10 Mayıs 2010 Pazartesi

isteyene musibet isteyene nasihat


Geçenlerde bir gün hava ne kadar güzel diyip kelebek gibi dışarı attık kendimizi. Dedik ki şöle Galata manzarasında bir kavaltı edelim. Sonra akşam üstü mohitolarımızı içeriz. - Böle içtiğini sıçtığını anlatan şehir bloggerlarına laf çakıyorum kendimce burda- Neyse orda da biliyonuz böle herkesle dost herkesle arkadaş saçma bir oturma sistemi var. O kadar yakın ki masalar dedikodu edemiyosun yan taraf duyacak diye. Aynen o stil götüm gibi yapıştık bir başka çiftin yanına. Ben erkeğin yan tarafında oturuyorum, bizim bey kızın. Çocuğu yandan gördüm böyle şapka var kafasında, padişah sakalı gibi koyu bir sakal, kıyafet klasik entel pazarı. Kızı da tam karşıdan görüyorum tabi. Güzel böyle renkli gözlü, kırmızı dudaklı, düzgün burunlu, ince yapılı bir kız. Neyse biz yemekleri söyledik ortaya kavaltı menemen. İşte öle havadan sudan sohbetler derken, yandaki muhabbete kilit oldum ben. Bir süre sonra beyde meraklandı sustuk başladık yan tarafı dinlemeye. En sevdiğimiz şey.

Çocuk böyle ağır ağır konuşuyor. Sanki böyle dünyada her yeri görmüş, herşeyi yaşamış, tüm bilgileri sindirmiş, evrenin gizemlerini çözmüş, bilinci öyle gelişmiş, telapatiyle konuşabiliyor da karşısındaki aynı bilinç düzeyinde olmadığı için mecburen dil yoluyla iletişim kuruyor. O derece yavaş, ağırdan, sıkılıyor konuşmaktan. Her cümle arası bir buçuk dakka es var. Bir de üstüne bu ömür törpüsü konuşma şekliyle anlattığı, kızın beynini siktiği şeyler o kadar kopuk o kadar sahtekar pezevenk ki. Aynen metni veriyorum- ama o yavaşlıkla hayal ederek oku sevgili okur, o sıkıcılığı yüreğinde hisset-

Sahtekar pezevenk- Yaa ne diyorum biliyor musun?..... Hayallerimizi gerçekleştirelim diyorum.... Ne güzel olur..... Ne dicem.... Benim çalıştığım ajans varya... hani bilmem ne..... İşte onun sahibinin böle... gemi acentalarıyla işi var.... Açılsak şöle... denize gemi turuna çıksaak.....

Saf kız- Ya bende Güneydoğu Anadolu'yu çok görmek istiyorum.

Sahtekar Pezevenk - (Kız sanki Güneydoğu Anadolu dememiş devam ediyo muhabbete) Odessia'ya gideriz.... bir gün başka bir şehre iner... bir caz konseri....... Ah yaa...... Borçlarımızı ödeyelim seninle....... sonra sen sigarayı bırakırsın....... Bugün eve gidip tuvaleti temizlicem yaa.... hem de bu defa çamaşır suyuyla...s iyice temizlicem......... Bir gün sana gelip yemek yapmak istiyorm....... Yaz yemekleri... patlıcan...yoğurt

Kızcağız da sessizlikle saf saf buna bakıyo. Neyse bu sik muhabbet bitti burda kalkmaya durdular. "Hesabı ödiyim ben" diyip kalkar gibi yaptı bu sahtekar pezevenk ama böyle kalkarmış gibi sadece. O sırada kızda kibarlığından "aaa dur lütfen" dedi cüzdanını çıkardı. Artık alman hesabı mı dicekti, yarısını ben verim mi dicekti ne dicekti demesine izin vermeden sen bu sahtekar pezevenk "aaa sen mi ödüceksin" dedi oturdu. Kız da cüzdanı sessizce bunun önüne koydu. Sahtekar pezevenk güzelce cüzdanı açtı hesabı kızın parasından ödedi kalktılar.

