4 Mart 2011 Cuma

bize gelsenize wii oynarız


Bundan böyle her 'bize gelsenize yaa wii oynarız, eğleniriz, biz her hafta oynuyoruz. Geçen Ahmet'le Nermin'le oynadık çok zevkliydi' tekliflerine öyle kefal gibi atlamazsınız. Ben de diyorum ki bu wii'yi niye sevdi insanlar bu kadar. Ayakta efor harcadığın bir oyunu kim neden oynar diye. Oyun oynamanın zevki oturduğun yerden aksiyona geçmektir çünkü. Meğer wii'nin marifeti başkaymış.

Oyunun birincisinde bunlar oluyorsa ikincisinde neler olur kim bilir? İlk çıktığında vibratöre benziyo lan diye dalga konusu olmuştu, hayaller gerçek mi oldu?

Diğer yandan bu oyun kesinlikle örf, adet, ananelerimize terstir. Esra Erol'dan wii'nin kapatılması için dava açmasını bekliyorum. Böyle terbiyeszlik böyle ayıp birşey görmedim. İnsanoğlu nereye gidiyor? Bu aile ahlakını bozacak wii neden hala ülkemizde satışa sunuluyor.

Bizde en fazla bunun wii 3 child versiyonu çıkabilir. Sayın başbakanım, buna bir el atmayacak mısınız?

6 yorum:

  1. Uşşşeeym o ne la :0

    YanıtlaSil
  2. Eee? noldu simdi bu blog olayina? wordpress mi burasi mi? Nedir? Kizginlik da cabuk gecmis. Bari bir bloguma dokunma resmi koyaydin.

    YanıtlaSil
  3. wordpress'e emekler boşa gitmsin diye taşıdım. hizmetimiz blogspot'ta görüldüğü üzere devam etmektedir. kızgınlık bende kolay geçmez. sadece intikam yöntemlerim farklı. bir fotoyla olmaz bu işler seeding çalışması yapıyorum. hazır adsızken sen de yap da ortam şenlensin. bloglarımızın gizli polisleri sizi. anca laf. icraat bekliyoruz icraaat.

    YanıtlaSil
  4. bizde gençliğimizde kara kutuda uçak oyunu fln oynardık. way benim gençliğime...

    YanıtlaSil
  5. seeding derken? Ruzgar eken firtina bicer tarzi bi sey mi? Eylem de, eylem koyalim, her turlu. Diciturk'u dogduguna pisman edelim. Buraya erismek icin gerekli adresleri yazdim daha once, ese dosta dagitin, baska islere de lazim olur. Bak sen blogcu insansin, yarin bir gun hakkinda dava bile acarlar, netekim bir genci uzmusler oyle. Adsiz olmanin da faydalari var. Daha ne diyim ben giziiim.

    YanıtlaSil
  6. Ulaaa! videoyu simdi seyrettim, biz bosa harcamisiz gencligimizi atari'yle bilmemneyle! ula bu ne beyle ?! Ben de isterem. Oynayacak takim da geliyor mu, yoksa o opsiyonel mi?

    YanıtlaSil