12 Ekim 2010 Salı

dandik hediyeler listesi


Yukarıda mizansenlerle kendimi eylediğim robotlardan gundam yani maganda olan çok sevgili arkadaşımın hediyesidir. Ameliyattan sonra 1001 parça halinde olan kendisini birleştirerek zaman geçirmiş ve en sevdiğim robotlardan birine sahip olmanın mutuluğunu yaşamıştım. Hayatımda aldığım en güzel hediyelerden biriydi.

Şimdi nereye geleceğim. Her hediye böyle güzel olmaz. Özellikle son dönem minik olsun şık olsun tribi niceleri şaşkınlığa sürüklemiştir. Karşındaki kocaman havalı bir karton poşetin içinde kocaman bir kutuyla gelir. Siz "ulan ne aldı acaba koccaman kutu bu ne çıkacak içinden" diye heyecanlanırken içinden bir tütsü bir de kart çıkar. Şaşkınlığınızı nerenize sokacağınızı bilemezken "ayyyyy caaaanııımmm ne gereği vardı harrriikaa" cümlesi biliçsizce çıkar ağızdan. Arkadaşlığınızı koruma altına almaya çalışan beynin otomatik tepkisidir bu. Aksi takdirde "bu ne lan sik gibi bu mu çıktı bu kutunun içinden" demek gerekir ki çoğu toplumda ayıp karşılanır. Ama insan üzerinde stres yaratır bu hediyeler. Onlar hediye değil tanrının gazabı gibi üzerinize yapışır. Hediye olduğu için atsan atılmaz satsan satılmazdır. Öyle sizinle yaşar.

Böyle hediyeler için intikam iade-i hediye listesi hazırlamıştım bi zaman. Kötü kalpli bir insan olduğum için boş zamanlarımda böyle listeler hazırlıyorum. Bir numara favorimdir. Birgün size alırsam bilin ki amacım intikam almak ve yüzünüzdeki o sevincin sahtekarlığını izleyerek acılarımı bir nebze hafifletmektir.

Dandik hediyeler listesi:

1- afrika maskesi
2- tütsü
3- mum
4- zenci cazcı biblosu
5- yöresel kıyafet / çarık
6- kedili fotoğraf çerçevesi
7- sırt kaşıma aleti
8- baskılı kupa
9- kitap (evet kitap en iyi hediye değildir ama 9. sırada en kötüsü de değil)
10- borcam

15 yorum:

  1. Başka neler var koleksiyonda?

    YanıtlaSil
  2. ganimet ganimettir.hediye edilen bir zımba bile fiskos masasından iyidir.fiskos masası nedir ya?

    YanıtlaSil
  3. mousepad ve dijital baskı kandinsky, picasso resmi falan

    YanıtlaSil
  4. doğum günü olan bir kız arkadaşıma atlı karınca biblosu almayı düşünüyorum. sizce dandik hediyeler kategorisine girer mi ?

    YanıtlaSil
  5. borcam lazım olur yaa. saklama kabı da misal. yaşamsal maddeler.

    YanıtlaSil
  6. tütsü de iyidir, yakarsın biter gider ??

    YanıtlaSil
  7. hıı kimler dandik hediyeler almış çevresine belli oldu. fiskos masası ne yeaa?

    YanıtlaSil
  8. annemler yeni eve taşındığında hayırlı olsun amacıyla yapılan ziyaretlerde gelen borcam sayısını görünce bu ne beeee gidip bi züccaciyeyele anlaşalım satalım iyi para yapar dedim. annem dursun onlar dursun bu bize gelenler ev değiştirince ben de bunları onlara götürücem dedi!! annem de kötü bi insan mı acaba??? =/

    YanıtlaSil
  9. çocuğunuz olunca anlarsınız.. sizin doğum gününüzde çocuğunuza göre bir hediye gelmesi.. misal çocuk bornuzu..
    ben kötü bir annemiyim acaba.. ?

    YanıtlaSil
  10. hediye dediğin nedir ben hala çözemedim. Misal bana sevdiğin bir şeyi mi almalısın(bana seni hatırlatsın vs) yoksa benim sevdiğim bir şeyi mi. sevgilinden çikolata istediğinde sana senin sevdiğin çikolata dolgulu olanı aldığında mı güzel yoksa onun sevdiği çilekli cheese cake li olanı aldığında mı. bak sana degerli bulduğumdan aldım der gibi mi.

    YanıtlaSil
  11. Cazlı zencileri geçen gün düşünüp durdum. Tez konusu yapılır.

    YanıtlaSil
  12. renkli kumu olan kum saati. çevir çevir izle. ne ala

    YanıtlaSil
  13. yahu liste duvardan duvara junk kategorisinde eşyayla dolu, evet; hepsi birbirinden lüzumsuz ammaaağ... şu an bir sırt kaşıma aleti evimde belirse, ellerimi kalbime götürür, estetik estetik sevinirim.
    sırtı duvarlara sürtmekten ayıya çaldım. yaş olmuş 27, sen daha hala kolona sırt sürt hart hart. boynum bükük.

    YanıtlaSil
  14. biblosu eksik bunun

    YanıtlaSil
  15. listedekilerin hepsinden hediye aldım ben. üzülmüyorum ama. evet.

    YanıtlaSil