16 Haziran 2010 Çarşamba

yol yakınken vazgeçin!


Dünya kadınları olarak futbolun kökünü kurutmak için çeşitli yollar denedik. İşte gol esnasında televizyonun önünden geçmekten ofsaytı anlamıyormuş taklidine, maç günlerine denk gelen dizim var ayaklarından bu gece misafirimiz varlara denemediğimiz kalmadı. Ama gel gör ki bir vuvuzelaya bakarmış olay. Olay maçın altına eklenecek vüzzz sesindeymiş. Dünya kupası başladınğından beri hiç coşkulu erkek görmedim. Çorbasına şap koyulmuş damat gibi böle bi keyifsiz hepsi. Vüzzz sesine paralize olmuş tüm enerji maça konsantre olmaya harcanıyor. Arılar filmi vardı ya hani. Katil arıları uzaklaştırmak için belli bir frekansta ses veriyolardı.-attım mı? yok atmadım- İşte o frekansı yakaladık yaa. Öyle mutluyum ki. Madem Bihter ölecek 24'ünde bu heyecan osuruktan bir son ile bitecek varsın dünya kupasını da vuvuzelalar bassın. Kimse hayattan zevk almasın.

Ama bu dünya kupasının böyle olacağı Shakira krosunun şarkısından da belliydi. Bu kızın kendini bişe sanıp tüm dünya danslarını icra edebiliyorum güvenine ve o müezzin sesiyle ısrarla şarkı sölemesine prim veren bir organizasyonun geleceği zaten pek parlak olamazdı. Birbirinden yetenekli siyahi kardeşlerimiz varken ortaoğu varroşşuna ne gerenk var.

Yok olmadı bu dünya kupası, dağılın. Geleneksel diye yasaklanmaz bu vuvuzela. Yol yakınken vazgeçin.

Yol yakınken vazgeçilmesi gereken iki şey daha var:

Bir: Pepsi reklamlarında oynayan Kenan İmirzalıoğlu. Üzerinde Mahmutpaşa'dan 5 milyona alınmış beyaz atletinle, burun deliklerinin oyunculuğu sayesinde çıktığın kariyer basamaklarını aynen reklamda o denize atladığın gibi dibe çekiyosun. Sonra o burun deliklerin bile kurtaramaz seni.

İki: Yeni vizyona girecek Kanıt isimli polisiye canlandırmalardan oluşacak program. Tanıtımından gördük ki kanıtları kulak çubuğuyla toplayıp biriktirilmiş cam çokokrem kavanozlarında saklıyorsunuz. Bir milyoncudan alınmış allık fırçasıyla parmak izi arıyorsunuz. Prodüksiyon bundan ibaret. Olmaz o iş kulak çubuklarını boşa harcamayın.

Bihter yol yakınken sende vazgeç. Değmez o cümcük dudaklı osuruk suratlı Behlül'e.

5 yorum:

  1. ahaha sabah sabah dağıldım süper yazı cidden :D
    müezzin sesli shakira olayına kesinlikle katılıyorum!! bi tek ben böyle düşünüyorum sanıyodum sevindirik oldum, derken kenan imirzalıoğlu'nun burun delikleri dedin bitirdin olayı cidden! en son cümcük dudaklı behlül'ü okurken yeter dedim, süper olmuş :D

    YanıtlaSil
  2. "dahi" anlamına gelen -de -da ayrı yazılır.

    YanıtlaSil
  3. benim de da problemim var. Edebiyat ödüllü yazarlardan ders aldım, hocaya götürüldüm kimse çözemedi

    YanıtlaSil
  4. bu bihterinki "yol yakınken"e girmez, itirazım var.. bırak vazgeçmesin o, vazgeçmeye kalkarsa hayatımızın 2 yılını daha götürür valla..

    YanıtlaSil
  5. baştaki resim anlatmış ruh halimizi

    YanıtlaSil