1 Mart 2010 Pazartesi

Mandalini muz gibi açıktayız, hepimiz ZEDE olduk


(dost ayaa göt ayaa öpüşenler var arada gözden kaçmadı)

Hurriyet.com'a ısrarla giriyorum. O saçma başlıkların altındaki saçma yorumları okuyup, şuursuzluğu karşısında ağzımı mal gibi açıp cık cık ho ho naralarıyla terkediyorum. Sanırım bunu "güzel mankenin trajik sonu" haberini okuduğumdan beri yapıyorum. Haberde böyle bir başlığın altına güzel mankenin geçirdiği kaza sonucunda bacaklarını kaybettiği ve eski güzelliğinden eser kalmadığı anlatılıyordu. Ve altında "Güzel mankenin seksi fotoğrafları için tıklayın" linki vardı. işte o an dedim ki deccal dünyaya inmiş hurriyet.com'u açmış.

Sonra farkettim ki bu saçma sapan haber sitesine sadece haber hazırlayanlarda değil, okuyup yorum yapanlarda da garip bir şuursuzluk var. Şimdi haberden çok altındaki yorumları okuyorum. Ve sanıyorum bu kişiler aslında haberi hazırlayanlarla aynı. Komple toorileri bir yana bugün vitrinden yayınlanmış bir haberi ve altına yapılan muhteşem yorumu paylaşmak isterim. Haber bi acayip o ayrı, yorum apayrı.

Haber:

Yine yaptı yapacağını ( Başlığa bak! Spencer bizim emmioğlu ya, seni yaramaz spensııır )

Avustralya'da 5 bin 200 kişi, fotoğrafçı Spencer Tunick için çıplak poz verdi.


5 BİN İNSANI BÖYLE SOYDU ( Spencer bizzat soymuş )

Sdyney'deki Opera Binası'nın merdivenlerinde toplanan ve birbirleriyle kucaklaşan çıplakların çeşitli pozları, Tunick tarafından bir saatten uzun bir sürede fotoğraflandı.

Kamuya açık yerlerde çıplak insanların fotoğraflarını çekmekle ünlü Tunick, çalışması sırasında heteroseksüel katılımcıların, eşcinselleri kucaklamasını ve tam tersini sağlamada zorlandığını belirtirken, “sonunda herkesin bir araya gelerek, dostça ya da aşkla birbirlerini öpmesinden” memnun olduğunu söyledi.

Yorum:

Hüseyin AKDAĞ 01/03/2010 - 12:50

Bizde birlik yok.Vergi zamları,Elektrik,doğalgaz,İnternet,Telefon zaten bizi soyuyor.
Mandalini,muz gibi açıktayız.Protesto edemiyoruz.Açlıktan ağzımız kokuyor.Hepimiz ZEDE olduk.Perişanız.Ne bizde soyunma kültürü var,Nede Hükümette bunu anlıyacak beceri var? Boşuna zahmet.Hepimiz Eğitilmeliyiz..


Bu nedir yaa? Bu şuursuzluğu biri bana anlatsın.
Hüseyin abi dertli, ona herşey faturaları hatırlatıyor. Mandalini muz gibi açıktayız ama soyunma kültürümüz yok. Vatandaş çıplak, spencer gel bizi çek.

İsyana bak, yoruma bak vatandaşta kafa gitmiş.

Vatandaşın çıplak fotoğrafları için tıklayınız.

Bu da benden size Olacak O Kadar esprisi olsun.

4 yorum:

  1. hüseyin abimi iyi tanırım.. halimi kart sahibi yakınım olduğu kadar haklıdır da.. kendisi örtük bir dille biz de bu ecnebiler gibi anadan üryan sarmaş dolaş olabilsek faturaymış şuymuş buymuş hiç bi derdimiz tasamız kalmıycak.. pıspırıldak olucaz demiş.. bence çok haklı gonuşmuş.. saygılar isseyn abim..

    YanıtlaSil
  2. lan arzu hüseyin abiye haksızlık ediysun be. bak eski komünistim diye demiyorum, abi olaya gayet halkçı ve hatta devrimci bi açıdan bakmış.bak bi de eğitim şart demiş. canııııımm.. yanındayım hüseyin abim, muzun da mandarinin de hası bu ülkede çeken nerdee.. canım ya.. canım canım.

    YanıtlaSil
  3. o zaman türk solunun hali diyelim. ama bu mudur ilgili ilgisiz her konudan çıkarılacak sonuç mandalini muz gibi açıktayız mıdır? bir error'a doğru programına daha hoş geldiniz.

    YanıtlaSil
  4. fotoda detaylar kusurlu hep.. fotoyu çeken babacanın tercihidir heralde.. yoksa en öne daha güzel popolar bişiler koyardı.. ne diyo şimdi bu.. göte göbeğe kitlenmeyin başka bişi anlatıyoruz.. eyvallah.. ama genede en sağdaki ablamın popo güzel spencer.. gözünden kaçmamıştır zaten.. hey koçuma benim.. buralara da gel.. öyle 1000 kişi bulamayız soyunucak ama uyuşturucu bütçesi ayarlarsan ben sana 100 kişi ayarlarım taksim meydanında soyunucak.. tamam hadi çoğu kadın olur..

    özendim ama orda benim de popom görünseydi keşke.. buralarada gel spensi.. lan gel lan nolur gel.. taksim meydanında bekliyorum gelirsen.. köylü işçi ata ve çıplak ben olucaz anıtta söz..

    YanıtlaSil