30 Mayıs 2011 Pazartesi

yaşasın kabilelerin kardeşliiii ği



Dün hiç tanımadığım bir apaçiye sırf konsere girebilsin diye usulca sıyırıp bilekliğimi verdim. Evet verdim. Ama verirken de tembihledim. Bak dedim veriyorum ama içerde apaçilik yapacaksan, karıya kıza sarkacaksan hakkımı helal etmiyorum dedim. O da yok ya sen bizi yanlış anladım bizim amacımız farklı dedi. Hee nedir peki amacın müzik mi söle bakim kim çalıyor şimdi dicektim ama gece geç olduğundan polemiğe giremedim.

Birinin gözleri çok acayipti böyle kocamandı. Hani cnbce'de bi dizi vardı ya uzaylı dizisi gibi bi kızın gözleri simsiyah oluyordu pörtlüyordu. Öyleydi işte çocuğun gözbebeği tüm gözünü kaplamıştı. Ama dedim herhal cinsi öyle. Zeytin gözlü böyle birşey olsa gerek. Sonra eve geldim beye anlattım. Aferim kesin bişe atmıştır daha patlamamıştır dedi. Tüm geceyi inşallah içerde bişe yapmaz birine yarın manşetlerde konserde dehşet diye bir başlıkla karşılaşmam diye dua ederek, atak halinde geçirdim.

Ama hiç kötü niyetli birilerine benzemiyorlardı. Benden en az 10 yaş küçük, çok kibar apaçilerdi. Zaten festivalin sonuydu. Dedim almazlar sizi bu saatten sonra içeri, bileklikleri çıkardığımız belli olur zaten dedim. Yok biz hallederiz, bileğinizi alabilir miyim dedi. Allah dedim altın bilezik için kol kesenler gibi festival bilekliği için kolumuzu keserlermiş -allahım sen koru- çocuk baktı böle aşkolsun dedi güldü felan. Neyse kuzenin bilek incecik tabi. Fıst dedi çıktı. Çocuk bir de benim bileğe bakıp bundan hayatta çıkmaz yaa demesin mi. Aa dedim terbiyesiz. O hırsla zorladım bende çıkardım bileğimden. Öyle teşekkür ettiler gittiler. Biz de saf saf iki apaçiyi ortamlara sokmanın haklı gururunu yaşadık. İçerde onca hipster'ın içinde 2 tane orjinal vardı zaten. Hiç sallamadan kimseyi apaçi dansı yapıyorlardı.

Zaten Leadfield bence apaçi festivalinde çıkmalıydı. Layığını buldu. Açık havada trans çadırı havasını verdi yıllar sonra bize, tebrikler.

Ama Noisettes'in hem götü hem sesi inanılmaz güzeldi. Cyristal Fighters desen zaten çok beyenerek izledik.

Not: Şimdi buradan beni bilekliğimi apaçiye verdim diye dava etmeye hazırlanan avukata sesleniyorum. Gecenin bi vakti iki kız önümüzü alandan 100 metre ötede iki adam keserse çantamı da istese verirdim. Asıl ben sizi güvenlik açığından şikayet ederim. Karşılığında da tüm konserlere bedava giriş alır, hayatımda daha konsere festivale para vermem.
Notun notu: Bu video adamlaryapıyor'dan geldi. Beni mafetti.

2 yorum:

  1. Finallerim olmasaydı belki ben de kibar apaçiler tanıma fırsatını kaçırmamış olurdum. Onlar da öyle seviyo demek ki. Beleş beleş.

    YanıtlaSil
  2. apaçi dansı icra eden orjinallerden birinin benim olmam kuvvetle muhtemel, zira oynamaktan dolayı acılar içindeki baldırlarım yeni huzura kavuştu. içeri soktuğun apaçileri de sanırsam gördüm, leftfieldtan çok bizi izliyorlardı, yorulunca ortamın maymunu olma misyonunu kendilerine devrettik. yaş kemale erince performans tüm geceye yayılamıyor maalesef.

    YanıtlaSil