1 Temmuz 2010 Perşembe

heyecandan cimaya


Heyecan her ne kadar iyi bişeymiş gibi lanse edilse de çok kötü bişeydir. Heycanlandın mı saçma olaylar serisini durduramazsın. Herşeyi düzgün yapiim insanlar karşısında rezil bi laf edip bok etmiim kaygısıyla battıkça batarsın. Benim böyle heycandan saçmalalık doğar top 10 listem var. İlk üçünü açıklıyorum.

Bir numara çok yakın ve heyecanlı bir arkadaşımın hikayesi. Şimdi biz liseliyiz o zaman sübyancı üniversitelilerle takılıyoruz. E manita üniversiteli olunca ağızdan aptal saptal şeyler çıkmasın diye daha bir kasıyorsun tabi. Çünkü karşındaki üniversiteyi kazanıp zeki olduğunu ispatlamış senin henüz ne mal olacağın belli değilmiş, gerizekalı olduğun için liseliymişsin gibi bir durum olur o zaman, bilirsiiiz. "Hatun liseli yeaaa" lafını yememek için kasılır. Neyse, arkadaşın üniversiteli sevgilisi demiş ki "seni en yakın arkadaşımla tanıştırmak istiyorum." Bizim kız heycanlanmış tabi "yaa öle mi" demiş hemen ne giysem nasıl konuşsam başlamış kurmaya. Çocuk demiş ki "ama bak benim arkadaşımın adı Kıvanç ve kafası kavuna benzer böle sivridir hafif. Bütün hayatımız boyunca onunla kavun diye dalga geçtik. Bu nedenle sakın onun yanında kavunla ilgili bir espri yapma, ona gönderme yapıyosun sanmasın." Bizim kız bunu duymuş heycanlanmış. İçinden "kavun demicem kavun demicem kavun demicem kavun demicem" diye sayıklamaya başlamış. Sonra çocuk gelmiş tokalaşırken daha ilk dakka sen bizim kız çocuğa "merhaba Kavunç nasılsın?" demiş mi. Tabi arkadaş ortadoğu ve balkanların en büyük potunu kırarken en yakın arkadaşın kırılan kalbinin sesi kahkahalar arasında duyulmamış. -ayh hatırladıkça gülüyorum yeaaa-

İkinc sırada yine bir bayan arkadaşımız var. O da sevgilisinin ailesiyle tanışacağı yemekte heyecandan hiç konuşamayıp sadece iki kelime söyleyebilmiş. İlkinde çocuğun annesinin "ee kızım nasıl buldun yemekleri güzel olmuş mu?" sorusuna "çok güzel çok törsi" cevabını vermiş. Herkes "Törsi mi?" diye birbirine bakarken kız teşekkürlerle mersiyi remix yaptığını söyleyememiş tabi. İkinci kelime de evden çıkarken olmuş. "Kızım çok memnun kaldık yine gel." "Gelirim tabii iyi gececler." "gecec mi?" diye yine bir sessizlik olmuş. Herkes kız hafif lala galiba diye arkasından düşünmüş tabi. Kıyamam heycan halbuki.

Top 10 listemde üç numarada ise Evliya Çelebinin Hz. Muhammed'i rüyasında görüp "şefahat ya resulullah" diyeceğine heycandan ne diyeceğini şaşırıp "seyahat ya resulullah" diyip bir de üstüne duasına ve vizesine kabul damgasının basılmasıyla dünyayı dolaşmaya başlaması gelir. Her türlü kabul edilecek bir dua için seyahat yine çok mantıklı ve iyimser bir dil sürçmesidir. Şeftali ya resulullah da olabilirdi.

Bu arada Seyahatname demişken; sevgili eğitimle hiçbir alakası olmayan milli eğitim bakanlığı Seyahatname'nin bazı bölümlerini müstehcen bulduğu için toplatma kararı almış. Müstehcen bölümü yazıyorum.

“Sultan IV. Murat’ın huzuruna çıkarılan burnu olmayan çocuğun babası Hacı Envar’a çocuğun ana rahmine Kadir gecesi ya da bayram gecesi besmelesiz düşüp düşmediğini sordular. Babası, ‘Vallahi, yiğitlik anımızda, kendimizden geçmiş vaziyette kurban bayramı gecesinde eşimle oynaşırken, ‘Bismillah’ demek hatırıma gelmedi. Vücuduma bir titreme geldi. Biz de fazlaca kendimizden geçmişiz. Sabahleyin de gönlümüz bitkin durumda bayram namazını kılmadım. İşte o gece eşim hamile kalmış.”

Böyle bir hikayeden ancak ilk gençliğinde pembe dizi kitabı okurken kuşu hareketlenen biri müstehcenlik çıkarabilir. "Vücuduma bir titreme geldi" cümlesi bakanlıktaki memurun boşalmasına neden olmuş, böyle bir sahne daha var mı acaba diye Seyahatname'nin tamamını merakla okuduktan sonra 31'ci ellerini yıkayıp "toplayın yahalayın bu pis mühtescen kitabı" emrini kendine bi tane sakladıktan sonra vermiştir.

Halbuki burda olay çocuğun neden burunsuz olduğudur. Kurban bayramı gecesi cima yapmıştır kahraman. Neyse olay üniversite sınavı paragraf incelemesine dönmeden bitirirken cima yapılmaması gereken durumları yazıyorum aşağıda. Uyun bu listeye eşim güzel çocuklarım güzel akıllı olur demeyin.

