15 Şubat 2010 Pazartesi

artık yapılmasın pls


1. Çeşitli alanlarda profesyonel dansçılar halktan biriymiş gibi takılırken birden açılan müzikle dans etmeye başlamasın.
2. Moda bloglarında kızlar sadece kıyafetten bahsetsin, yumurtalı omletlerinden, akşama nereye akacaklarından bahsetmesin.
3. Çok parası olan zengin bebeleri az paraları varmış gibi davranmasın, parasına göre bir eğlence hayatı tercih etsin.
4. Kemalistler - ki bu insanlar normalde kimler, gerçek bir kişilikle bir kere bile karşılaşmadım- ulaşabildikleri heryerden 'Atatürk'ü sevmeyen hayvandır hayvan' subject'li iletiler göndermesin.
5. Artık büyük ajanslar işe eleman alırken twitter'da friendfeed'de kaç takipçin, face'de kaç arkadaşın var ona bakıyor geyikleri yapılmasın.
6. Brit pop brit rock dinleyenler kendilerini birşey sanmaktan vazgeçsin.
7. Sosyal mecralarda eylem ve duygular ingilizce ifade edilmesin 'I'm so lucky' ' Come on baby lets go party' denmesin.
8. Her götten atmasyon sonucu ve yararı belli olmayan fikirden proje diye bahsedilmesin.
9. Çirkine prim verilmesin.
10. İki tane canavar, iki tane orman hayvanı çizilip illustrasyon sanatçısı tribine girilmesin.

Daha var ama 10 iyidir.
Sayın atgotten neden kedi? diye soranlara cevabım: En güzel kediler 'lütfen yapma' der. Yaparsan sonuçlarına katlanırsın.

7 yorum:

  1. e sen böle dersen birileri de çıkar.. kimse nerden aldığı belli olmayan yetkilerle şu yapılsın bu yapılmasın demesim arkadaşım.. der.. tabi o birileri ben değilim.. olabilirdim ama haketten kedi çok pis bakıyo la.. bariz bi caydırıcılığı var yani..

    YanıtlaSil
  2. yetkimizi tamamen götümüzden alıyoruz. o yüzden yaptırım diil tamamen kişisel..uyarı değil öneri..baskıcı zihniyete verilen her tepkiye de eyvallah tabi..herkesin tuttuğu kendine yoksa..açıklayabildim mi saliim mi kediyi hiho

    YanıtlaSil
  3. hayır.. sakın ha.. tut salma kediyi.. diyecek oldum.. baktım herkesin tuttuğu kendine demişsin.. onu da diyemedim.. bugün de herbişeyler içimde kaldı.. ne demeye niyet etsem bi mani bi arıza.. höff.. hayat çok zor.. gider misin başımdan.. yannız kalmak istiyorum..

    YanıtlaSil
  4. peki.. may the force be with you

    YanıtlaSil
  5. daha fazla kedili video yapılmasın!

    YanıtlaSil
  6. kedi videosu yapılmasa dünya 48 saat içinde yok olur

    YanıtlaSil
  7. bi de hangi ebeyevn çocuğunun salak bi videosunu paylaşırsa facebookta ona da önüne gelen sallasın bi tane. erkin koray da dahil bu güruha. iyi ekmeğini yedi kızını okula yollamama geyiğinin

    YanıtlaSil