11 Ekim 2010 Pazartesi

bir kedi yeter!


Hayatı ve kafaları güzelleştirmek için bir kedi yeter! Siz hala almadınız mı? Poşetleyin alın. Bende alıcam. Patti'yi unutmanın zamanı geldi. Fotolarına bakıp iç geçirirken gençlik gitti elden.

Bi kilo versene ordan tüylü olsun.

10 yorum:

  1. Doğru bir kedi yeter... Gözlerine baksana orada hayat var. Var olmak için abzen tırmalamalı...

    YanıtlaSil
  2. biz aldık çok rahat ettik. herkes alsın.

    YanıtlaSil
  3. bir meditasyon aracı olarak kedi. hayat sevince güzel lan! valla.

    YanıtlaSil
  4. sorularım var:

    pakete her şey dahil mi?
    paket güvencesi veriyor musunuz? örneğin; her paketin içinden böyle güzel bakışlar atılıyor mu? ısırarak mı yoksa mıncırarak mı tüketiyoruz?

    YanıtlaSil
  5. paketten sadece kedi çıkar. her paketten farklı bakış atılır ama hepsi güzeldir. ayrıca konseptimiz şu: o sizi ısırarak tüketicek

    YanıtlaSil
  6. peki tükkana gelip sadec sevip gidebiliyor muyuz anacımm???
    eve alınca kaşıntıdan palyaçoya dönerim de ben!!

    YanıtlaSil
  7. 2 ay önce paketiyle annemlerden evime aldığım sevgili kedim evime işemeye doyamadığı için bugün paketiyle annemlere geri gidecek. Niye beni istemedi bu kadar, halbuki çok severdi eskiden.10 yıldır kızı gibi seviyordu. Kapıda beklerdi, geceleri beni uyutmadan gitmezdi yanımdam. Hayatımı ve kafamı nasıl güzelleştireceğim şimdi? Ulan sıpa derdin ne, her şeyi anlatıyorsun da bunu mu anlatamadın, bak senin yüzünden alkolik olacam, o olacak.

    YanıtlaSil
  8. ganima üstüne alınma, kedi sahibini değil evini seviyor. yapacak birşey yok. öyle sev seveceksen. bak ben karşılıksız sevmişem. patti'nin peşinde ağlamaktan eserekli olmuşem

    YanıtlaSil
  9. Sanırım bizim sıkıntımız da bu. İki evi de aynı anda istiyor aynı şekilde seviyor. Tabi bunlar anca benim yorumum, sıpanın bana hiçbir şey söylemişliği yok. Şunu anlamıyorum hala, eve gelen misafirleri bile şirinlikleriyle kölesi haline getirip her istediğini yaptırıyor. Çok fena kullanıyor adamları. Prensesin önde gideni. Bana da anca çişiyle adını yazarak derdini söylüyor. Ben mi kalın kafalıyım da isteklerini anlamıyorum, o mu kedi olduğunun farkında değil, telepatik iletişim kuruduğunu sanıyor çözemedim olayı. Dünkü yorumu içim acıyarak yazdım, lakin tabi ki bizimki poşetlere girdi çıktı ama evden ayrılmadı. Annemler ziyaret geldiler, biraz ilgilendiler çocukla, bizimki mutlu mesut yayıldı, zevke geldi. Giderlerken de acaba yanlarında beni de götürürler mi diye korkudan dondu kaldı. Bana da anca ellerimi parçalayarak hanımefendinin çişlerini temizlemek sonra da karşıma alıp bu yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlatmak kaldı. Hiçbir işe yaramadığının farkındayım ama ya yararsa diye yine denemeden edemedim. Şu yazı boyunca bir küçümencik kedimden hanımefendi, prenses, sıpa ve çocuk olarak bahsettim. Gerçekten bir kedi yetiyor... Off... özledim şimdiden, hadi eve gidelim.
    (Patti'ye ne olduğunu sormaya korktum, ama anlatmak istersen merak etmiyor değilim.)

    YanıtlaSil
  10. valla patti kaçtı. kötü bişe olmamış olmasını umuyorum kendimi ona inandırıyorum. son zamanlarında iyice dışarıya alışmıştı. eve sadece yemeğe ve kıllık yapmaya geliyodu. bi akşamüstü gitti ve gelmedi. aradııım taraddıım yook. 6 ay geçti. ardından berduş oldum. fotolarına baka baka. toparlandım şimdi siyam bi oğlan aldım veterinerden. bu soyluuu beyfendiii, patti kadar zeki diil. ya da hafif şaşı diye bilmiyorum. ama evlat işte seviliyor. kedisiz daha fazla yaşayamazdım patti, anla beni (burdan da mesajımı vermeyi ihmal etmiyorum.)

    YanıtlaSil