25 Mart 2010 Perşembe

oysa 1 mililitre fazla olsaydı...


Bugünü askerlik bannerımla kapatırım diye düşünüyordum ama bir İclal Aydın ve Tuna Kiremitçi hater'ı olarak elime bu kadar güzel bir fırsat geçemezdi. Gelen flash habere şöyle: - çok da flash değil aslında - Zevkle anlatıyorum.

Tuna Kiremitçi o entellektüel birikiminin onu getirdiği yere dayayarak "Jaklin ve Ben" başlıklı; yok efendim "Romanımı yazarken jaklin bana çello çalıyor. Bir süredir onunla yaşıyorum çok da mutluyum jaklin çalıyo ben mest oluyorum." gibi sanki jaklin diye bir manitası var onlan yaşıyor yatıyor kalkıyor tarzı bir yazı yazmış. Amaç tamamiyle sahtekarlık. İşte çok entelim roman yazıyorum jaklin gibi kadın seviyorum. Bu arada jaklin'de ingiliz çellafe Jacqueline du Pré ve ölü, artık aramızda değil. Allah rahmet eylesin.

Bu yazıyı okuyan İclal Aydın'ın içi şişiyor tabi. Sanıyor ki Tuna'nın yeni manita harika çello çalan sarışın bir karı. Artık onu s.kiyo. Buna içerleyip oturup başlıyor yazmaya. Yok işte "Sen ne biçim adamsın sen herkese aynı şeyleri söylüyorsun." Yok "Bize ne senin yeni sevgilinden. Eski kocamsın aynı gazetedeyiz diye bişe demedim ama artık yeter diye " Ayar çekerim görürsün" başlıklı varrooşşş bir yazı yazıyor.

Bunun üzerine Tuna Kiremitçi ben böyle bir yazarla aynı gazetede yazamam diye istifa mektubu yazıyor Vatan'a. İyi de gazeteden ayrılsan ne olur sen bu kadınla evlenmedin mi, düğün yapıp parayı yatırmadın mı zamanında? Karım canım diye koynuna almadın mı? Birlikte süper entellektüel birikiminizden faydalanıp birlikte şarap içmediniz mi? Geçmişi nasıl sileceksin. Tuna Kiremitçi'den ayrıca nefret ediyorum zaten o ayrı.

Neyse en son 4 saat kadar önce araya her boka maydonoz bir başka varrooşş Ayşe Özyılmazel girmiş. Yok "Ben İclal'e hak veriyorum. Bu adamlar sevgiden anlamıyo kız onu demek istiyor. Yoksa jaklini bizde biliyoruz" demiş. Atma Ayşe din kardeşiyiz. Göz yaşartıcı bir cahil dayanışması gerçekten.

İclal Aydın'la Tuna Kiremitçi evlendiklerinde çok sevinmiştim. Birbirlerini bulmuşlardı. Çocuk yaparlar onu da büyüyünce gazeteci yapıp aynı gazeteye yerleştirirler, kimseye bulaşmadan ailece dandik vatan'da yazmaya devam ederler diye düşünmüştüm. Ama gördük ki Tuna İclal'den 1 mililitre daha zekiymiş. Zekanın 1 mililetresi bile ne değerli. 1 ml fazlayla jaklin dupre dinleyip, karı boşayabiliyorsun, ona cahil diyebiliyorsun.

Fotoğrafta geçmiş bir İclal Aydın çalışmamı tekrar kullanıyorum. "Bende sincap şansı var" demişti bir programda. Tekrar soruyorum ne demek?

Tuna Kiremitçi yazısı için aşaa git:
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=295676&Categoryid=4&wid=141
İclal Aydın yazısı için aşaa:
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=295919&Categoryid=4&wid=10
en aşaada Ayşe Herbokamaydonoz twitter'ı:
http://twitter.com/ayseozyilmazel

9 yorum:

  1. hislerime tercüman olmanız dolayısıyla teşekkürü bir borç bilirim sayın atgotten

    YanıtlaSil
  2. ben demiştim flash değil diye.. kimse inanmamıştı.. al işte kendi ağzıyla söylüyo.. değilmiş flaş..

    YanıtlaSil
  3. elalem böyle durumlarda sevgilisini öldürür, şekline şekil katar, ardına kitaplar dizilir(neydi o noir desir'in vokal çocuğu).. bizimkiler mal olmanın sınırlarını zorluyo.. köşe yazısını geçtim gazete almayalı seneler oldu.. ama biliyorum ben bu kiremitçi mevzusunu, ahmet altan v 2.0.. hem duygu yoğunluğu var, hem gerizekalılık var.. kitapçılara girdiğinde kamyonla girişe yığılmış kitaplarını hangi sığır sürüsü alıp okuyo merak ediyorum ben.. bide kızkulesine takık bi eleman var, edebiyata götü yemeyip şiir kaktıran.. bu vesileyle onun da inandığı davalara giderim olsun..

    ohh rahatladım..

    YanıtlaSil
  4. bu da benim öngörüm olsun.. sonuç olarak flash olmadığını bildim.. çelakıl mıyım neyim yeaa.. bakın buaya yazıyorum.. 2031 de hepiniz yaraklara yan basıcaz.. ahan da yazdım.. dur bi de gönderiyim..

    YanıtlaSil
  5. muhahaha, hatta anansikokhoho.

    -çellafe-yi gözden kaçırmadım...

    YanıtlaSil
  6. ahahaha süper yazı doğrusu! hepimizin hislerine tercüman. ellerinden öperim.

    YanıtlaSil