18 Nisan 2010 Pazar

II. justin vakası


Orada burada gezerken görüyorum yok Justin Bieber şurda da çıktı yok Obama ile şarkı söledi. Bir biberdir gidiyor. Girdim baktım tamamiyle bir sahtekar pezevenk müzikal projeden ibaret bizim biber. Neymiş efenim youtube'a performansını yüklemişte, görenler çok beğenmişte sonra Usher'la tanışmışlarda, albüm çıkarmışlarda, ondaki R&B ve hiphop yeteneğini keşfetmişlerde. Yaa atmayın din kardeşiyiz.


Belli ki zinci kardeşlerimiz "ya bu piyasa olduğu gibi siyah oldu yine, Justin Timbırlent büyüdü kendi şirketini kurdu, Eminem mayaladık tutmadı bari küçükten alalım yetiştirelim" demişler yepyeni bir Justin bulmuşlar. Usher sen elinden tuttum dersin, Ludacris sen ortaya bir featuring yaparsın, Obama'nın yanında şarkı söletiriz bunu bikaç ekstraya götürürüz. Hep birlikte büyütelim bu beyazı çocuklar demişler.


Biber'e gelince öyle pek bir parlayacak tarafı yok. Bütün saçlarını önüne tarayınca yakışıklı olduğunu düşünen ama bir çeşit star wars yaratığına benzeyen bir bibi kendisi. Hafif kısık böyle çocuk tınısı var. E zaten çocuk. Ama klipleri görsen sanki dersin hergün ayrı manita yiyor. Yapma Justin daha geçen yıl yeni kıpırdamıştır.


Kısaca bebelere biberden R&B'ymiş olay. Usher koskoca adamsın, küçücük çocukla bir olmaya da mı utanmıyosunuz anlamadım ki. Parti yapıcam diye el kadar çocuu aramalar, yo men partiliyelim demeler. İki kuruş kazancam diye çoluk çocuğa respect. Ama yapacak birşey kalmamış. Tarihe 2. Justin vakası olarak geçti bile çoktan.


Vakai vakvakiye. Bu vakvak kelimesi yüzünden unutulmayan bir tarih olayı.

4 yorum:

  1. http://cheezburger.com/View.aspx?aid=3326489344

    YanıtlaSil
  2. onun kolyesi ay-yıldızlı mı yoksa benim jeopolitik hüsnü kuruntum mu bu?

    YanıtlaSil
  3. ay yıldız yaa.. ulus kolejinde okuyomuş zaten

    YanıtlaSil
  4. cüneyt onun kolyesi kalpli :D

    YanıtlaSil