14 Aralık 2010 Salı

üniformaya dayanamayan elton


Elton john nikita
Yükleyen berfab. - Öne çıkan müzik videolarını izleyin.

Elton John'un, duvarda Türkçe yazan "Kahrolsun Faşizm" yazısından kırmızı şapkasına, habire fondan geçen askerlerden aşık olduğu asker kızın kendisinin gözüne ışık tutmak suretiyle flörtleşmesine kadar türlü saçmalık içeren klibini birde benden izleyin istedim. Sanırım klipte kültür çatışmasının arasında kalmış bir aşk anlatılıyor. Elton John'un Nikita'da olsa kadınlardan tiskindiği de anlatılıyor olabilir.

Yüzyılın en saçma klibi seçilse Neşe Karaböceğin Yamyam klibiyle yarışır hatta açık ara ödülü alır.

He birde dans sahnesinde Sör Elton'ın kızın kalçalarına dokunamayıp tavşan gibi ellerini omuzuna koyması var. Her karede profesyonel bir saçmalık. Fesli sahneler harika.

Bu arada neyse ki Elton John bir süre önce pop müziği bırakma kararı aldı. Lady Gaga gibi genç isimlerle yarışamam demiş. İyi oldu, Deniz Baykal gibi olmuştu. Piyanonun başından hiç kalkmayacak sanmıştık.

6 yorum:

  1. "Elton John'un Nikita'da olsa kadınlardan tiskindiği de anlatılıyor olabilir." Sen anladin.

    YanıtlaSil
  2. eşşeğin .... bence sen de anladın

    YanıtlaSil
  3. Leb demeden anlarim. Daha ilginc konularda yazarsan bizi mutlu edeceksin, kim takar Elton John'u. Yavas bir gun galiba. Olur bazen, neyse.

    YanıtlaSil
  4. üstüme vazife değil biliyorum, kıllanan adam da pek değilimdir aslında ama bu adsız yorumlardan çok kıllanıyorum. kel alakadan bana nihat atsızı anımsatıyor, gür alakadan ise yorumun sahipsiz olması bana tırsaklık gibi geliyor. sorun şu ki tırsacak bir şey yok. büyük ihtimalle kimlik seçerken yapılan bir üşengeçliğin sonucu bu adsızlık.

    neyse adsız da olsa bazı blog yorumların yazarı önce sahiplenici akabinde koruyucu nihayetinde yönlendirici olmasını anlamıyorum. blog dediğin zaten özünde özgürlük prensibinde oluşturulmuş bir saha. yok beni okuyan ne düşünür, yok patronum ne der, yok reklam veren dellenmesin, yok under18 otsbirden boğulmasın, yok toplum götü başı dağıtmasın gibi kaygılarla yazılanlardan gına geldiği için doğan bir ihtiyaç. hal böyleyken halen onu yazsan bunu yazmasan gibi adsız talepleri anlayamıyorum. değil elton john isterse dalton joe yazsın yazar kim ne diyebilir ki? ablasının günlüklerini okuyan kardeşin biraz da benim derslerimden bahset demesi gibi ablasına. komik.

    YanıtlaSil
  5. "Adsiz" yerine "nonos" olunca daha mi bir kimlikli oluyor? :) Kimlik sectigimi nereden biliyorsun? Bezgin Bekir'den daha usengec bir adamim belki, eee? Ya sen beni, benim kendimi ciddiye aldigimdan daha ciddiye almissin, ne diyecegimi sasirdim. Tesekkur ederim? Sayin yazarin cok guzel ifade ettigi gibi, at got meme yazilip egleniliyor burada, yorumlar da bunun parcasi. Kofte? Kimligini "killanan adam" olarak degistirmen mi gerekecek simdi yani? Bana da bir isim buluversene sana zahmet.

    YanıtlaSil