30 Nisan 2010 Cuma

gaga doğana kadar en çirkini sendin


Christina Agulera çocuğu yaptı e daha çirkini Lady Gaga'da tuttu, daha o bed suratını görmeyiz diye sevinirken yeni albümü çıkardı ilk klibi yayınladı bile. Yine aynı çirkinlik varrroşluk baş tacı edilmiştir beklentisiyle izlerken bir acıma geldi yüreğime. Bu kızcağız çirkine verilen primin yarattığı en büyük queenlerden biriyken sen daha çirkini daha arsızı Gaga gelip bunun tahtına o düz götüyle oturdu ya. Klipte Christina Gaga'dan eksik kalmamalıyım bu olayın orjinali benim diyerekten domalmalı, gömmeli, zıplamalı ne kadar hareketi varsa hepsini bir arada yapmaya çalışmış. Bir kadına dil atmış bir erkeğin üstüne binip deh dehlemiş, kimi yalasam, kime versem şaşırmış.

Kıyamam ya. İlk çirkin sensin, ilk sen kendini kısa bacaklarınla erkeklerin arasına atıp çamurlarda süründün, ilk sen mumuşunu açtın, ilk sen tipsiz vücudunu çok seksiymiş gibi gözümüze gözümüze soktun. İlk tipsiz dirty sensin.

Christina Agulera'yı savunacağım hiç aklıma gelmezdi ama emekçinin ezilenin yanındayız. Bu kız orjinalidir, çirkine verilen primin prensesidir, ilk kendisi pis pis sevişmiştir kliplerde mumuşunu avuçlamıştır. Gerçi tüm celebriti sitelerinde Gaga-inspired lafını yemiş. Bu saatten sonra olmaz o albüm, yazık oldu.

Varroşş bir msn iletisi var hani kızlar yazıyodu bir ara. "Kızım olana kadar en güzeli benim" diye. Lady Gaga doğana kadar en çirkini senmişsin Agulera'cım.

Saygıyla anıyoruz.

2 yorum:

  1. http://www.video-klipleri.org/sule-gulec/bir-kizim-olana-kadar-klibi_686555b8e.html

    YanıtlaSil