1 Haziran 2012 Cuma

cennette kadar kürtaj yasak



İnsanlık tarihinde ya da galu beladan bu yana barbarlar -o ne demekse artık- bir savaşı kazandıklarında önce şehri talan ederler, sonra da çocukları öldürüp, kadınlara tecavüz ederler.

Savaş kazanıldı. Şehir talan edildi ve büyük bir zevkle paylaşıldı. Tüm sülaleye yetecek güç, para depolandı. Bir sonraki nesilde karşılarına düşman olarak çıkamasınlar diye çocuklar öldürüldü. Şimdi sıra geldi tecavüze.

Toplumdaki tek görevi savaşa çocuk doğurup kurban vermek olan, her zaman bir mal, olmadı satılacak, maddi değeri olan bir eşya olarak görülen ve yaşadığı tüm acıları gözlerinden tek tek okuyabileceğiniz kadınlara kuytuya bile çekmeden meydanda, açıkça, göstere göstere tecavüz etmek için kemerler yavaş yavaş çözüldü.

Tecavüzcünün soyunun devam etmesi, düşman erkeğin elinden alınan et parçasının kendine olan aitliğinin  ispatına geldi sıra. Devlet politikasının en zevkli kısmına geldi sıra.

O yüzden kürtaj sana yasak kadın. O tecavüzcünün soyunu devam ettirmelisin, savaşına asker yetiştirmelisin. Çünkü o çocuk senin değil. Senin gibi onun malı. Bu nedenle tecavüzcünden doğan çocuğa sahip olmamayı düşünme bile.

Ağır mı? Çok mu feminizan?

Tecavüzle ilgili bu kadar rahat cümle kurabilen "Anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün, günahı ne? Anası ölsün öyleyse, çocuğun canı can değil mi?" diyebilen Melih Gökçek'in sözleri tecavüzün devlet eliyle desteklenmesidir.

Ve buradan gelebildiğim nokta: size bırak çocuk doğurmayı, sıçtığım boktan tavşan yapmam. (Ağzımı bozmayayım diye çok zor tutuyorum çünkü bir başlarsam baştan aşaa sıçıp sıvayacağım. Bok iyi bu kadar kalsın.)

Öyle yani insanlık. Elinde iPad, kıçında Adidas olunca hayatının değiştiğini, demokrasi diye uyduruk bir düzenin yerleştiğini mi sandın? Bir milim ilerlediğimiz günü kimsenin görebileceğini sanmıyorum.

Çünkü onlar, her erkeğe 100 bakirenin düşeceği, erkeklerin o kadınları günde her defasında aynı güçle sikebileceği ve sikilen her kadının sikildikten sonra tekrar bakire olacağı bir cennet hayaliyle büyütülüyorlar.

Sikildikçe bakire olan kadınlardan ibaret olan bir cennete gitmek için neden çabalıyoruz o zaman ey kadınlar? Bir büyüğüm bunu bana anlatsın lütfen.

12 yorum:

  1. Dilimin ucunda küfre dönüyor her sözcük

    YanıtlaSil
  2. Partilerin aldığı oyların cinsiyete göre dağılımına bakarsan malum partide %54 kadın çoğunluğu

    görürsün.Kritik bazı yerlerde bu %60 da buluyor.

    Erkeklerin suçu ne Atgotten?

    YanıtlaSil
  3. Malum partinin seçmeninin sadece %27si kendini

    muhafazakar olarak tanımlıyor.Gerisi sosyal

    demokrat vs...

    Dindarın suçu ne Atgotten?

    http://www.sabah.com.tr/ExternalImage?url=http://i.sabah.com.tr/sbh/2011/10/03/IcerikResim/33121269392.jpg

    YanıtlaSil
  4. Yukarıdaki resim kuaförden yeni çıkmış kırmızı tayyörlü bir hanım olsa çok daha doğru

