8 Ocak 2013 Salı

bizzat heavy metal



Bundan yıllaaaar yıllaaar önce daha cep telefonu bile yokken robotlara takıktım. Sonra işte cep telefonu bulununca onlarla merakımı giderdim. Tüm modelleri kullanmış olabilirim. Neyse ağamsın robot paşamsın robot derken çok parlak bir fikir bulmuştum. Dedim ki kendi kendime ulan robotlar doğursa ya. Bir robot üretsen içinde kendi parçaları olan bir robot. Sonra zamanı geldiğinde o üstündeki malzemelerden başka bir robot yapsa, yani doğursa. Bir iki kişiye anlattım ama o sıra bizim kızlardan birini sevgilisi terk etmişti konu pek itibar görmedi.

Sonra günlerden bir gün gastelere bakarken ünlü japon bilim adamları doğuran robot yaptı diye haber çıkmasın mı? Heyecandan yanaklarıma al basmış, haberi hemen kesmiştim. Hala da saklarım. O saatten sonra bana düşen replik "Yeminle benim aklıma gelmişti." oldu tabi. Kimse de inanmadı amk.

Şimdi siz de inanmadınız mesela. Neyse japon yapmasaydı ben de yapamazdım zaten. Robot teknolojisinin geldiği noktanın Suralp olduğu bir memleketteyiz. İstanbul'da Okinawa üniversitesi vardı da biz mi okumadık yoksa.

Bu nedenle compressorhead grubuna grupilik yapıp memelerimi açarım onu söyliyim. Şimdi bunların üzerine kimse biz heavy metal yapıyoruz diyemez çünkü abilerin kendisi bizzat heavy metal. Favorim de baterist Stickboy. Basçı da fena diil.

2 yorum:

  1. Hiç de yorum yokmuş ;P

    YanıtlaSil
  2. AYI METAL

    http://www.facebook.com/photo.php?v=416054985140876

    YanıtlaSil