25 Ağustos 2010 Çarşamba

pardon pardon hayır!



Evet hayır toplu oyunu yaklaşırken herkes yavaştan rengini belli etti. İşte Sezen Aksu "Evet dicem beaan AKP hükümetinin gelecek icraatlarının beni bağlayacağını sanmıyorum. En kötü dandik ilahiler yazar yüksek fiyata satarım" derken, 12 Eylül'ün sıkıntısını damarlarında hisseden Tarık Akan "hayır" diyeceğim dedi."Referanduma evet dememek için kör olmak gerekir" yorumuyla en hazır cevap ödülü yine Metin Şentürk'e gitti.

Halka baktığımızda; evlenmek isteyen dedeler oyları karşılığında karıları garantiledi, geçen seçimlerden kalan kömürler bitmeden kömür yardımıyla yakacak tazelendi. Ülkede tartışmalar iftar sonrası yakılmış keyif sigaları içilirken kapı önüne atılmış mini sandalyelerde devam ediyor. AKP taraftarları her zaman ki gibi kendine güvenli sinir bozucu sırıtışlarla "yaaw bırak allaasen yeaa, allahın izniyle darbecileri yargılayacağız heh heh heh" diye göbeklerini kaşırken, karşı taraftakiler sinirlerini alamamış bir şekilde "bu ülke Tansu Çiller'i Mesut Ylmaz'ı gördü" sözlerinde umut arıyor. Bir kısım hayır'ı hayatından çıkardı bir kısım evet'i.

Ancak yukarıdaki video, ilkokuldan itibaren okuduğunu anlamamış bir topluluğun dinlediğini de anlamadığının açık kanıtıdır. Nikahında bile evet demeyen CHP'linin karşısında "senin için öyle böyle oynak diyorlar" sorusuna bile evet diyecek iki zıt topluluğa dönüştü olay. Şaşırtıcı mı değil. Zamanında Almanlar yanındakinden nasıl sabun yaptı, işte böyle.

Yanınızdakinden sabun yapalım mı?

Eveeeeeeeet!

Çitileyelim mi onları?

Eveeeeeeet!

Bu evet tam olarak neye evet, anayasayı hazırlayanların bile kestiremediği "Kısmet artık sonucu ne olacak göreceğiz." dediği ilginç bir ruh haline dönüştü.

Bekleyip göreceğiz diyeceğim ama yahudi arkadaşlardan inceden 2012 mesajları aldım. Üst üste 2 yahudi arkadaşım "Herşey zaten 2012'de bitecek boşver yeaa" dedi. Tırstım ağızlarından laf almaya çalıştım. "Ne olacak lan size önceden haber veriliyo bu durumlar işe falan gitmiyosunuz nedir durum zula yapalım mı?" dedim. Kesin bişe dememekle birlikte yarım ağız "Bitiyo herşey" dediler. Şimdi çeşitli yahudi markalarını tersten okuyarak gizli bir mesaj var mı takip ediyorum. Biliyorsunuz yahudiler çeşitli markalara mesajlarını tersten yazarak haberleşiyor.

İnanmayan coca cola'yı tersten okusun.

2 yorum:

  1. ahah çağrıştırdı:
    http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=5250291

    YanıtlaSil
  2. hahaha tansu olsa da yine eğlensek

    YanıtlaSil