1 Şubat 2010 Pazartesi

ünlü düşmesi


Gerek atlığı, gerek kendine has dansıylan ilk gördüğüm anda kalbimi çalmıştı Beyonce. Daha 3'lü kız grubuyken bakın bu kız çok ünlü olacak çok yetenekli, diğer çirozları sallayın diyodum herkese. Yıldızdan anlarım ki nihayetinde parayı krem yapıp yüzüne sürüyo artık. Bir de Jay-Z'yi de kaptı tek taşı taktı evinin kadını oldu eferim derken olan oldu: Sen git Kaddafi'nin oğluna kadayıf gibi seril, götünü başını salla.

İşte o haberi aldığım gün dünya başıma yıkıldı, dünya starına itimatım kalmadı. Hayır grammy ödülünden MTV Müzik ödülüne herşeyin var, porche desen, atasay tamtur pırlanta desen gırla, 2 milyon dolara mı kaldın?

Şimdi 6 dalda Grammy ödülü alsan ne olur. Düştün sen Beyonce. Dünya mafyasının rakı sofrasına meze oldun. Git giiiiit, kirlendin sen, kirlisin artık.

2 yorum:

  1. 10 kişi online lan sitede, 50 de üye yapmışsın. muska dağıtıyon millete ona geliyolar di mi gitt giiiiit ünlendin sen, ünlüsün artık.

    YanıtlaSil
  2. kışlık yakacak ihtiyaçlarını karşıladım, bi kısmına da 20 milyon verdim. bi de bikaç kişiye delikanlılık yaptım posta koydum ananı da al git dedim

    YanıtlaSil