11 Temmuz 2010 Pazar

bas gaza yavrum bas gaza



Sabah uyandım, şöyle yarı uyku hali yarı gerçek, çişini tutarken kurduğun hayaller ve planlar vardır ya. He öyle işte hayallerimi tazeledim. Ağzımda salyam birikirken hayallerim hayallerimi açtı şöle yaparım, şurdan kaçarım, şuraya atlarım, ordan şöle çocuğu korum, burdan böyle koşarım derken gaza gelip yorganı üstümden attığım gibi şimdi gerçekleştiriyorum diye niyetlenmişken saatin sabahın 9 buçuğu olması yanında bacağımın ameliyattan sargılı olduğu gerçeği beynimin şalterleri tam açıp elektrik akışının bilince erişmesiyle beni buldu. -Benzer gaz durumu için videoyu izleyiniz.- Beyin dedi ki "Gerizekalı yine mi alt beynin oyunlarına kandın. Daha pazartesi ameliyat oldun, hala yürüyemyosun ayrıca bu sabah kalksan mesela 9:30'da hangi hayalini gerçekleştirebilirsin? Ancak sucuklu yumurta hayalin gerçek olur bu saatte. Salaaak..." "Kes lan" dedim "Kesss.. Sittimin ukalası."

Neyse böle ufak bir kavga yaşasakda sonra üst beynim "gııız gızdın mı hele bu güzel bişe ama normale dönüyorsun hadi gıııızz gel barışalım." diye gönlümü alaraktan barıştık. Teyze şivesine hiç dayanamam.

Velhasıl bu sabah itibariyle insana döndüm sanırım. Bu sefer ki ameliyat anılarım da hiiiç eğlenceli değildi. Fil dozu bir narkozdan 1 saatte ancak uyandım. Bütün gece mide bulantısı ve hafif anksiyete ile geçti. Accık komik iki durum vardı sadece.

İlki ameliyatı beklerken beni ameliyathaneye götürecek sedyenin gelmesiyle birlikte benim götün üç buçuk atması sonucu "ee hani ilaç dayanmıcak mısınız böle kurbanlık gibi mi inicem ameliyathaneye ulan ineğin bile gözünü bağlıyorlar" diye olay çıkarıp hemşirenin "hanfendi sedyeye bir çıkında vurucaz iğneyi merak etmeyin" dedikten sonra benim sedyeye çıkıp iğneyi yiyip yine wwoouuww diye bağrınmaya başlayıp hemşireye "hemşire hanım ameliyattan sonra parti var wooouuwww bekliyorum muhakkak" dememdi. Bir insan bu kadar tutarsız sakinleşir. Üç buçuktan parti woouuwwlamasına 1 buçuk saniyede ulaşıyorum. İğneyi yediğim gibi parti planlarına başlıyorum. Gerçi çok güzel parti oldu yaa uyanınca 5 saat ısıtamadılar beni. Sanki 3010 yılından dondurulmuş bir uzay askeriyim 1000 yıldır buzdayım. O derece bir çözülememe hali.

İkinci komik durum; herşey bitti şükür çıkıyoruz hastaneden beni tekerlekli sandalyeye oturtacak hasta bakıcı arkadaşımız sandalyeden hallice çıktı. "Ayhh eveeeet koy bakalım ayağını şööööle heeeh şimdi de şöööölee" diye kırıla kırıla tarifle oturttu beni tekerlekliye. Aşağı iniyoruz asansörde bi katta durduk bir doktor hastalarıyla kapıda "yaa sığarmıyız acaba?" diye soruyor. Derken derken kıçım kıçım bindiler. Bizimki hemen başladı. "aayyh hocam gelin gelin allaaaşkına sığarız ayol. Siz kaçsınızdır ki ben olsam 50 siz olsanız taş patlasın - çatlasın değil patlasın - 80-85. Ne olacak yani sığarız sığarız" diye zaten sığılmış asansörde aşaa inene kadar flörtleşti doktorla. Bir de o an onun için dünyada sadece ikisi kaldığından olsa gerek sadece kendi kilo hesaplarından bahsetti durdu. Geri kalan 10 kişi yok o asansörde. Farketmez ama durumdan memnun bizim oğlan, ne kadar kalabalık o kadar doktor teması. E ne de olsa her hemşihrenin hayali şöle cerrahından bir doktor.

