19 Ekim 2010 Salı

peki saçlar hazır mı?



Çok korkunç bişe oldu demin. Her hemen çalışmaya başlamak istemeyen vatandaş gibi sabah haberlerini okumak için dablu dablu yapıp haber sitelerini ziyaret ederken Binali'nin sallanan köprü için " e ne düşünüyordunuz asma köprü bu tabii ki sallanacak sonuçta iki ip tutuyor" dediğini okudum. Yeminle bu olay hakkında dedim ki iki gün önce yeeaa çıkıp diyecekler ki "tabii ki sallanacak asma köprü bu, iki ip tutuyor köprüyü" Şimdi bu iki anlama geliyor. İlki Binali bize hayatta hiçbirşeye şaşırmamayı öğretti. İkincisi gittikçe ve sistematik olarak Binali'ye dönüşüyoruz, onun algı kapısından içeriye bismillah'la girmiş bulunduk.

Binali bir de zeki bir örnekle açıklıyor durumu. -Çok güzel örneklerle anlatır Binali, anlatımı kuvvetlidir.- “Elektrik direkleri sağa sola yaylanıyormuş. Elektrik direkleri aksesuar. Mesela saçın rüzgarda sağa sola savrulursa... Onun gibi bir şey. Ama kökü orada direğin. Hiç milleti paniğe kimse sevk etmesin, her şey yolunda”

Şimdi anladınız mı? