23 Şubat 2011 Çarşamba

lady gaga'ya ikrah yazı dizisi IV


Bir başka Lady Gaga'ya ikrah yazı dizisinde daha bir aradayız. Kollarımı sıvayıp, boğazımı iyice bir temizleyip, yazımın sonunu okkalı bir çıplak kadın görmüş tarikatçı tükürüğüyle bitiricem inşallah. Bu ara kendimi ülkenin karanlık yüzüne verdiğimden şov dünyasının ışıltılı haberlerini okumadım hiç. Tabi ortamı boş bırakmaya gelmiyor. Bir girdim baktım ki, çirkine verilen prim haddini aşmış. Lady Gaga'nın yeni çakma şarkısı Born This Way bir haftada 1 milyon satmış. Kendimi ülke sorunlarına adamaktansa Lady Gaga'nın yok oluşuna adamayı daha mantıklı bulup, bir katkım olur endişesiyle başladım ikraha.

Bu çirkin Lady Gaga ordan burdan çalıp çırpıp bir de üstüne bu çirkinliğiyle buralara geldi ve hala devam ediyor ya insanlığın, medeniyetin gözlerinden öpüyorum. Etrafımda kadını seksi bulan erkekler olmasına, ama öyle demeee birçok sanat akımından besleniyor gibi gerzekçe açıklamalar yapılmasına alıştım, bunları sineye çektim.

Ama bunu çekemem.

Neymiş yeni single'ı Born This Way çooook iyiymiş abi yeaaa. Hoşt höst ordan. Ulan yılların Madonnası'nın Express Yourself'ini mikserden geçir Born This Way diye önümüze sür sahtekar pezevenk Lady Gaga. Kimi kandırıyorsun lan sen çirkin.

Çirkine verilen primin sonuçlarını şimdi görebiliyor musunuz? Çirkine prim vermeyin önüne geçemezsiniz sonra dedim mi demedim mi size zamanında.

Sen ancak şimdinin imitasyona alışık bebelerini kandırır, onlara ayyy bean çok farklıyım, çarpıcıyım laflarını yedirirsin Lady Gaga. Bir de geçen bir programa çıkmış yüzüne botoks yaptırmış sırf dikkati estetiğe çekicem diye. Dünya dünya olalı böyle eziyet görmedi yemin ederim. Alın şu kadını ya. Alın ya gözümün önünden.

Çirkin tüüüüü.

Tövbeestağfirullah.

Bi de videonun sonundaki hani bunun alamet-i farikası el hareketi var ya her gördüğümde salak yemin ederim gerizekalı bu kadın oluyorum.

Evladım salak mısın sen?

(Bu arada bu şarkıda çılgınca dans ederken ki bir videomun internete düşeceğinden çok korktum bir an)

10 yorum:

  1. bir lady gaga sever olaraktan çok güldüm güzel yazmışsın ve ayrıca kesinlikle çirkin!

    YanıtlaSil
  2. bacım,
    sen böyle şeyleri kafana takıp kendini üzme. bırak elin çirkin karısını sen daha güzelsin. hürmetle selam eder gözlerinden öperim.

    Not : sık de bu çirkin karının bacaklarına sıkalım. eyvallah

    YanıtlaSil
  3. hay azına sağlık abi, çok güzel yazı olmuş

    YanıtlaSil
  4. Erkekler tiskinmiyor çirkin kadından kadınların tiskindigi kadar. Nedir sizin birbirinizle alıp veremediğiniz? Hayır erkek kıtlığı mı var, nedir?

    YanıtlaSil
  5. hee erkek kıtlığı var. ölüyoruz erkek diye

    YanıtlaSil
  6. Piiiy bi Adsız hiçbir şey anlamamış yazıdan :) Bende de var bu adsızlardan bolca. O yüzden adsızlar sanıyorum :)

    Bittabi tüm fotolara katılmamakla beraber, bugün şöyle bir şey görmüştüm:
    http://freshpics.blogspot.com/2011/02/lady-gaga-is-copy-paste.html İyi geldi üstüne yazın :)

    YanıtlaSil
  7. Efenim Madonna'dan apartıyormuş da orjinal değilmiş de bir yığın tırı vırı, bunlar işin magazin yanı, yazının özünde "nefret ediyom ben bu çirkin karıdan!" var. Nazar etme ne olur çalış senin de olur dicez, ona da bir araba laf sayacak :) Amaan neysem ne.

    YanıtlaSil
  8. Erevizyon şarkısı gibi lan. RimiRimiRey mesela. Onun gibi.

    YanıtlaSil
  9. Aaazına saaalık atgöttenciiim.Bende sevdiceğime söylüyodum bu kadında bi Madonna tırtıkçılığı var die.Şimdi anımsayamadım ama madonna saund lu bir parçası daha vardı bu gencin. Dedim nooluyo hani aykırıydık farklıydık. Başkalarının gölgesine sığınmış personalarla özgün olunmuyo söyliim.

    YanıtlaSil
  10. Alamet-i farikası el hareketi deyince ben de bişey sandım hakkaten.

    YanıtlaSil