16 Şubat 2011 Çarşamba

senin en güzel yerin kahverengi ceketin


Selçuk Üniversitesi İlahiyat Bölüm Başkanı Profösör Orhan Çeker sabah kalkmış, aklına hergün karşısına çıkan dekolteli kadın görüntüleri gelmeye başlamış. Sonra içinden ulan ben şimdi bu dekoltelilerden birine atlasam, suçlu muyum Allahsızlar demiş. Ama cezası ağırlaştırılırsa ya hadım edilirsem demiş. Sonra da konuya el atmaya karar verip, ulan madem profösörüm ben bir açıklama yapayım demiş. Ama önce bir çekeyim de... Pantolonumu demiş. Çektikten sonra pantolonunu malum saçmasapan açıklamayı yapmış.

Çeker diyor ki; "Sorunun odağında kim var? Kadın var. Kardeşim sen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmayacaktır. Tahrik ettikten sonra sonucundan şikâyet etmen makul değildir. Suça ortaklı etme durumu vardır."

Ama bu sözleri söylerken profösör çeker o kahverengi ceketinin insanları tahrik edebileceğinin farkında değil tabii. Ben mesela misal çok fena oluyorum. Kahverengi ceket, küf rengi pantolon, bordo kravat, üstü parlak cümcük bıyıklı dudak, yağlı saç offff konuşurken içim gıcıklanıyor. Baktıkça tecavüz edesim geliyor. Ya kendimi tutamayıp edersem. Bana kim ne diyebilir bu durumda? Suça ortak olan sayın pröfösördür.

Bir de ntvmsnbc'deki konuşmasına başlarken böyle gülüşü var ya baştan çıkarıcı. Ehh heh heh heh kih kih diye kikirdiyor offff şimdi bu adam bu sempatiklikle tecavüzü hakediyor mu, haketmiyor mu?

Böyle adamların gizemleri isimlerinde saklı oluyor ya bir de, hastasıyım. Orhan Çeker mesela. Ne çektiğini anladık biz. Ancak çeken bilir çünkü dekoltenin insanı nasıl tahrik edebileceğini.

Anlayamazlar seni Orhan, herkes profösör değil, herkes çeker değil. Kolay yetişmiyor senin gibi pröfösör çekerler.

Tipin bile suça ortaklık nedeni senin.
T.S.

İlahiyatçının seksi fotoğrafları için tıklayın.

17 yorum:

  1. Prof. Dr. Orhan 31çeker...

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bence isiminin kısaltması da çok manidar bu amcanın; O.Ç.
    Takdiri ilahi olsa gerek... hatta mukadderat bile olabilir.

    YanıtlaSil
  4. Daha araştırılsa neler çıkacak demek ki

    YanıtlaSil
  5. adamı görünce ekrana boşaldım o derece seksi bir şahsiyet kendisi. iç ses: amına kodumun çocuğu.

    YanıtlaSil
  6. Adam erkek neslini agzindan salyalar sacarak her acikta gordugu derinin pesinden giden iradesiz mahluklar (bir nevi seks zombisi) olarak algiladigi icindir ki kendince soylediklerinde hakli. Amma velakin bu derece zavalli ve muhakemeden yoksun yaratiklarin da dinden ve ahlaktan muaf olmasi gerekmez mi? Allaam bu nasil celiski?

    YanıtlaSil
  7. amcanın kafası güzelmiş.

    YanıtlaSil
  8. Amca bos zamanlarinda kama sutra okuyor, akli basindan gidiyor, sonra dayanamayip yorum yapmak zorunda hissediyor herhal kendini. Arinc buna akil versin, desin ki hayat alkol ve seksten ibaret degildir, kafayi bozma bunlarla desin.

    YanıtlaSil
  9. Bütün erkekler tecavuzcudur.

    YanıtlaSil
  10. Dört çekerli mi acıba?

    YanıtlaSil
  11. her yerden çekiyo mu bu acaba?

    YanıtlaSil
  12. trend ya bu trend. bu aralar çok moda "ahlaksız karılar" konsepti. aha ben de bişeler dedim:

    http://www.halileohalilei.com/2011/02/dekolteden-tahrik-olan-profesorler.html

    YanıtlaSil
  13. Halileo yazini okudum koptum :) Yani bir yazi ancak boyle yazilir. Fotokopileyip duvarlara yapistirasim var. Egilmeyin ha :))) Atgotten sen kiskanma seninki de iyi.

    YanıtlaSil
  14. Allah aski icin sunlari da bir okuyun, daha neler varmis adamda:
    http://www.cnnturk.com/2011/yazarlar/02/18/ilahiyatci.profesorden.yeni.inciler/607272.0/index.html

    Guzel kafa yapiyor, gayrimuslim nine'ye koptum :)

    YanıtlaSil