7 Mayıs 2010 Cuma

baykal'ın iktidar arayışı


Türk siyaset tarihinin en büyük olayı vuku bulmuşken ben ayy bugün moralsizim kendimi halsiz hissediyorum diyomuşum. Oysa ki gün altına işeyene kadar gülme günüymüş. Deniz Baykal'ın seks kaseti çıkmış dün gece. Az önce izledim. İlk önce yok lan bu Deniz Baykal diildir dedim. Sonra altta boxer üstte beyaz gömlek kravat dolaştığını görünce şüphelerim yok oldu. Kesin Deniz Baykal yaaa yüzde yüz. Kravatından çoraplarına o.

Video Vakit gazetesi tarafından işte CHP'nn ahlakı diye duyurulmuş. Vakit'in haberine göre kasetteki kadın CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok. Ayrıca haberde Can Baytok'un, eşi Nesrin Baytok'u milletvekili yapmak için Baykal'ın koynuna soktuğu iddia edilmiş. Yani oyuncu olmak için yönetmen yatağından milletvekili olmak için Baykal'ın döşeğinden geçmek klasiği durumu.

Video saat itibariyle heryerden kaldırılacak muhtemelen, ben size anlatiim neler oluyor.

İlk önce Baykal'ı böle bi kanepede yarı oturur uzanır bir şekilde görüyoruz. Sonra karısını Bayal'ın koynuna sokacak Can Baytok elinde bir poşetle geliyor -Çok ilginç karından cin çıkarıcam diyip karıyı dürten tacizci hoca videolarında da bir klasiktir ya bu poşet olayı- Baytok'un ayaklarında krem rengi çoraplar var ve böle ayakta Baykal'la konuşurken ayak parmaklarını kıvırıyor. Biraz tedirgin olduğunu bu ayak baş parmağı hareketinden anlıyoruz. Sonra Baykal "tamam halledicem ben o işi" gibi başını sallıyor, adam gidiyor. Sonraki sahne yatak odasında yatağın yarısından görünen bir planda karşımıza çıkıyor. Ortamda garip bir varoşluk var halılar falan. Neyse olay olmuş bitmiş. Kukulu bir hatun dolaşıyor etrafta. Bir geçiyor sütyenini giymiş bir geçiyor donunu giymiş. Olay bitmiş giyinliyor yani. Sonra demokrat beyaz gömleği kravatı mavi baksırıyla Deniz Baykal geliyor yatağa oturuyor. Mavi çoraplarını giyiniyor. Bir süre bu mavi çoraplarıyla dolaşıyor Baykal. -Hafızalardan silinmeyecek sahneler- Kadın o sırada yatağını topluyor. En son pantolonunu giyiniyor Baykal bond çantasını alıyor ve odadan meclise doğru yol almak üzere çıkıyolar. Videonun başında Baykal mı lan bu diye bi kıllandım. Yüz tam seçilmiyor çünkü. Ama dediğim gibi sonra beyaz gömlek üstünde nizami kravat beni ikna etti. İş üstündeyken bile o kravatı çıkardığını sanmıyorum. İkna oldum kessin Baykal o.

Yapılan yorumlara bakıyorum. Kimse konduramamış inanmamış Deniz Baykal olduğuna. Neden olmasın? Deniz Baykal'ın iktidar tutkusunu hepimiz biliyoruz.

Bu arada vakit gazetesinde o siteye kukulu video yükleyerek günahların en büyüğünü işleyen editörün bu gece kaç kere tövbe istifar etmesi, kaç kere hacca gitmesi gerekiyor onu da merak ediyorum. Hayır 23 nisan çocuklarının mini etekli fotolarını bile koymuyorlar ya günah diye.

Öyle ya da böyle bugün daha komik birşey olabileceğini sanmıyorum.

7 yorum:

  1. ali kırca'yı hazmedemedi bu bünye, deniz baykal çok üst bi level.. 70 yaşında çükünün kalkmasını da gamsızlığına veriyorum, dünya sikine diil adamın..

    biz run lola run modunda takılalım adam sakinlikten 130 yaşına kadar yaşıcak..

    bu adamdan önce ölücem ya ona üzülüyorum..

    YanıtlaSil
  2. sabah video ortalıktayken "sonra seyrederim yea" deyip bakmadığıma yanıyordum ama kaçırılacak bir şey yokmuş.

    olayı vakit değil başka gaste çıkarsa herkes inanırdı yannız. yaprağını yerken kırt kırt, vakite gelince mee.

    YanıtlaSil
  3. bu durumda ya tayyip ibnesi baykal'ın yatak odasına gizli kamera koydurmuş ya da şu an anayasa da tayyip yasası adıyla bilinen yasanın götünde patlaması, dünyanın 8. zengin devlet adamı olmasının üzerine gidildiği için komandolarının meclisin altını üstüne getirmesi, türban türban diye diye iktidara gelip türban namına bi sik yapamaması, anayasa paketinin önce anayasa mahkemesinde o da olmadı referandumda babayı alma ihtimali, işsizlerin iş bulamama, bulanların kriz nedeniyle parasını alamama, kısaca ülkenin amına koyma gibi gibi nedenlerle muhalafeti (ki CHP'nin yapıcağı muhalefeti de sikiyim) köşeye sıkıştırmak için uydurduğu bir video da olabilir. uyduruk diyorum zira atgötten de "videodaki yüz seçilmiyor" diyor ve baykalı kravat ve çorabından teşhis ediyor.

    ha bir de konuyla alakası yok ama bu sene 1 mayıs'ın kitlesel kutlanması, dün zira Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının yıllar sonra binlerce kişi tarafından mezarı başında anılması ufak da olsa gerçek muhalefette bir kıpırdanma göstergesi sayılabilir. muhalefet kıpırdanınca ne oluyor, baykal'ın uyduruk olması kuvvetle muhtemel kaseti gibi uyduruktan bir terör örgütü kuruluyor. adı "türk gücü" koyuluyor. yapılan baskında DİSK kortejine saldırma planında kullanılması öngörülen satırlar, döner bıçakları, silah ve bomba yapımında kullanılan malzemeler yakalanıyor. tarih hep kendini tekrarlıyor. çirkine prim vermediğimiz kadar provakatörlere de vermeyelim. kahrolsun porno kasetler.

    YanıtlaSil
  4. yukarda tükürdüklerimi bir bir yalıyorum. baban deseler ona da inanırım.

    YanıtlaSil
  5. kıyamam sana.. ben inanmıyorum. babama bile.

    YanıtlaSil
  6. Degerli atgotten ekibi. Yazilarina bayiliyorum. Bu blogu nerden buldugumu hatirlamiyorum bile ama her allahin gunu okuyorum. Hatta gecen hafta patronumla istifam uzerine kavga ederken sinirden napicagimi sasirip gelip bu blogu okuyordum. Masamda sinir sinir gulup patron olacak assaalik herifi de sinir ettim, amanin nasil da guzeldi. Sonucta istedigim sekilde istifami ettim, butun bunlari size borcluyum at gotten. Lutfen yazmaya devam gotten. Sevgiler. (Bu arada Scarlett Johannson tassss bir insandir, ona laf ettirmem hastasiyim)

    YanıtlaSil
  7. Sevgili adsız bende size bayılıyorum, gözlerinizden öpüyorum. Her zaman bekliyorum. İşçinin emekçinin yanındayız kahrolsun patron. Eee noolcak şimdi kirayı nasıl ödeyeceksin?

    YanıtlaSil