16 Mart 2010 Salı

ikrah ettim bu gaga'dan!



Bir Lady Gaga ikrah yazısında daha birlikteyiz.
Lady Gaga'nın çirkinliğinden kıyafetlerinden fenalık gelmişken şimdi bu klipte birde zoraki bitchliği beni ikrah ettirdi.

Telephone video klibi sankim bir filmmiş edasıyla starring, director, writer tanıtımlarıyla başlıyor. Üstüne sanki hikaye çoook orjinalmiş gibi de Lady Gaga heryere yapıştırılıyor. Writerlığını da ayakta alkışlıyoruz böylece.

Hikaye şu:

Gaga bitctheslıktan hapse giriyor. Nereden anlıyoruz? Tam altında yazıyor prıson for bitches. Hapisane tabi birbirinden güzel bitchesla dolu. Hapisanede bunu soyuyorlar anadan üryan kalıyo bir tek meme uçlarında siyah bantlar var bi de file çorabı. Gaga "amanında dünyanın en bitchesı benim" diye parmaklıklara tırmanıyor üstünde bir donu yok. yööööö yazık kıyamam.

E tabi bitches'da olsa insan insandır. Hapisane ortamında dertten sigarayı abartan Gaga artık bir paketi tek seferde gözleriyle içmeye başlıyor. Tüm kadınların deri elbiseleriyle voltaya çıktığı ilk gününde erkekten hallice bir bayanla hemen oracıkta dilleşirken güya çaktırmadan kadının kukudan telefonu alıyor. Heyecandan kalbimiz duracakken başka bir sahneye geçiyoruz. Son derece deri sado mazo kıyafetli kadınlarımız bu defa yine bir mola sırasında parmaklıklar ardında saç saça baş başa kavga etmeye başlıyor. (Çünkü erkek fantezi dünyasına hizmet eden bütün klişeler bu klipte mevcut.) Hapisane ortamında yokluktan saçlarını kutu kola ile saran Gaga, bitches olduğundan kavgayı zevkle izlerkene megafondan "Gaga telefonun var" diyorlar. Gaga telefonu açar başlıyor feryatla şarkısını söylemeye. Sonra bir Gaga klasiği don sütyen şarkılar, danslar..

Sonra anlıyoruz ki Gaga'nın kefareti bir başka paçoz bitch - en son mafya babalarının rakı sofrasına meze olması nedeniyle ilk 3'ümden çıkardığım - Beyonce tarafından ödeniyor. İşte Gaga arabaya biniyor. Son derece kızgın Beyonce Gaga ya "Kızım sana çok bozuldum. Sabahtan beri aramadığım yer kalmadı, Cenıfır Teyzemgilde çok meraklanmış kadın. Sen çok kötü bir kızsın, hem de çok kötü bir kız" diyor. -Hani böle gerzek kızlar birbilerine kötü kız olduklarını devamlı tekrarlayıp yaptıklarını bir bok sanıp birbirlerini gaza getirirler ya aynen öle.-

Neyse burada birden Beyonce alıyor sazı yol boyunca Biricit'in onu arayıp Maykıl'la gece neler yaptığını anlatıyor. Bu surada Gaga face'e koymak için Beyonce'un artistik fotolarını çekiyor. Sonra bir restorana gidip tahminimce Beyonce'un sevgilisi olan manav Caysın'ı çayına çivit dökmek suretiyle hakkın rahmetine kavuşturuyorlar. Ama suçlu bitchlere bu yetmiyor öldürmüşken herkesi öldürüp ortada dans edelim diyorlar. Gaga kafasındaki gerzekçe telefon şapkasıyla yemeklere zehir koyuyor, aynı gerzeklikte başka bir saç telefonla herkese servis edip, hepicini mort ediyor. Sonra “ayyy çok çılgınız kızıııım çak” diyip ortada son derece amerikan bayrağı kıyafetleriyle dans etmeye başlıyorlar. İşte sonrasında arabaya binip kaçıyorlar haberlerde bu iki azılı bitch katil aranıyor deniyor, polis anonsları falan. Derken bitchlerimiz “kız hiç ayrılmayalım tamam mı” diyip elele tutuşuyorlar. Acı haber klibin sonunda to be contiuned yazıyor.

Bir de bu hatun mu Madonna’nın tahtına aday. Madonna’nın bokunu giydirsen bu karıdan iyi şarkı söyler dans eder, asilik yapar. İki tasarım kıyafet sahneye çıksa 6 dalda Grammy alır.

6 yorum:

  1. tarantino'dan arak pikap da bonus olsun.

    YanıtlaSil
  2. ne şimdi bu Thelma ve Louise mi, katil doğanlar mı ne yağni. 9 dakkalık sik olmuş. hikaye yok bişe yok insan utanır la oraya written by gaga yazmaya kuru kuku..

    YanıtlaSil
  3. lady gaga'ya lanet yağıyorduuu.. evet istediğim tam olarak bu

    YanıtlaSil
  4. Valla öyle bir anlatmışsın ki klibini,şeyini. Leydi gaga'yı tanımam etmem ama, donlu sütyenli danslar, türküler deyince içim bi hoş oldu. Ne yanda oturur bu Leydigaga, uzak mı buraya?

    YanıtlaSil
  5. Leydi Gaga amerika'da ama similar leydiler herhangi bir varroşşşta bulunabilir.

    YanıtlaSil
  6. 9 dakkada bisürü eleştri geçti kafamdan.. çok uzun.. özetliyim..

    bi siktirin gidin, bu ne lan..

    YanıtlaSil