6 Ağustos 2010 Cuma

gösterip vermendes



Son bir haftadır çok komikmiş gibi dolaşan bu videodan sonra Eva Mendes, sen güzel bir ikrah yazısını fazlasıyla hakettin. Zaten gereksiz bir şöhretin ve erkeklerin sarışınların yanında esmerde düdükleyelim yancı fantezilerine aletken bir de böyle hiç komik olmayan espri anlayışınla kara listeye yazılacak esmer ama aptal kadınlar listesinde yükselişe geçtin.

Neymiş ortalığa Eva Mendes'in sex kaseti çıktı diye haber salınmış da, youtube'da bilmem kaç tık almış da, herkes hemen koşmuş da, halbuki sex tape derken o banttan bahsediyormuş. Ayyy o gün Eva nasıl komik nasıl komiiik. Espriler havalarda uçuşuyor. Güldük güldük güldük, gül gül öldük yaaa.

Videoya sütyen giymeden çıkmayı biliyorsun ama. Böyle hafif bıngıl bıngıl sallandıra sallandıra yürüyüp göğüs uçlarını hafiften belli etmek seks kasetinin internete düşmesinden daha iyi çünkü. Üstelik ilkokul seviyesindeki espriyi bile prompter'dan okumuşsun. Gözlerin felfecir okuyormuş gibi.

Yemezler Mendes hanım. Bu gösterip vermeyen namuslu ama seks kasetleri çıkmış kadınlarla da inceden dalga geçecek kadar zeki mahalle kızı ayaklarıyla bir yere varamazsın. Gösterip vermemek gösterip vermekten daha günahtır. Ayrıca senin içinde nasıl bir şellafe olduğu cümcük ağzından belli.

İnternete seks kasedi düşmüş bütün kadınlarla birlikte kınıyorum seni. Düşmüşün yanındayız. Sahtekar pezevenk gösteren ama vermeyen mendeslere karşıyız!

4 yorum:

  1. sonunda bi miktar gtünü de gösteriyo, kimine göre o da bi devlet.

    YanıtlaSil
  2. hocam sakin, kiz bana dedi.

    YanıtlaSil
  3. Bu cümle beni benden almıştır.. "Gösterip vermemek, gösterip vermekten daha günahtır."

    YanıtlaSil