3 Ağustos 2010 Salı

hokka hokka anadolu


Bu video orda burda geziniyor. İzlemeyenler için amme hizmeti olarak koyuyorum. İlk izlediğimde digging afrika dansı videosuna şaşırdığım kadar şaşırmadım açıkçası. Orda 1.50'lik afrikalının, damperli kamyon gibi kadına çüküyle atlaması figürü daha bir şaşırtmıştı. Ya da her akşam FlashTV izlediğim için hiçbir şeye şaşırmıyor da olabilirim. Köçekleri kaçırmıyorum hiç. İlk izlediğimden son izlediğime şaşırma algı eşiğim bayaa düştü.

Karı oynatmıcaz diye köçeklik müessesesini icad edip, etek giyip yılan gibi kıvrılan erkek topluluğu, ibnelik en birinci günahtır diyip köy meclisinde türkü söyleyeceğiz ayağına birbirini de domaltır, olabilir.

Ama yine de Anadolu'nun taşına toprağına kurban olanlar bu oyunu tüm dünyaya bir açıklasın. Sen çok eskilere dayanan bir oyunumuz var bizim diye gencecik çocuğu ortada domalt biiir hokkaa ikii hokkaa üüüç hokkaa diyip temsili çökert.

Bu Anadolu'dan görüntüler programımızı bir fıkrayla kapatmak istiyorum.

İdris demiş ki; "Ula Temel İzlanda başbakanı eşcinsel evlilik yapmış. Avrupalı'nın gelişmişliğine bak yaw. O yüzden biz AB'ye giremiyruk."

Temel cevabı patlatmış; "Ula İdris o da bişe midur? Biz o kadar gelişmişiz ki her akşam çayımızı içip herkesin ortasında domaltıp birbirimizi sikiyoruz da. Avrupa Birliği'ne de ihtiyacımız yoktur."

He diğer yandan Türkiye bir özgürlükler ülkesidir. Herkes istediğine bir hokka iki hokka

11 yorum:

  1. muhtemelen bu kişiler: ramazanda sokakta elinde pet şişe bulunan kişiye laf atarlar, ele ele dolaşan sevgilileri azarlarlar, parkta oturan çiftleri uyarırlar, kıyafetlerinden dolayı kadınları eleştirirler ve de din elden gidiyor diye dolaşırlar. neyse...

    YanıtlaSil
  2. burası Anadolu'nun neresidir?.. Bilelim de yakınlarından bile geçmeyelim...

    YanıtlaSil
  3. yakınından geçmeme olayına kesinlikle katılmaktayım

    YanıtlaSil
  4. Sanirim RefahYol iktidari yillarinda Erbakan ve Ingiliz parlamentosundan biri birbirlerinden habersiz es zamanli bir aciklama yapmislardi: Erbakan neden AB girmememiz gerektigini 'escinselligin' yaygin olmasi ile aciklamis, Ingiliz parlementer de Turklerin Birlige alinmamasi gerektigini benzer bir nedenle istememisti; cunku onlarda Osmanlidan gelen 'oglanci' gelenegi var.

    YanıtlaSil
  5. Hokka altına gitmek deyiminin ne olduğunu anlamış olduk. ha iyi mi oldu, yok almiym. zaten çok sıcak, gece kabuslarımda hokka diye koşan adamlar saracak etrafı şimdi.

    YanıtlaSil
  6. domalan eleman da halinden çok şikayetci diil....

    YanıtlaSil
  7. sen domalansın, büyük düşün?

    YanıtlaSil
  8. sayın atgotten, 3 eşli başbakan danışmanına da bir el atsanız fena olmaz.

    YanıtlaSil
  9. bunların Y kromozonları kancıklık yapıp ön plana çıkmaya çalışıyolar..hahahahahaha

    YanıtlaSil
  10. kaldırmışlar olm video'yu ahahahaha

    YanıtlaSil