12 Şubat 2010 Cuma

lezbişler evlerden ırak olsun



Geçenlerde sen bu Esrayı sen lezbiş bi kadın ara. De ki "Ben kendime uygun bir bayan arkadaş arıyorum, Amsterdam'da evim var. İşte evlenmek istiyorum bir ses bir yoldaş arıyorum. Sen bizim Esra bu lezbişin ağzının payını bi ver, bi payla, telefonu bi kapat. hadi canım başka kapıya diye.

Ne dobra kızsın Esra Erol. Nasıl verdin ağzının payını pis lezbişin. Her eve lazım senden. Tüm kaynanalar senin gibi bir gelin hayal ediyor, tüm kadınlar senin kadar akıllı olmak için kör dilenciye sadaka veriyor. Sütyenine muska takmadan çıkma sakın dışarı, evlerden ırak.

Sayın esrarol çeliktepeli ağzımı açtırma pls.

Tabi çünkü azmış olmak, abaza olmak, deli olmak, ritim duygusu olmayanlara göbek attırmak, ak sakallı dedeleri, saçmalatmak, nineleri paçalı donlarıyla yayına almak, fakir edebiyatı yapmak, varoşu seviyormuş gibi yapmak, onlardan biri gibi davranmak, deliyle dalga geçmek,- ki günahların en büyüğüdür, deliyle dalga geçenin 2 dünyada yeri yoktur - ayıp değil, lezbiyen olmak ayıp. Sonra bir de sahtekar sahtekar her insanın cinsel tercihi kendine diye gereksiz açıklaman gerçek yüzünü nasıl ele veriyor. Madem herkesin cinsel tercihi kendine, dede ben kendimden 10 yaş genç karı s.kmek istiyorum, teyze döşü kıllı erkek istiyorum diyince ayıp olmuyo kadın ben kadınla evlenmek istiyorum diyince mi ayıp oluyor.

CV'ni biliyoruz biz senin;

Esra kızımız sempatik tavırları ve bilmişliğiyle 3 sınıfta başladığı yolculuğa şu an förstklas'ta devam ediyor. Mahallenin zeki, okumuş, evleneceği erkeği kendisi seçmiş kızı için hayat şimdi çok daha kolay. Ama hala ciple gezerken otobüsteki fakirler için ağlayacak kadar varoşsever. Çok yetenekliyim ben bu başgöz meselesinde maaşımı arttırın, evlendirmem kimseyi dedikten ve fakir kanalından ayrıldıktan sonra başka bir kanalda daha seviyeli bir programa başladı yakın süre önce. Tabii yükseklere çıktıkça azalan oksijen seviyeside belirti vermeye başladı ister istemez.

Bu arada açılan telefon bir kurgu gerçek diil. Bunu anlamak için radyo televizyon okumaya gerenk yok. Bu esrarol bana tahrik var burda diye savunma yapacaktır muhakkak ama "tahrik" kelimesini kullanmaz ayıp bir kelimedir.

Tez zamanda mancınıkla en yakın duvara fırlatılmanı diliyoruz. Dualarımız seninle.

2 yorum:

  1. yazdigini okurken bir sey fark ettim;hayret etmedigimi... Uzuldum sonra ne yalan soyleyeyim, insanlarin salatalik zihniyetlerine alismis oldugumu anladim ya,ona uzuldum iste.
    Bir de aklima gecen gun bir psikiyatri merkezinin katologunda gordugum ve beni dehsetten dehsete savuran 'hizmet aciklamalarindan' biri geldi...
    Escinselligi, cinsel sapkinliklar (ya da benzeri bir baslikti) basligi altinda degerlendirmisler.Ya...tedavi edebiliyorlarmis bu"hastaligi" .Pedofilinin hemen ustunde yer aliyordu. Ne kadar acikli degil mi?

    Love,peace&unity

    YanıtlaSil
  2. Bu kadından aksi bir tavır beklemediğimiz için hayrete de düşemiyoruz. Ama yanına kar kalmasın, bu pis tavrından prim yapamasın, gözlere gelsin inşallah.

    YanıtlaSil