* Cima, eşinin rızası ile olursa çocuk akıllı, gönülsüz olursa ahmak olur.
* Pazar ve çarşamba gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kavgacı olur.
* Gündüz öğleden sonra yapılan cimadan çocuk olursa, şaşı olur.
* Ramazan bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, ana babasına asi olur.
* Kurban bayramı gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, altı ve ya dört parmaklı olur.
* Ayakta yapılan cimadan çocuk olursa, yatağına işer.
* Baldızını düşünerek yapılan cimadan çocuk olursa, hünsa olur. [Erkekle kadın arası bir şey]
* Cima esnasında konuşursa, çocuk dilsiz, öperse sağır olur.
* Kadının fercine bakarsa, çocuk kör olur.
* Berat gecesi yapılan cimadan çocuk olursa, kötü huylu olur.
* Taharetsizken yapılan cimadan çocuk olursa, cimri olur.
* Sefere çıkacağı gece yapılan cimadan çocuk olursa, savurgan olur.
* Orgazma ererken, her ikisinin düşüncesinde ne şekil varsa, çocuk ona yakın olur.
Kaynak: Huzura Doğru

En çok sonuncusunu anlamadım. Şekil derken kare düşünürsen çocuk kare mi olur şimdi?

Bu arada %80'i görücü usulu evlenen dolayısı ile birçoğu gönülsüz geçen cinsel ilişki tohumlarından oluşan bir ülkeyiz. Bu çıkarımı yaptım ben ama daha önce söylenmişti galba bu.

Ne yazdım ama dolmuşum.

13 yorum:

  1. şelale gibi kaynıyor kaynıyor taşıyorsun ya. "yok yoookk bu seferki yazısını beğenmiycem, hayır canım bi insan her zaman böyle güzel anlatabilememeli!! olmaz böyle iş sallandıracaksın bunları! diyerek okuyorum yazılarını sonrada köpek gibi mıyımih mıyımih diye uzaklaşıyorum burdan :( böyle olmamalı kıskanç fesat insanlarıda düşünün kardeşim!! hayatımın erkeği ve sen kötüsünüz kötü

    YanıtlaSil
  2. OkudugumuzuAnladikMi2 Temmuz 2010 05:54

    Ooof of al benden de o kadar. Gulmicem gulmicem diyorum, ondan sonra ofiste altima yapicak gibi oluyorum bu yazilari okudukca.

    Listenin geri kalan 7 maddesini de atar misiniz, goten?

    Ayrica liseli hatunla ciktim ben universitedeyken. Guzel bisey.

    YanıtlaSil
  3. Bunlar Marifetname'deydi benim bildiğim, ama Seyahatname'de de geçiyordur belki. Onu bilemedim. Bir de "zevksiz s.kiş mahsulü" diye bir deyim vardır çokafedersiniz, böyle meymenetsiz pis mal insanlara denir. Yeri gelmişken zikredeyim dedim. Esteyfiri.

    YanıtlaSil
  4. kavunç! hahahahahahaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  5. aa bende sizi okuyunca fesatlanıyorum.. kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü ay bile çeker gider geceyi düşündün mü???

    YanıtlaSil
  6. haha. vallahi en son acun da kalmistik, adada ne yeme dumenleri donuyordur diye hasetlenirken; kendimi bu yazındaki son vecize ile bi on dakka zaten iki inç olan ekrana bakar buldum (hani su hesap makinesinden hallice netboklar var ya ondan sebep)

    ula, neyi dusunursen bosalirken ona benzer "cocuk"; cok iddiali.. kendini paralarsın, gonul gozunu, ucuncu gozunu bilmem neni acarsin, hipnoza girersin johhny depp dogrursun ayol, dusundugunu cikarmak allaha mahsus diil miydi, annemler bize kıydılar mı yani?

    YanıtlaSil
  7. bu yazı için size, çok güzel çok törsi diyorum. daha da iyisini bulamam bir dahaki yazıya kadar bence. çok törsi gerçekten.

    YanıtlaSil
  8. barışdemektoprakdemek5 Temmuz 2010 17:21

    arkadaşımın arkadaşlarının evine ilk defa gittiğimde çok cömertce kahvaltı ikram ettiler sağolsunlar. ben de çıkarken "herşey çok güzeldi teşekkürler" diyeceğime "daha iyilerine inşallah" demiştim. sadece heyecandan.

    YanıtlaSil
  9. manyak ve mongolu sinirden karıştırıp mangal! diye bağırdığım gün geldi aklıma.

    YanıtlaSil
  10. İslamiyet ve yüce peygamberimizle alay etmek de ancak bu zirzop blog yazarlarınca yapılırdı
    Sübyancılığınızın yanında atın götüyle de belli ki üst düzey münasebetleriniz var
    Aksi halde bu tür iğrenç söylemlerin klavyeden çıkması imkansız
    Tanınma amacıyla yazılmış bir yazı, umarım öbür tarafta gerekli cezayı görürsünüz.

    SSAY

    YanıtlaSil
  11. hand solo'nun yorumu yazıdan da komik :o) milli eğitimdeki denyo gibi koca yazıdan takıldığı şeye bak...denyolar içimizde kabullenmek lazım bu durumu tabe...hand ve jelly'inle öbür tarafta da mutluluğun daim olsun aziz kardeşim.
    CC

    YanıtlaSil
  12. ilkokullarda okuma yazma derslerinin yanına bir de anlama dersleri koymak lazım.
    okuma-yazma-anlama...

    ama tabii bu verdikleri din dersi ile çelişebilir...

    YanıtlaSil
  13. Handsolo kardesime ses ediyorum: bakıyorum da maşallah hiçbir yazıyı takipten geri kalmiyosun, böyle boş biloglar okuyacağına hatim filan indirsene sen

    YanıtlaSil