1 Nisan 2010 Perşembe

vampirlikte yeni düzenlemeler


Tru blod, tvaylayt, liseli, kurtadamlara kıl, gençirisi vampirler derken hayaller gerçek oldu. Alamanya'da kafayı ciddi kırmış bir grup işinde gücünde insan biz vampirik diye ortaya çıktı. Uzmanlar o kadar şaşkın ki Almanya'da vampir patlaması yaşanıyor gibi akıllara zarar açıklamalar yapıyorlar.

Bilgisayar uzmanı vampirlerden birinin verdiği demeç ise şöyle: "150 kişiyiz kimseye zararımız yok birbirimizin kollarını jiletle kesip, bardağa damlatıyoruz. Yoksa boğazdan ısırmak falan gibi adetlerimiz yok. Ama ben en çok yaradan emişi seviyorum."

Peki nasıl vampir olunuyor?

Vimpirler vücudlarındaki belli kesik izlerinden birbirlerini tanıyorlar ve bir vampir olmanın yolu ısırılmaktan değil HIV testinden geçiyor. Negatif HIV testini getiriyosun, temizim diyosun. Hijyen bir numaralı kural. Bu testin yanında tam kan sayımı önemli. Kansızlık, hemofili gibi hastalıkları taşımıyor olmanız lazım. Öyle ben kansızım bu defa da senden içelim yok. Alman hesabı uygulaması geçerli.

Bir de rızayla kan almak çok önemli. Öyle tuttuğumu ısırayım, kanını sonuna kadar emeyim, karıya kıza dalayım gibi ortaçağ vampiri hareketler çağ dışı olarak nitelendiriliyor.

Kafama yattı başvurmak istiyorum diyenler HIV testi, tam kan sayımı, savciliktan temiz kağıdı, 2 kefille birlikte bilgisayar uzmanı Rafael'e başvuruda bulunabilir.

iletişim:
info@vampiriz.biz

5 yorum:

  1. vampirler kendilerini gene geliştirdiler de, zombilerde durum hep aynı ya ona üzülüyorum ben. adamlar çağa ayak uyduramadı beyinsizliğin bu kadarı. hep en kuul vampirler, hep en ezilenler zombiler. bişiler yapmanın zamanı geldi, düğün basmakla olmuyor.

    zombileri yaşatma ve dayatma dernek başkanı

    YanıtlaSil
  2. eyvah eyvah, müslümcü çıktı vampirler

    YanıtlaSil
  3. jilet kesiği de çok pis kanar ha.

    YanıtlaSil
  4. eksikliği hissediliyordu, iyi olmuş.. sırasıyla biz uzaylıyız, biz peygamberiz diyenlerde dernek kurmalı, lokalde pişti oynamalı, birbirlerine yaralarını gösterip soyunmalı..

    YanıtlaSil
  5. müjde stepne1 Nisan 2010 04:17

    oh may goşş!

    YanıtlaSil