Ben en son 11 Eylül'de kuleler yıkılırken bu kadar şaşırmıştım. Kıza üzüntümden kahroldum. E kızım güzelden bir kızsın adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor. Sen güneydoğuya gidicem diyosun adam gemi turu diyo. Fark ortada yani. Borçlarımızı ödesek dediği de eminim kızın bi borcu yoktur o pezevengin borcu vardır. Belli ki sana ödetecek onu da. Sonra yaz yemekleri yapmak ne? Sanki dersin dünya mutfağı lezzet ustası. Sahtekar pezevenk patlıcan üstü yoğurt dökmek gurmelik mi demek. Ne işin var senin o pezevenkle. Bir de ayağa kalktı ki yüzünü önden gördüm bayaa kırmızı yanak kanca burun bitişik kaş bi herif. Dünya da son adam kalsa ona vercene eşşee verirsin. Soyum eşşekten devam etin dersin. Yazık yaa vallahi yazık.

Pek kısa olmasa da kıssadan hisse şunu dicem; kadın erkek ilişkileri hakkında konuşmamayı uzun zaman önce öğrendim. Başıma gelen birkaç olaydan sonra işkembeden sallamanın gereksizliğini, "iyi de senin erkeeen yok mu sen de birçok vazifeyi gözlerini kapatıp yapmadın mı yaraam" diyip öz eleştiri mi lavman yapıp itekledim. Ama bu demek değil ki herkes istediğini yapsın, yapılanlar yapanların yanına kalsın, aldatılan kadınlar sevgililerine dönsün, bir şellafe arkadaşım dediği kadının gözünün içine baka baka akşamına o kadının sevgilisine çekirge pozisyonunda mumuşunu açsın, üç kuruşluk erkekler kendilerini bir bok sanmaya devam etsin. Hiçbişe yapanın yanında kalmasın, ömrü boyunca iki yakası bir araya gelmesin, elini attığı yer kurusun, inim inim inlesin, kurusun kalsın gün yüzü görmesin, ne yaptıysa ne bir eksik ne bir fazla aynısı başına gelsin, bir daha kimseye zararı dokunamadan taş olsun.

Amin.

Yukarıdaki hikayenin iyice aymaz, eşşeğin sikine su kaçırmış versiyonunu aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.
http://pipidisko.blogspot.com/2010/05/cihangirde-bir-baskn.html

Sevgili kadınlarımız lütfen bir sike sürülmeyecek erkekleri adam edip sonra kendinizi bir de bu adama aldattırmayın. Aldatırsa da prim vermeyin. Yes we can!

Sevgili onun bunun sevgilisine mumuşunu açan kadınlar kendi cinsinize bunu yapmayın, aşksa olay bilemem ama mesele yaraksa ata verin eşşeğe verin 13 14 cm ile yetinmeyin.

(Yoğun baskı ve yazıyı okuyan erkeklerin hırs yapıp pipilerini ölçücez diye cekip uzatmaları sonucu oluşan billur düşmesi vakalarının endişe verici düzeye ulaşması nedeniyle 17 cm ortalamasında düzenleme yapılmıştır.)

8 yorum:

  1. atgöttencim, blogumdaki yazıyı kaldırdım. yakın bi dost bu ülkede edepsizler doktorlardan bile hiyerarşide üst sırada gelir, prim verme yazıyı kaldır dedi. mantıklı geldi. ama ufak bi viral dalgalanma olduunun farkındayım, iyi oldu.

    YanıtlaSil
  2. @evren : :) hala anlamaya çalışıyorum olayı bu arada.

    len oğul, bu yazıyı okurken yemeği yaktım!(anneme mi dönüşüyorum ben!? lafa bak) allahtan evreninki kadar uzun değildi yazı, yani ev yanabilrdi bugün, şükür. sonra asap bozuldu işi gücü bıraktım hous izlemeye karar verdim. anlayacağınız şudur ki hayatımı alt üst etti bu yazı tamam mı

    o herifi dövmek istiyorum bi de. ama düşündüm, acaba ben de öylemiyimdir orasından burasından diyerek Devekuşu'ndan bir alıntıyı uygun gördüm : "ikidebir elin admına öküz deyip durma yaw. belki de öyle değildir"

    YanıtlaSil
  3. benim çalıştığım ajanstan sonrasını içim kıyılarak okudum.. şimdi bu bebeler entelektüel-sanat insanı kırması.. kıraatif direktörse zaten vur ağzına yüzüne kan çıkar.. pekmezini akıt, sulandır iç..