İşte böyle bir uyuşturucu bir gay şakasıyla şükür eve geldim, iyileşmeyi bekliyorum.

Ben bu defa özel hastane, bir araba parası gömüyorum dize eh ameliyattan önce bir klarnet piyano keman 3'lüsü dinler ameliyattan sonra mohitolarımızı yudumlarız diye düşünüyordum ama olmadı. Mal gibi girdik mal gibi çıktık. Dizimin adı da Citroen artık. Citroen c3 istiyordum. Nasip o paraya 20 gram asimetric bilmem ne bone almakmış. Olsun herşeyin başı sağlık. Canım dizim, sen olmasan nedeyim ben Citroen'i.

Bu arada yazamadığım onca şey içinden en çok kürt sorununu sikiyle çözeceğini iddia eden Halil Bakırcı'ya zamanında sallayamamak gerdi beni.

He bir de çift koltuk değneğiyle iki el dolu olunca yanımda hiçbirşey taşıyamıyorum. Cep telefonu ilaç nereme soksam şaşırıyorum. Napıcam lan derken derken modern tıbbın her bir dalının birbirine nasıl destek olduğunu Larissa gösterdi bana. Şimdi koyuyorum mememin arasına telefonu özgürce çift değnek dolaşıyorum. Meme deyip geçme tıhla.

14 yorum:

  1. Çok büyük geçmiş olsun. yokluğunu hissetik. varlığınla çoştuk. seni seviyoruz be ablası.

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsunlar efem! dizinize pek tabi, neticede bacak çok önemli bir organ yokluğunu hissetmeyen bilemez

    YanıtlaSil
  3. dizden memeye bir anda nasıl geçiş o öyle?

    YanıtlaSil
  4. Sütyen bank olayına mı girdin? O değilde atgötten seni gözümde canlandırmaya uğraşıyorum bir türlü beceremiyorum, çılgın deli dolu bi kız geliyor önüme sonra bir anda gözüne gözlük geçiriveriyorum ama böyle en şişe diplerinden, sonra yok diyorum şişe dibi taşısa böyle o parti senin bu parti benim gezmezdi kırar dizini evinde otururdu diyorum, fiziken bi göz canlandırması değil meramım, karakterini oturtamıyorum bi türlü kafamda.Çok konuştum, giderim.

    Öperin atgötten.
    Seni kahkahalar eşliğinde izleyen bir tost.

    YanıtlaSil
  5. Odunluğuma ver, geçmiş olsun demeyi unuttum.Bir an önce iyileşmen dileğiyle.

    YanıtlaSil
  6. Oldu mu şimdi, seni her okuduğumuzda hayali canlandırma olarak Larissa gelecek gözümüzün önüne....

    Ride On!........

    YanıtlaSil
  7. hepinize teşekkürler janlarim.
    ben tip olarak tom cruise'a benziyorum. karakter olarak ananeme benziyorum. umarım az çok canlanmışımdır. larissa olduğumu düşünen herkese teşekkürü borç bilirim.

    YanıtlaSil
  8. muju darlin.
    biz gelcez sana cuma.
    ahaha, blogunu böyle günlik işler için de kullanırım işte.

    YanıtlaSil
  9. çok homofobik gördüm seni.

    YanıtlaSil
  10. fobik bi insanım ama homolar bunun içinde değil. Diğer anlamsız alınganlığı hemşireler birliğinden bekliyorum.

    YanıtlaSil