    olurdu. Hakketten götünten atıyon Atgotten :0000

    YanıtlaSil
  5. Bu Tanrı inancı, dinler, aile, ahlak, devlet, güç, iktidar, cennet falan hepsi çok değil bizim ki gibi kafası karışık 3. dünya ülkelerinin soğuk savaş nesillerinin ölüp, gitmesiyle son bulacak zaten. İlerideki nesiller için Yunan Tanrıları ve Collesium'a kadınların alınmayışı gibi erkeklikten ölen toplumların hikayeleri kalacak. Problem iktidar partisi değil ki, komple cahil kalmış, geri kafalı bir toplum. Şu an Caddebostan'da bir evde de, Yozgat'ta bir köy kahvesinde de aynı sığlıkta ve şizofrenik hislerle 'amaan Allah Korusun' iç çekmeleriyle aslında aynı şeyleri söyleyen 'İnançlı' amorf bir kalabalık var. İnanıyor olmak zaten bireyselliği, insan haklarını ve özgürlükleri reddetmektir. Yukarıdaki fotoğraf çok başarılı, tam da bu amorluktan ve yüzyılların getirdiği çorba mirastan geriye kalan hisleri barındıryor. Çünkü torunun cep telefonuna vereceği bu gaz pozun nerelere ulaşabileceğini bilmiyor, farkında bile değil. Aynen başbakanın, bakanların, Gökçek'in, Kılıçdaroğlu'nun ve kalan bütün 'din ve devlet' figürleri gibi. Komple geri, komple cahil.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili E yukarıda insanlık tarihinden bahsediyorum ıslam tarihinden değil. Kaldı ki bakire kadın hayali sadece müslümanlığa ait bir ödül değil. Bence sen burayı okuyacağına bu konuda daha cok şey öğrenebileceğin kaynakları tara.

    Hepimize tayyorlu fönlü cumhuriyet kadını yakıştırması yaparak susturabileceginizi mi sanıyorsunuz. Cumhuriyet ya da su an ki farketmez tüm rejimler kadınların omuzlarına bindirilir ilk önce. Yemezler canım

    YanıtlaSil
  7. Ulan ne anket sevgisiymiş anlamadım arkadaş, 2000 kişiye sorunca 70 milyonluk homojen havuz mu oluşuyor, o anketi kim yapıyor, kime soruyor, ne soruyor bilen yok. Yüzde vermekten bıkmadınız. Yüzde bilmemkaçı sosyal demokratmış! Peh!

    Sözde laik demokrat, eylemde dinci faşizanlardı, şimdi alenen söyleye söyleye yapıyorlar işte. Herkesin hayatında saygı diye inliyorlardı, şimdi benim gibi yaşayacaksın ulan diye kükrüyorlar. Bu devran döner, bu baltanın sapı bunlara da girer.

    İnşallah İ. Melih gebermez de onun logosuna Ankara'nın ortasında köpeklerin işediğini görür. Sırf millet "böyle belediye başkanının içine tükürsün" diye heykelini dikmek lazım o herifin.

    Bunlar, halkı bir kütle olarak, istedikleri gibi şekil verecekleri bir şey zannediyorlar. Kıyafetin, düşüncelerin, huyların, yaşam tarzın filan hep onların istediği gibi olacak, şimdi bedenin ve çocuğun da öyle tabii.

    Cennet meselesine gelince, bakire biriyle sevişmek daha zor ve daha zevksiz lan! Ama bunlar bakire diyince sübyan hayal ediyorlar, ondandır cenneti hayal etmeleri. Sapık tecevüzcüler.

    Atgotten haklısın, benden de sana çocuk yok recebim, benim çocuklarım dinsiz olacak çok şükür!

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Atgotten,Ben burada sosyolojik bir gerçeğe işaret ettim.Onlar-Biz ayrımı yapıp,stereotipleştirip,

    renk kodu uygulamanın bir boka yaramadığı 28 Şabbat'tada görülmüştür.

    Ben bu dini ''Dünyada karısına sadık adamın,ahirette sapık olup eli şeyinde huri kovalayan manyak''

    stereotipine inanmayacak kadar biliyorum.

    Ayrıca ''Din samimiyettir'' diyen büyük bir adam da biliyorum.

    Vatikan'nın Diyanet'in tozlu arşivleri,inanç sistemleri içinde samimiyet olmadıkça benim için hiçbir

    ''Değer'' ifade etmiyor.

    Put'una tapan samimi tapsaydı,bugün insanlığın hiçbir problemi olmazdı.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili E,

    Düşünmeyi dene. Değişiklik olur senin için, işe yarayabilir.

    YanıtlaSil
  10. Acaba kürtaj yasaklansın diyen milletvekillerinin, belediye başkanlarının eşleri tecavüze uğrasa "Doğursun, kimse bakmazsa devlet bakar" diyebilecekler mi?

    YanıtlaSil
  11. Ya o degil de Coskun nasil hayiflaniyordur simdi: "biz dunyaya erken gelmisiz anasini satiyim!" Adamin hayalleri gercek oldu, durmak yok.. devam :)

    YanıtlaSil
  12. Fakat siz de farkediyor musunuz, yaradilis teorisi, kurtaj filan derken iyice Vatikan'a bagladik, ne ayak lan bu?

    YanıtlaSil