31 Ağustos 2010 Salı

orospu carla, godoş sarkozy!


Tüm dünya ülkeleri arasında bir İran olmak çok rahat yaa. Avrupa ülkesi olsan komşuları darıltmaman gerekir. Fransızı seviyorum desen ingiliz alınır, ingilizi seviyorum desen alman gocunur, hep bir stres içide yönetmek zorundasın durumu.

Keza koskoca ABD için de aynı. Sömürdüğün onca devletten birini az sömürsen kalkınır götünün bokuyla kendi başına işlere kalkışır, çok sömürsen üstüne kalır bakmak zorunda kalırsın. Zor zor çok zor. Ama İran öyle mi?

Canım nükleer yapmayalım olur mu?

Cevap: Sikteir lan!

Komşum doğalgazın var mı?

Cevap: Yok bana kadar var!

İran'cım dostuz di mi?

Cevap: Şimdilik dostuz ama ermeni soykırımı yaptığınız bir gerçek

Hep bir göt etmece, siktir çekmece. Herkesin eğilip büküldüğü birbirine binbir laf dolandırdığı herşey İran için çok basit. Öyle bir rahatlık var. Molla rahatlığı.

"Orospu Carla" mesela. Kim bir ülkenin başbakanının eşine sür manşetten orospu diyebilir ki? Carla Bruni Sarkozy'e kancayı taktığında tüm dünya içinden aynı anda hasetlenerek vay orospuuu dedi ama kimse açıktan Orospu Carla diyemedi. Ama İran'a koyar mı koymaz. Bakmış Carla recm edilecek Aştiyani için imza kampanyasına katılmış. Hemen basmış orospuyu, hiç çekinmeden.

Şimdi Sarkozy az biraz delikanlıysa İran'a girer. "Sen benim karıma nasıl orospu dersin lan" yazılı bir füzeyi yola çıkarır. Yoksa bir sonraki manşet büyük ihtimalle "Sarkozy pazardananasaldırdık bozuk çıktı" olur. E bu durumda Sarkozy bayaa godoş durumuna düşer. Tüm milletler toplantılarında arkasından Godoş Sarkozi diye dedikodu yapılır.

Tarihteki birçok büyük savaşın kadınlar yüzünden çıktığını biliyoruz. Yok sen benim karımı kaçırdın, karıma yan gözle baktın, şerefimle oynadın. Bunlar hep alışık olduğumuz savaş nedenleri sonuçta. Hem ne zamandır da bu nedenle savaş başlamıyordu. Varsa yoksa su savaşları, petrol, din vs...

5 yorum:

  1. fransada godoşluk onur gurur verici bişeydir. adama godoş dersin, yok estağfurullah sayende abi der(lé yoq éstaighfuirlatoure ne biliim lan öyle bişi)

    YanıtlaSil
  2. bu yoruma katilmadan edemiciim, eskiden tum avrupa kralliklari bakire soylularini bosa fransiz sarayia gondermiyomus, zaten orspuluk ogrensinler en esaslisindan diey bir nevi egitim. ne diyrouz hep: egitim sart!:)

    YanıtlaSil
  3. uluslararası ilişkiler, abd, avrupa, iran, enerji politikası vs. hakkında yazılabilecek en özetleyici ve net yazı, muazzam :))

    YanıtlaSil
  4. sikerim lan sarkozy i ve carla amina gorum

    YanıtlaSil
  5. ermenistan kürt yunanistan israil
    hepsinin annasini sikerim

    YanıtlaSil