11 Ağustos 2010 Çarşamba

bu yazımızı okumanı istiyoruz!


Bugün Türkiye'nin %68'i kendini bişe sanıyor, bunu biliyor muydunuz? Bilmiyor olmanız mümkün değil. Çünkü siz de günlük hayatınızda günde en az bir kez kendini bişe sanan biriyle karşılaşmış olmalısınız. Mesela ben bugün karşılaştım.

Bugün son derece sıcak olan hava beynimi önden başlayarak eritmişken doktor kontrolüne saatinde varmış olmanın sevincini yaşadım. İçeri girdim bir serinlik bastı tabi klimadan. O da sevincime cila oldu. Sonra doktorumla karşı karşıya geldik. "Nasılsın?" diye sordu. "İyiyim siz nasılsınız?" dedim. "İyiyiz" dedi. "Allah allah" dedim "sınız" diye sorunca şaka yaptı heralde. Sonra dize baktı "iyi çok güzel" falan dedi. Yine röntgen üzerinden "şurdan girildi şurdan enjekte edildi belli bile olmuyor gayet iyi" gibi anlamlandıramadığım açıklamalarda bulundu. "Peki halay çekebilecek miyim doktor bey?" dedim. "Yok iyi gidiyor ama ilk aşamada fazla ağırlık vermeni istemiyoruz." dedi. "İstemiyoruz derken?" dedim. İçimden tabi. Deli mi diye test etmek için bi soru daha sordum. "Peki ne yapsam iyi gelir?" dedim. "Yüzmeni istiyoruz." dedi. İyi de kim kim istiyorsunuz? Sen ve kim? Ben ve hayal arkadaşım uyluk. Deli olduğum için hayal arkadaşım var. Ortapedist olduğum için de adını uyluk mu koydum.

Sonra anladım ki bu cerrahımızda da god kompleks var -dağlara taşlara-. Hani biz ol dedik, biz gökyüzünü 5 günde yarattık gibi birşey. Haaa dedim vay deli. Hem milyarları götür hem kendini birşey san.

Bunların bir de pompa kompleksi çeşidi var. God komplekse girecek kadar başarıları olmayan ortalama düzeyde bir insan olmasına rağmen kendini bişe sananı. 'Ay şekerim en iyisini ben yaparım'dan, en güzelini ben yerim'e herşeyin eni. En çok o çalışır, en çok o gezer, bırakın İstanbul'u tüm Avrupa'daki en iyi restornları o bilir. O şirketine milyon dolarlar kazandırır. Onun donu en güzelidir.

Ve işin garibi her türlü deliyle dalga geçmeyi kendine amaç edinmiş toplum bu delilerin her dediğini ağzı açık dinler. Sadece bir kısım ezik - ezik kimdir bir başka zaman açıklayacağım- iyi de bu adam sadece pompalıyor bi numarası yok aslında aymasına varsa da kendi sessizliğinde boğulur.

Yazıda geçen delilerin gerçek kişilerle alakası ilgisi yoktur. Götümden uydurdum.
Fotoğrafa gelince internette deli ararken bir deliyürek fotoşop harikasına rastladım ki tek başına olay olur. Gözlerin Kenan İmirzalıoğlu olması, aradaki at araba silah...

7 yorum:

  1. cok alakali degil ancak bir de "babamiz eve geldi", "simdi de mamamizi yiyecegiz" gibisinden konusup bebegiyle ilgili seyleri anlatirken gobek bagi hala kesilmemis gibi davranan anne tipi var. O da akillara zarar.

    Bir de bir mekani arayip "kaca kadar acigiz?" diyen, yemek yedigi yerde siparis verirken "donerimiz var mi" diye soran asiri sahiplenici tipler var ki bunlardan biri benim. Sanki mekan benimmis de elemanlara "lan bizim mekan kacla kac arasi acik kaliyordu" diye soruyorum.

    YanıtlaSil
  2. gaz kesmeden devam edelim, ben çok eğleniyorlardı

    YanıtlaSil
  3. http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs190.snc1/6387_260657050360_216827145360_8445819_4767008_n.jpg

    creating baby wait a few

    http://www.scubadivemaldives.com/wp-content/uploads/2010/05/cressi-dive-equipment.jpg

    YanıtlaSil
  4. Kendinden üçüncü kişi olarak bahseden doktor narsiszmin doruklarında

    YanıtlaSil
  5. yaa bu arada kısa bı yol gostere bılıcek olan yokmu. cok fazla kayıt var onumde 2009 subattayım...( bı yardım sıcaktan cok bunaldım.. denızede nasıl ıhtıyacım var bıbılsenız. restart atmak ıyı ama yorucu walla yorgunum... anlıcanız hayvan terı. serınemelı ..

    X

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil