16 Mart 2010 Salı

siyah tüpçü çorabıyla pozisyon almak


Sabah çocukların izlediği bir saatte ingiltere'nin en ünlü seks terapisti hanım orgazma ulaşmanın en kolay pozisyonlarından bahsederkene bakın şimdi iki arkadaş size göstersin diye manken üzerinden pozisyonları anlatmaya başlamış. Bütün ingiltere birbirine girmiş vs. Her ülkenin derdi başka tabi.

Pozisyonların fotoğraflarına bakarken en çok adamın siyah tüpçü çoraplarına takıldım. O çoraplarla yatağa giren bir erkeğin bir kadını orgazma ulaştırmasının mümkünatı yoktur. Fotoğrafta görüldüğü üzere tüpçü çorabıyla pozisyon alan erkeklere kadınlar aynen böyle güler.

Mahfedici. Lütfen hala yapan varsa yapmasın.

Bu arada İngiliz dersin ama onlarda da sekste tüpçü çorabı problemi aynı. Lokal bir sorun olduğunu düşünüyorduk.

6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Hadi, çorabı anladık. Peki, ne demeye paçalar sıvalı? Hamfendiyi orgazma yolcu edip, dere kenarında fırçayla kamyon mu yıkanacak?

    YanıtlaSil
  3. yalnız uygulamada gösterilen pozisyon pek yaratıcı diil..

    ayrıca orgazmın pozisyonla ne ilgisi var..

    ayrıca çorap bi garip ama belki on sene sonra aranan özellik olur bilemeyiz..

    ayrıca seks ne pis bişi soğudum yapmıyorum, yapmayın arkadaşım.. aynı işte, bi mucize yok.. çikolatalı, muzlu waffle yiyin daha hayırlı..

    aseksüellikten çok korkardım ben.. aha olduk sonunda.. lan ben seksi bırakıcak adammıydım.. ibne olsam yaşım da geçti alışamam bu saatten sonra..

    YanıtlaSil
  4. "orgazmın pozisyonla ne ilgisi var" diyen kişiyi kınıyorum.

    çoraplar kıyafetin bir tamamlayıcısı, yani adam üst baş giyinik bir tek çoraplar soyunuk yatağa girse bu sefer "ayağını sokunca orgazm olacakmış" diye seviyesizleşebilirdim. kendimi biliyorum.

    YanıtlaSil
  5. hemen kınama ama bi dinle, bi dakka izah edicem, ya bi saniye..

    kahve koydum, gorillaz albüm çıkarmış anca haberim oldu, bi onu dinliyim, ardından chuck izleyip ağlıcam falan.. orgazmla yakın bile diilim şu ruh haliyle.. ama bak valla zamanında görmüşlüğüm var, hatırlıyorum.. pozisyon çok farketmiyodu.. abuk bi cümle saçıp gece yarısı taşşak oğlanıda olmak istemiyorum ama farketmezde çok.. ben cümlemi atıp kaçıyim..

    "burdan şu pozisyona geçeriz, bu elemanla-kızla şunu denesem mi, şurdan şunu yapıp şuna geçerim, hem nefeslenirim, canım sigara istedi, bıraksak mı, bi sonu yok bunun, hem ikinci tura sakin kafa girerim" tarzı bol düşünmeli, tartmalı, ölçmeli biçmeli hikayelere girmezde kafanı boşaltıp o ana o duruma o yakınlığa, her ne haltsa ona odaklanırsan pozisyonmuş, çükün boyu vajinanın darlığıymış yalan olur.. tabi bu derece boş kafaya gelmek için insana takıntılı olup davranış bıdıbıdısını önce yemiş sonra komple atmış olmak lazım bünyeden..

    yada sarhoş olmak lazım, bu daha kolay.. artık tercihe göre, afiyetle yiyiniz..

    kendi taşşak oğlanım kendim oldum, ne biçim bişimiş, allah belanı versin serdar.. git hadi dizini izle ağla..

    hem aşığım hem salağım.. burdan 3000 km uzağa sesleniyim de iyice rezil oliyim "yasmin ben seni hala çok seviyorum, kendi başıma hayal kurmayı öğrenemedim ama toparlanıyorum.. hayat devam etmiyo aslında, umarım bigün dünyanın herangi bi ülkesinin herangi bi plajında karşılaşırız, çok özledim, en çok sesini, bide ayak parmaklarını, bide vs. vs."

    YanıtlaSil