28 Kasım 2010 Pazar

şuursuzluğun fotoğrafı


Bu haftanın bünyede şok etkisi yaratan haberi kesinlikle Kaddafi'nin Erdoğan'a insan hakları ödülü vermesiydi. Aaa ne komik bir espri, Zaytung haberi mi diye bakarken, yabancı basın dahil gogıllamak süretiyle durumun gerçekliği beynimi ezdi. Bunlar haftada bir araşıp "yaa hep söylerim senin insanlığın kimsede yok. Çok beğeniyorum senin insan haklarını" gibi sözlerle birbirlerini gaza da getiriyorlardır.

Kaddafi'nin Erdoğan'ı bu ödüle layık görmesindeki en büyük etken Yıldız Teknikli 18 öğrencinin sadece gösteri yaptıkları için 1 yıl 3 er ay hapis cezasına çarptırılmasıdır kuvvetle muhtemel. Kaddafi "Ben olsam kafalarını vücutlarından ayırırdım. Bu Erdoğan kadim dostum çok insan haklarını seven bir insan, çok insancıl ödülü ona verelim" diye düşünmüştür.

Haftanın en şuursuz haberi bu iken, şuursuzluğun fotoğrafı ise benim için yukarıdaki fotoğraftır. Bir şekil paylaşmak istiyordum. Bu habere kısmetmiş.

Atom bombası harekatını yöneten komutan ve eşi işlem sonrası kutlama yaparken, atom bombasının patlaması ardından oluşan mantar şeklindeki bulutun tasvir edildiği pastayı kesiyorlar. Pamuk pamuk yanaklar, mutluluk, hanfendilik ve beyfendilik gözlerden okunuyor.

Hah hah hah ha ne şakacı bir pasta. Ay o gün amerikan ordusu nasıl komik nasıl komik, şakalar espriler havalarda uçuşuyor. Gül gül öldük, gülmekten öldük.

10 yorum:

  1. En byük şakalarını yaptılar

    YanıtlaSil
  2. hanımın şapkada da bişiy patlamış.

    YanıtlaSil
  3. Cibiliyetsizler. Kahrolsun atım bombası. Yaşasın Kaddafi (oha.)

    YanıtlaSil
  4. kadının şapka da pastadan daha az mantar değilmiş...

    YanıtlaSil
  5. yesinler o pastayıda içlerinde patlasın bide

    YanıtlaSil
  6. ayh ayh ka ka kadd ayhiihoohaa ay gulmekten soyleyemiyorum, kaddafi insan hahaahaaklari oduluymus phahaaa ay yanlarim agridi.

    YanıtlaSil
  7. böyle bir şey olamaz! pasta mi!!

    YanıtlaSil
  8. bu fotograf gerçek mi?yani bahsettiğin de gerçek mi?inanmak istemiyorum..

    YanıtlaSil
  9. gerçek malesef. Life foto arşivlerinde ilginç fotolar bulmak mümkün

    YanıtlaSil