30 Temmuz 2010 Cuma

tıpta son gelişmeler


Cuma akşamı oldu saatler bir türlü 18:30 olmadı. Hani ameliyat başarılı ve ağrılar geçince bambaşka bir insan olacak yeniden doğacaktım. Her günüm adidas original celebrity partisi gibi geçecekti. Hayatın aynı ikrah derecesine ulaşması için bir hafta yeterliymiş. Baygın bir şekilde mesai saatinden bu beş dakka geçer mi diye face'e bir giriyim dedim. Yüce patronum affetsin oraya buraya bakınırken rengarengarenk klibini post etmiş biri onu izledim. İyiden iyiye sinirim bozuldu mu. Bu enerjisizliğin üzerine o sözler beynime bir hançer gibi saplandı: Bazen herkes solar biz hep rengarengarenk. Bana mı laf sokuyorsunuz?

Sonra düşündüm...

Evet bazen herkes soluyor peki Nil Karaibrahimgil neden solmuyor? Biri buna bir açıklık getirsin. Bir insanın böyle şarkı sözleri yazabiliyor olması için her bir santimetrekaresinin en az bir nil karaibrahimgil kadar mutlu olması lazım. Matematikte bu hesaba bişe diyorlar ama hatırlayamadım şimdi. Bir önceki kendisiyle çarpılıyor hani.

Bana açıklayın. Bu kız nasıl böyle mutlu? Nasıl böyle her daim aşık, şirin? Nasıl böyle tütü eteğiyle New York sokaklarında koşabiliyor her daim? Nasıl böyle hep rengarengarenk? Nil Karaibrahimgil böyle küçük parçalara bölünse, hap haline getirilse, sağlık bakanlığı onayıyla piyasaya sürülse. Hem ortada Nil Karaibrahimgil'de kalmaz.

Jel olarak da sürülebilir mutsuz bölgeye: Jel Karaibramgyl

( Dikkat fakirseniz kullanmayın! Allerjik raksiyona neden olabilir. Kullanmadan önce mal varlığınızı, kocanızı ve dolabınızdaki tütü etek sayısını gözden geçirin. )

8 yorum:

  1. sevgili atgotten, para onda, piyasa onda. az buçuk saçmalamasını da biliyor. hepsi o kadar. sende de bu piyasaya girme yüzü olsa, sende de bu para olsa sen de olursun böyle çıtı pıtı, mıncık mıncık. valla billa, hem öylesin zaten. ne gerek var bu salaklara özenmeye.

    YanıtlaSil
  2. poh poh getiriyor bütün o mutlumsu tavırları, bi eksilsin azcık bak nasıl normale döner hepimiz gibi... söyle arkadaslarına seni de pohpohlasınlar sabah aksam parlarsın... dert etme...

    YanıtlaSil
  3. uzun bacaklardır işin sırrı bence:)

    YanıtlaSil
  4. http://twitter.com/Niltakipte
    hahahahaha! kim yaptiysa eline saglik,kendini mutsuz hissedince suruyomussun. en kremsi iltifat! http://yfrog.com/5bju0qj 8:07 AM Jul 31st via Twitter for iPhone

    YanıtlaSil
  5. hahaha cok orijinal, Allah kariya mutluluk pompalarken telefonu calmis bence

    YanıtlaSil
  6. Faktöriyel? Faklı maklı konuştum diye yanlış anlamayasınız.

    http://tr.wikipedia.org/wiki/Fakt%C3%B6riyel

    YanıtlaSil
  7. nil'in kendisi bizzat almış bunu, dötünde kaşıntı var galipa!

    YanıtlaSil