3 Şubat 2011 Perşembe

bir kedi yeter!


Seyyar mamacılıkla başladım. Şimdi mağaza zincirim var. Ne vereyim? Balıklı tavuklu?
Hayatı ve kafaları güzelleştirmek için bir kedi yeter. Kediler gençtir girişimcidir.

14 yorum:

  1. sn girisimci kedi o mamalarin icerigini biliyor musun?.. Icerik sende yokluk duygusu ya da korku yaratiyor mu?.. Sen tavuk, dana, kopek vs. sirk hayvanlarindan geriye kalanlarla yapilan mamalari uretirken ne dusunuyorsun?.. Tabi memlekette demokrasi yerine sirketokrasi var. Vejeteryan menulere agirlik versen iyi olur.

    YanıtlaSil
  2. bazen insanoğlunu anlayamıyorum. canım bizde vejeteryanlık yok. yakaladığımızı yiyoruz. he üzülmüyor muyum üzülüyorum o da bir hayvan. ama dana ve tavuklarımız islami şartlara göre kesilmektedir.

    YanıtlaSil
  3. ( Bu başka bir anonim ) İslami şartına sallana sallana en derin ve içten emanetlerimi bırakayım emi... "Kafasına çivi çakılınca gayri müslim, kafası kesilip kanı akıtılınca da gayet islami kesim." Demek geldi içimden... Çemkirmek için geçiyordum, uğradım. Öptüm bye ınız.

    Not : Bu anonim mizaçların blog trollemesi değildir. Verdiğimiz ruhi ve sinirsel zahiyattan dolayı özürü borç bilürük. Dipnot : Anneciğimi pek bir severim. O yüzden en içten erotik duygularınızı sunarken lütfen onu omit ediniz :/

    YanıtlaSil
  4. Bir de merakımdan soruyorum. İslami usüllere göre zatanist ritüeller makbul olaydı neçe olurdu halimiz ? Kedi yahnisi, kesi külbastısı vs. :S

    YanıtlaSil
  5. her zaman bekleriz adsız geçerken gelme hep. oturmaya da bekleriz. kabak yaptım harika

    YanıtlaSil
  6. Hristiyan ve de Vejetaryenim.

    sizi ve kedi hassasiyetinizi, kedileri ve diger tum hayvanlari seviyorum.

    YanıtlaSil
  7. ben ne yapiyim, iflah olmaz bir etoburum. halimden gayette memnunum.

    YanıtlaSil
  8. tipe bak ya sanki birzdan "geeeaal geeal vatandaş mamaya geealll" diye bağıracak gibi duruyo:) yirim gobeeni yirim kesin

    YanıtlaSil
  9. genç girişimci kedileri destekliyoruz!

    YanıtlaSil
  10. O degil de, kedi yahnisi nasil olur acaba? Etoburuz icabinda, mizikcilik yok. Hani kediyi sev koyunu ye hesaabindan.

    YanıtlaSil
  11. valla ben kayaların ve insanların üzerindeki tuzla besleniyorum. o yüzden sizin sorununuz aranızda konuşun. kedi mi yiceksiniz tapir mi beni bağlamaz.

    YanıtlaSil
  12. Kekik de yiyor musun, keci hesaabi. Benim lafim sana degil zaten, kediyi hem severim hem yerim diyorsan basimin ustunde yerin var.

    YanıtlaSil
  13. Bi dakka ya, insanlarin ustundeki tuz mu dedin?? Aklima cesit cesit seyler geldi simdi. Toobe.

    YanıtlaSil
  14. ne yicek lan kediler ? kedileri düşünmüo kimse.

    YanıtlaSil