3 Mayıs 2010 Pazartesi

scarlet malsın


Ne zamandır Scarlett malsın'a sallamak istiyordum da yerini bulamıyordum. Şimdi Iron Man 2 filmi dolayısıyla orda burda o güdük boyunu gösterip pony bacaklarını sergiledikçe bana da gün doğdu. Haberleri okudukça sallıyorum, salladıkça rahatlıyorum.

Bir kere çirkine prim örneğine tam olarak girmese de böyle yüzünden mallık akan, "ne bakıyosun lan mal gibi" diye sorulduğunda mal mal bakmaya devam eden insan ekolüne girer kendisi. Tamam ten beyaz, göz mavi, burun hokka ama ya o ağzında her daim yutmadığın bir lokma varmışta dudağının kenarından az sonra sızacakmış gibi mal bakışın. Dünyanın en sahtekar pezevenk pazarlama ürünlerinden biridir bu kız. Accayip projelerde yer alırım iki entel yönetmen filminde oynarım, hemen bir de cool cool şarkı söyler efsane olmaya doğru o pony bacaklarımla koşarım diye az bilenmedi. Ama nooldu oynaya oynaya gelin çocuklar anca Iron Man 2'de kendine dandirik bir rol buldu. Gerçi iyi oldu. Sütten hallice Gvinit paltrovun yanında o şişkoluğu, o mallığı, o katanalığı daha da ortaya çıkıyor. Zaten gvinitte buna hiç yüz vermiyormuş prömiyerlerde. E tabi zarafet timsali gerçek entellektüel pek güzel kızımızın bu dombikle ne işi olabilir. Bir de Iron Man afişi için " o afişte givinitle olduğum için çok şanslıyım. yüksek testesteron seviyesini dengeliyoruz. yoksa bir çeşit erkek kulübü gibi" demiş. Varroşluğun ve kıskançlığın yaptığın açıklamadan belli. Eminim karşısına geçip geçip ben daha güzelim ben daha güzelim diyodur.

Durup durup bakıyorum, mallığına inanamıyorum. Bir kez daha söylüyorum. Skarlet malsın!

Oh rahatladım!

14 yorum:

  1. Scarlet'e laf soletmem demek icin cok gec kaldım.
    ama soletmem.

    YanıtlaSil
  2. kotu degıl ya oyunculugu !

    YanıtlaSil
  3. lost in translationda gayet iyiydi hatunun oyunculuğu ama gwyneth in yanına yaklaşamaz tabii..

    YanıtlaSil
  4. gıyenitinde gideri var bunun da.. hatta bunun eblek dudak pozu içimdeki yaratığı huylandırdı..

    diyor ki o "sabah kalkar kalkmaz daha uyanmadan................................................................................................................................................................................................................................."

    YanıtlaSil
  5. gerisini dolduruyorum ben.. "sabah kalkar kalkmaz daha uyanmadan bunun pony bacaklarını bir çırıpda öperek ilerleyip, koca inek memelerine ilerleyeceksin tam dudaandan öpecekken bir göreceksin ki o mal ağzının yanından salyası akmış yastık ıpıslak olmuş. o tombik koltuk altları ayrı terlemiş.bu mudur holiwoddan bana düşen diye düşünürken kuş çoktan minicik olacak."

    YanıtlaSil
  6. yok valla sabah mala bağlamış ablak bi hatunla yapılıcak çok şey var.. sen doğal olarak seksi bulmuyosun.. aynısının adonis kaslı koca dudaklı patlak yeşil gözlü erkek modelini hayal et, gene salyaydı, horlamalardı havada uçuşuyo, öyle düşün.. genede bi ibnelik bi lan şunun çükünü bi kaldırıyim olursun ya onun gibi.. benimkinin devamı şöyle.. çıkartıp ağzının önüne koyucaksın, sonra sürterek, yanağına vurarak falan uyandırıcaksın.. ve olaylar gelişir, alman pornosu girdi içime bu sabah.. (yeni uyandım gızım kafam boş şuan)

    YanıtlaSil
  7. bunun erkeği olsa anca karpuz kamyonuna takoz olarak kullanırım. olmaz o iş. koyarsın önüne öle mal mal bakar sıkılırsın.

    YanıtlaSil
  8. tamam karpuz kamyonunu tut şimdi, o dursun, tam dolu diil kamyon, samanlar falan görünüyo bazı bazı.. ortam bu.. gene aynı ablak, tepede sabah güneşi, mekan bi otoban kenarı anadoluda, yol bozuk, mıcırlı genelde.. 5 litrelik bi damacanayla önce kendi saçlarını, fücudunu ıslatıyosun, aylardan temmuz olsun.. sonra karpuzların yanında sızmış olan brad pitt kırmasını ıslatıyosun, samanlardan hafif bi toz kalkıyo önce, sonra rüzgarla suratın soğuyor.. abimizin lüle lüle saçlarından yanaklarına damlayan suyu falan geçiyorum..

    artık burdan gideri vardır, yapma etme..

    YanıtlaSil
  9. cık olmaz hele ki o temmuz güneşinde o beyaz ten tavuk gibi kızarır. bi de kızların terli pipi fobisinden habersiz temmuz ayı tercihi hiç olmamış

    YanıtlaSil
  10. senin motoru çalıştırmakta zormuş.. terli pipinin benzeri meme altıdır misal.. o yüzden verdik suyu akıttık kiri..

    herşeyide karşıdan beklememek lazım, biraz girişimci ol.. geçen her dakka fantezi adamı karpuz kamyonunda kavruluyor misal.. hikayelerin yada kurgunun bırakıldığı noktada donduğunu düşünürüm ben hep.. kurtar onu arzu.. yoğurt sür bişi yap..

    YanıtlaSil
  11. ahahaha süper yorumlama yaa :D kesinlikle katılıyorum!!

    YanıtlaSil
  12. çok yapmacık gelen tiplerden bitanesi

    YanıtlaSil
  13. ehehehe ya hiç adetim değildir böyle yorumlarda link vermek falan ama bi seferlik yapacağım.

    çünkü sıharletten benim kadar nefret eden birini gördüğüm için okkkadar mutluyum ki ♥

    http://sothyz.blogspot.com/2008/01/son-kez-sharlet-ve-ilk-kez-oban-salata.html

    YanıtlaSil
  14. 2'si de jewish ama scarlett'in 40 tabakla yetişemeyeceği ortada..
    Bunu tee atlara fisildarken farketmiştim..

    YanıtlaSil