir yandan ülke içinde sorun çıkarırken diğer yandan kalan gençleri şeytanın müziğiyle zehirliyorlar. Peki buna kim çanak tutuyor. İşbirlikçi akbank. exi 26 ile festivale sponsor olan akbank 1 haftadır vakit'in "bakın bu kepazeliği durdurun, kredi kartlarımızı iptal ederiz" uyarılarına kulak asmıyor.

Oysa şeytan akbank exi 26 derken aslında ne demek istiyor mesaj açık. İnceleyelim.

Exi ilk harflerini parçala ne oldu? ex-i. Ex nedir? Şeytanın müptelası olduğu bir uyuşturucudur. Yanına gelen i harfi nedir? Bir anlamı olmasa da aşk-ı memnu'daki gibi bir tamamlayıcıdır. x harfi aynı zamanda yan çevrildiğinde ters haç işaretine de benzerliğiyle dikkat çeker. Exi bu durumda ne demek? Şeytan. Şimdi 26'ya gelelim. 26'nın yerlerini değiştir ne oldu? 62. 62'den ne yapılır? Tavşan. Tavşan napar? Yokuşu hızlı çıkar inişi güç iner. Birleştirin "şeytan yokuşu hızla çıkıyor." Yaaaaa anladınız mı şimdi yahudinin oyununu. İşbirlikçi akbank'ın genç beyinlerimize neler yapmak istediğini.

Ben burda olayı özet geçtim. Ayrıntılı yahudi planları ve etkinlikleri için aşağıdaki adrese besmeleyle gidebilirsiiz.

http://www.habervaktim.com/haber/127987/akbank_rezillikte_h%C3%A2l%C3%A2_israrli.html

Haber altına yapılan yorumları da lütfen ısrarla isteyiniz. Ben özellikle festivale bilet alıp bu haberden sonra aklı başına gelip, festival biletini satıp -yırtıp diil dikkat çekerim satıp- Akbank'la tüm ilişiğini kesen okuyucunun tepkisini görünce vakitin gücünü anladım.

6 yorum:

  1. vay beee exi-26 kodunu bu sekilde bir beceriyle ifsa etmek, halki aydinlatmak bana devlet bahceli'nin MHPnin 40.yili konusmasini hatirlatti, orada da feci da vinci code bi durum vardi:)))

    YanıtlaSil
  2. ***şu an itibarı ile axess kartımın kullanımını geçici bir süre yani akbank bu işten vazgeçene kadar durduruyorum yakınlarıma ve çevremede telkinlerde bulunuyorum.***

    Yorumda bulunanlardan biri bunu demiş. Evet, bu tür insanlarla aynı ülkede yaşıyoruz. Vakit'e ise hiç girmeyeyim. O paçavra tamamen bambaşka bir şey. Sol köşedeki yazarların fotoğraflarına baksalar nasıl olduklarını hemen anlarlar ne bok olduklarını.

    İşin kötüsü bu paçavranın tirajı da öyle az filan değil. Sanki kendileri doğrucu sadece. Tiksiniyorum ve korkuyorum bu tür şeylerden. Körü körüne inanan salak insanlar da çok çünkü.

    YanıtlaSil
  3. vakitin yaptığına normalde halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek denir ama biz halk değiliz tabi. mars'tan geldik, yumurtadan çıktık, trake solunum yapıyoruz, uranyum sıçıyoruz biz amunikeym.

    YanıtlaSil
  4. Other band play....
    MANOWAR KILLS !!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  5. Tekrar 17 yaşıma döndüm :) Ne güzelllll :):):)

    YanıtlaSil