4 Haziran 2010 Cuma

youtube'a girenin google'ını karışlarım


TİB'in en birinci gündem konusu youtube. Sabah kalkıyolar youtube'u nasıl engelleriz, akşam yatıyolar youtube'a erişimi nasıl önleriz. Bunlar "ohh kapattık rahatladık, bir ferahlama geldi hee" derken aylar sonra biri -hatta birinin oğlu bile olabilir- "hele bak ktunnel var IP ayarı var bunu yapıyon şak diye youtube'a giriyon" dedi kesin. O da "amman yarebbiii" diyip acil toplantı talebiyle duruma müdahale etti. Hatta birçoğu namaz bozmuş bile olabilir. Bayaa şeref meselesi haline geldi. Şimdi de IP kısıtlayayım derken Google'ın birçok servisi götlere gelmiş.

En büyük problemimiz youtube bizim çünkü. Milli birlik ve beraberliğimize gölge düşürecek içeriğe sahip zındık youtube'a gireceğine gençlerimiz kerhaneye gitsin. 31 sivilce yapar. Hem kedi videosu izlemek ne demek! Türkiye'de kızlarımızın kedi videosu izlerken evlenme çağları geçiyor. Animasyon film izlemekte imanı azaltıyor. Bu nedenleri açıklama gereği bile duymuyoruz kapatırken. Youtube'a iki giren kepazeliğin farkına varır zaten.

Alternatif olarak da nurtube.com'u öneriyoruz.

Ayrıca yine girmeye çalışan karşısında TİB'in sanal ordusunu bulur. Şiddete zorlamayın lan.

6 yorum:

  1. yalnışın var bunlar hep dış güçlerin işi, inanmıyosan git bor madenlerine bak, domateslerimiz çekirdeksizleşti,hazerfen amet çelakılın önünü bile onlar kestiler.. tib masum!

    YanıtlaSil
  2. eskiden youtubmu vardı devletimizin bir bildiği vardır eyer girmemizi istemiyorsalar googleda olmasın çokmu lazım sanki allah devletimize zeval vermesin amin ccc btk ccc

    YanıtlaSil
  3. aman ha ciddiye almayın hocam >:D

    YanıtlaSil
  4. halk yorumlarda dahi kendini ikinci defa açıklama zorunluluğu hisseder olmuş. yazık! ne acı ne acı insan kendine ne kadar yenik!

    YanıtlaSil
  5. alternatif yanlis olmus addtube.com olmasi lazim. bu zihni sinir icatlarin sebebi onlar cunku. TIB mahkeme kararini uyguluyor. hosuna gitmese de durum bu kardes

    YanıtlaSil