26 Aralık 2011 Pazartesi

türksün göster ürksün



Çok kibar Fransız Valeria'nın Türk diyince insan yiyen 7 başlı dev görmüş gibi ağlamaya durup korumanın koluna sarılması senelerdir canla başla ayakta tutmaya çalıştığımız "Türksün göster ürksün" mottosunu Avrupa'ya tamamiyle kabul ettirdiğimizin göstergesidir.

Ama yine de hanfendiye teessüf ederiz, AB bakanımız sarkoya kapak olsun, başbakanımız onu anana sor bunu babandan öğren tarzı konuşmuş olabilir fakat şimdiye kadar hiç mikrofonla adam öldürenimiz olmadı. Hele hele göğsünü gere gere bu hukukun zaferidir diye artiz artiz konuşurken amanin Türk! diye tırısman hiç olmadı Valericim.

Ermeni soykırımı, Afrika'nın köleleştirilmesi gibi konulara dokunmadan bu videoda insanı irrite eden sen oldun Valerim kibarım. Şimdi sana deseler ki Türklerin ve barbarların soyunu kıralım, sen ona da hukukun zaferi dersin Valerim canım.

İnsan hakkını savunurken insandan korkmak neymiş Valeri? Şimdi mikrofonu kafana geçiricem bak! Ondan sonra yok efendim Türk sinirli, Türk barbar, Türk kaba. Sinir ettin insanı sabah sabah. Titrek!

3 yorum:

  1. tirsmis kadin, ahahahahahhha ;)

    YanıtlaSil
  2. Düşündüm de, Biri bana o ses tonuyla 'Cast yor filings' dese, ben de korkardım. Ama abla ambele olmuş. Muhtemelen artık verdiği röportajlarda 'ay sii ded piipıl' diyordur.

    YanıtlaSil
  3. hastalikli bir ruhun yansimasi. Muhabir de iyiymis, sadece duygularinizi alalim :) Gotunden kani sonra alicaz der gibi :))

    YanıtlaSil