7 Nisan 2010 Çarşamba

şeytana uyan rıdvan


Rıdvan Dilmen telekulak çetesinin abonesi çıkmış. Tanju'yu dinlediği için içeriye alınmış daha bu sabah serbest kalmış. Şaka gibi bir haber. Gerçi Rıdvan'ın telefona olan düşkünlüğünü reklamlardan biliyoruz. Bütün gün Hakan Şükür'le bayık bir sohbetteler. Telefonu kapatamıyorlar. Hakan diyor "sen kapa" Rıdvan diyor "yoo hayatta olmaz sen kapa." "Hadi kapatıyorum bak... Alo hadi kapat ama" şeklinde geç saatlere kadar telefondalar.

Turkcell CEO'suda diğer operatörlerin CEO'larını dinliyormuş. Hadi onu anladık. Turkcell'den herşey beklenir. Ama Rıdvan Tanju'nun telefonunda ne dinliyor olabilir. "Gol olur, gol olmaz" yoksa bu tahminler Tanju'nun tahminleri midir? Yüzyıldır Tanju'da aynı kızıllık, Rıdvan'da aynı saç kesimi. Neyi merak etmiş neyi dert edinmiş olabilirler.

Çok şaşırtıcı. Rıdvan'ın avukatı arkadaş kurbanı demiş. O daha da garip. Arkadaşı Tanju hakkında ne öğrenmek istemiş olabilir. Çok merak ettim. Tanju ne konuşmuş telefonda? Altınları bozup önümüzdeki ayda ben dinlemeye alıcam Tanju Çolak'ı. Bakalım nedir bu kadar önemli mevzu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder