23 Mart 2010 Salı

aptal sarışın değil, zeki çikolata kahvesi


Uzun zamandır hayatımda bir boşluk hissediyordum. Ne yapsam yarım gibiydi ama bugün aldığım haberle o koskoca boşluk doldu. Bir süredir ortalıkta görünmeyen Aysun Kayacı meğersem Harvard Üniversitesi'ne misafirliğe gitmiş. Karpuz keseceeğdik, dolma sarmıştık derken 5 ayı orda geçirmiş. Harvard'da misafir olsa da çok şey öğrenmiş. Sarışınlıktan eser kalmamış, zekadan saçları koyulmuş. Matematikte de kendini geliştirmiş "Beni alacak koca çok şanslı, saçlarımın 3 ayda bir 300 milyonluk röflesiyle uğraşmayacak böylece yılda 1200 kar edecek" hesabını oracıkta aklından yapmış.

16-17 yaşında magazin karşısına çıkan bir genç kızın yaşadığı sıkıntıları yaşadığını söyleyen Aysun Kayacı'nın o günlerini ben çok iyi hatırlıyorum. Genç güzel olduğundan değil incecik üst dudağını ısrarla öne doğru çıkarıp emcik dudak seksapeline ulaşmayı kendine amaç edinmişti. Her gördüğümde inanamıyordum. Sonra üst dudağına silikonu basıp "Aa benim dudaklarım böyleydi zaten" iddiasıyla bir süre sonra kafalarda hakikatin kendisi olmayı başardı.

Konudan konuya atlıyorum. Böyle insanlar var gerçekten. Mesela götünün gölgesine tır parkedilir ama "Benim kalçalarım çok güzeldir" diyebilir. Dünyanın en çirkinidir ama "Yaa beni - atıyorum Vanessa Tanessa diye hemen aklınıza getiremeyeceğiniz bir artist - benzetiyorlar" diyebilir. Küçükken piyano dersi aldığını iddia edip, hasbel kader hadi çal diyince tin tininin diye tuşlara basıp "Yaa unutmuşum üstünden çok geçti" diyebilir. Ona aşık hiç karşılaşmadığınız adamlar vardır. O kadar iddialı şeyler söyler ki beyniniz gerçek hayattan kopmamak adına koşulsuz kabul eder. Çünkü aksini düşünmek ya kendinden ya da karşındakinden ciddi şüphelenmek anlamına gelir. "E mal mısın yaa götünü görmüyo musun?" diyecek kadar da kötü kalpli değilseniz öle mal mal bakarsıız. Kendisi ve hayatı koskoca bir reklam kampanyasından ibarettir. Siz de ister istemez bir süre sonra buna inanıp. "Evet yaa götü aslında o kadar da büyük değil" dersiniz. Ama aslında doğrusu çirkine prim vermemektir.

Neyse "Sarışınlığımın artık hiçbirşey katmadığını düşündüm. Hatta ben sarışınlığa birşeyler katıyormuşum gibime geldi." açıklamasıyla Harvard'da misafirde olsa Aysun Kayacı Aysun Kayacı'dır kaportanın altını kazıyınca sarışın çıkar ve senelerdir uygulanan orealin beyne hasarı misafirlikte dinlenmekle geçmez bunu bilmek güzel.

3 yorum:

  1. ayrı yönlere bakan meme çekicidir arkadaş.. yapıcak bişi yok.. bu yazıdan bunu mu anladım.. hayırlısı artık..

    çıplak halini merak ettim, pornosu var mı bunun zamanında her türk gencinin izlediği falan.. kesin vardır.. araştırıyim..

    YanıtlaSil
  2. sen bayaa yazıyı okumayıp resme kitlenmişsin. ama internet kullanıcılarının alışkanlığı bu yönde. kınamıyorum seni

    YanıtlaSil
  3. internet kullanıcısı.. reklam ağzı yapma bana atgötten arzu.. ppm çekti canım..

    -şimdi marka kırmızı, o yüzden ana renk bu olmalı
    -sarı kız kullanalım, hem ojeler, ruj kırmızı olur
    -marka kesinlikle dişi, o yüzden erkek kullanmalıyız
    -serdar dinliyo musun sen?
    -efendim???
    -dişiye kaçan erkek lazım, brad pittle cameron diaz karışımı
    -(oldu mına koyim başka) bence uygun, yaş aralığımız çok ufak olmamalı ama pazar payı cart curt..
    -o halde cips poşeti, masa rengi, tuzluk şekli, bıdı bıdı..
    -yani aynı zamanda mekan, gotik, post, klasizm hedere hödörö
    -ben bi hava alıyim
    -yemeklerde gelsin söylesene serdar
    -(hah oldu mına çakıyim sabahlayalım, karı kızda söyliyim hazır çıkmışken)
    -bide bikaç model görsek şimdi fena olmaz (markaya pezevenklik)
    -tamam getirtirim yarım saate..

    7 saat sonra..

    -plonje çekersek hem karakterin acizliği....
    -renkler aksesuarlar.......
    -3d, 2d karıştıralım mı...
    -(allah belanızı versin, yeter laaaağğğnnn)

    YanıtlaSil