6 Mart 2010 Cumartesi

sertleşme problemine son!



"Robot insan farketmez herkese vermek istiyorum." Rihanna'nın Echo Ödülleri'ndeki performansıyla robotlarla birlikte hepimize vermek istediği mesaj bu.

Timbaland sonrası dans etmek uğruna bel fıtığı olmayı göze alıp, bir çırpıda diz üstü eğilip yavaşça kalkmayı başarmıştık ki Rihanna bir arttırdı. Daha yeni yeni erkek arkadaşa dayama figürü köy diskolarına kadar inmişken şimdi bir de robota dayamak çıktı. O kadar seksiyiz ki robotlar bile kıçımıza şaplak atmak istiyor. O kadar azgınız ki kıçımızı robotlar avuçlasın istiyoruz.

Rihannacım, kalın bacaklı kızlar eskiden hor görülürdü artık görülmüyor. Türk kızları olarak genetiğimize uygun bu trend için teşekkürü borç biliriz. O ayrı. Ama supersonik takılacam ayaana robota dayamak nedir? Gelişen robot teknolojisinden anladığımız bu mudur?

Bu arada robot son sahnede bişe fışkırtıyo o ne? O ne demek?

Bu performansın bir basın toplantısında açık açık anlatılmasını istiyoruz. Bir de Rihanna'nın saç modelini değiştirmesini artık pls.

4 yorum:

  1. battlestar galactica olsun, son zamanlarda ki caprica olsun demek ki amaca ulaşılmış. 'saylonlarda insani duygulara sahip olabilirler' mesajını veriyor burda yersen.
    rihanna -aka bebeğim- gaius baltar gibi bilim insanısın, takdir ettim.

    YanıtlaSil
  2. 3. türe yakınlaşmalar dayamalar

    YanıtlaSil
  3. Robotlar duygusal olabilirler de hareketler çok kazma, dayasan kaç yazar Allah aşkına... Ruskaya Noch'ta çıkan ve pornoya ramak kalmış filmlerin baş kahramanlarından çam yarması adamın(adını bilemiyeceğim Ivan olma ihtimali yüksek) başarısız oyunculuk ve performansına eş değerler resmen, onun dakikada yaptığı atış sayısı kadar hareket eğrisi gösteriyorlar. Konsept zaten saçma ötesi, madem teknolojiden yararlanacaksın dibine kadar yararlan. Eski model kullanma, hem de Almanya'dasın, ayıp yahu.

    Bizim şantiyenin kalıpçılarının, demircilerinin gittiği diskolarda dahi daha iyi konfigürasyonlar yapılıyordur. Onlar bu robotlar kadar duygusal mı, orasını bilemiyeceğim tabii. Bilmek de istemiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bu robotlar benim sinirimi bozmuş...

    YanıtlaSil