11 Ocak 2010 Pazartesi

sahtekar pezevenk grylls


Ya çok adiyim ama zamanında timsah avcısını izlerken adam timsahların üstüne bastıkça 'ah o timsah bi kapsa seni', 'ah o timsah bi kafadan yakalasa' diye bedduayla izliyordum. Bedduam tutmadı, timsah kapmadı ama sen timsahlara el ense çeken yiit timsah avcısı bir vatoz çarpmasına hakkın rahmetine kavuştu. O zaman çok üzüldüm beddualarım için. Bir daha sallamıcam bu adamlara dedim. Ama dayanamıyorum. Bu sahtekar pezevenk grylls izledikçe sinir basıyor bana.

Çat nerdeyiz, çöldeyiz öylesine gezen zavallı bir kertenkelenin kafasına bıçağı batırıp yiyoruz. Çat amazondayız kimseyle hiiiçbir derdi olmayan kafam kadar model kurtçuğu ağzımıza atıyoruz. Çat bir yılan tutup derisini yüzüp çıngıraklı kuyruğunu küçüğe armağan etmek için saklıyoruz. Çat bi çakal kemiği bulup 'aa çakal kemiği biraz aliim yanıma yardımcı olabilecek bir malzeme deyip kafayı saygısızca yere atıyoruz.

Ahhh varya bi kaplan yese ya seni canlı yayında. Böyle tam yılanı tutup kafasına bıçağı çakacakken o yavru yılan çıksa, anakonda çıksa annesi, seni böle bi çırpıda sarsa, sen 'eğer bir yılan trafından sarılırsanız gömleğinizi çıkarın' gibi aptal saptal şeyler söylerken hart diye yese seni. O yediğin çekirgenin devi çıksa ilk önce ağzına ağzına çakıp dövse seni etek giydirse oynatsa. O zavallı örümceği ağzına atıp ağzını kameraya göstere göstere yerken arkanda koccaman bir örümcek çıksa ama sen farketmeyip böle anlatmaya devam etsen. 'Tadı çok güzel değil ama iyi bir protein' derken bu örümcek fıst diye ağını atsa üstüne, döndüre döndüre sarsa seni.

Kolpacı pis herif. Üşenmeyeceğim şart olsun discovery'e ingilizce şikayet mektubu yazacağım. Hiç mi bir doğal hayatı koruma derneğinden şikayet almıyorsunuz. Adam kamerayı kapatıp burgerleri hopurdatıyo, kamerayı açıyor ilk tuttuğu kertenkelenin kafsını koparıp oooo büyük protein deyip ağzına atıyor. Nedir lan bu hayvanların senden çektiği?

Hem boyuna gelsene sen. Bi aslanla karşı karşıya geldiğimizde napıcaz bi anlatsana. Misal çakallar sardı dört bir yanı, kurt indi yanına, yılanlı kuyuya düştük. Ama yooook nerde bir zavall kertenkele, kurt, örümcek sen yanında bit, nerde bir at götten dağdan dağa, daldan dala zıplamaca, böyle heyecanlı heyecanlı koşturmalar nefes nefese kalmalar... Bir de o susak ağzı hep açık ya böle yayvan pis pis.

Hepsi yalan biliyoruz. Türkiye Kapadokya bölümünü izledim. Neymiş Kapadokya'da çok çetin şartlar varmış. Bir kayanın altında uyumuş böyle heyecanlı heyecanlı çık sabah sabah kayanın altından. Sonra yine protein almalıyım deyip sen yurdumun güzelim kertenkelesini tuttuğu gibi kafası koparıp ye. Pis herif. Ulan 2 metre ötede gözlemeci var biliyoruz.

Çok da izleyeni var bu pis adamın, hayatta kalkmaz yayından. Mecbur bedduayla çözeceğiz yine bu işi. Bedduayı basıyorum diğer yandan seni alllaha havale ediyorum. Ayı grylls miş senin yaptığını ayı yapmaz.

1 yorum:

  1. ahahaah doğru gerçekten dediklerin ben beddua kısmına girmeyim ama yılanıydı kurdu böcüğüydü bi gün sarıp sarmalar bu adamı diye de düşünümüyor değilim zaman zaman..

    YanıtlaSil