    modifiye pazarcı ya aslında bunlar.. yaptıkları işin bilincinde falan olsalar keşke..

    haa tabi genelleyemem (sebep).. çokta kral genellerim, hepsinin inandığı davaları sikiyim..
    sen başka bişi anlatmışsın tabi ama içimde kalmasın.. bazen, bazı bazı görüyorum hala, böle tanıdık bi mekanda bişide, siktiğimin turkcell reklamından hareketle dünyayı kurtarmalar, garantiyi öyle siktik, sütaşı yatırdık, raketlerin bütçeyi ben çaktım, üç tane rus, on tane ex, sonra masada gokaain..

    hatun versiyonlarıda şunun genel müdüre domaldım çok güzel sikildim sende dene, storyboard benim icadım, markaya sloganı ben buldum.. örrrhhhh yiyin lan işte birbirinizi başka alanlara yılışmayın.. cihangir tayfası gene daha içe alınası, kabul edilesi.. bunların nişantaşı versiyonlarına çamaşır suyu içiriceksin..

    son olarak.. galata on numara yer, ordaki evleri görünce götüm atmıştı benim, bide otopark problemi olmasa, bide tecavüz riski tavan yapmasa geceleri..

    masada ki hatuna bişi diyemiyorum, elbet bi ücret karşılığı veriyodur, para diilse başka bişidir..

    en son atgötten'e.. şanslı mısın kadın sen 17-18 cm ortalamamız yok.. dünya geneli 14 cm.. böyle bi istatistik tutturmuş olamazsın, yazıyı okuyan hatunlar kıskansın diye mi rakamı büyüttün.. ne iş.. dün içerkene hatun, yakınım olur, bonnie & clyde tadındayız.. serdar uzun ince çok useless dedi.. fiili ingilizce söylemesini geçtim ve hak verdim..

    en en son.. mumuş ne yaa.. bence am'a argoda herkesçe rahat kullanılabilir bi ad bulmak lazım.. sik için o kadar kelime var am için yok.. kadınlar orospu olarak görülmekten çıkınca ona şöyle verdim, buna şöyle domaldımlı seks hikayelerini daha çok paylaşıcaktır bence (kendi aralarında diil tabi, o ok zaten), o zamana kadar amla mumuşla yetinicez.. çok dertlendim.. içiyim..

    (17-18 ne yaa komplekse come, gidip ölçücem şimdi, 16 yaşıma ışınlanıcam.. kapı kirişine boy kronolojisini bırakan ırkın çalışma masasına sik kronolojisi bırakan üyesiyim, iki milim daha uzun ölçiyim diye masayı zorlayışım dün gibi aklımda (kalıba gel))

    YanıtlaSil
  4. yaa az önce kızlarlan sohbette durumun kritiğindeydik onlarda dedi 17 18 ne lan ortalama 13 14'tür nispet mi yapıyosun diye. Şimdi cetvel aldım bende hayatımda ilk defa 17 cm ye gelip göz kararı emin olmaya çalıştım. bilemiyorum yaa. şimdi kesin 17 desem ziyarete açılabilme ihtimali beni kıllandırdı. yok ben yanlış biliyomuşum desem evliliğim tehlike altına girebilir. hadi 15'te anlaşalım. zaten önemli olan işlevi

    YanıtlaSil
  5. ben guccükkene mahlenin bakkalına kısa kalınların ömer derlerdide anlamam beş sene sürmüştü.. mahalleli nerden biliyodu onu da ayrıca merak etmişimdir hep.. ayrıntıda boğulmak..

    YanıtlaSil
  6. abi iyi söylüyosunuz da kim daha iyi sizce ? rolünü masum kız olarak belirleyen kız mı ? yoksa yalan oğlan mı ?
    hadi burdan yakın..ben bu masum mevzusuna takığım..herkes anasını satayım mülayim bu dünyada..yeri gelince kız ama yeri gelince kadın..bi anda adam bi anda çocuk..
    kim yiyor bunu ? işte yiyen ve yediren beraberce yemek yemişler anlatabildim mi ?
    Bazen bi an..bi şekilde insan duymayı ihtiyaç hissettiğiyle memnun olurken bazende şok gecirip hadi oha bu kadar da değil olmuyor muyuz ?

    YanıtlaSil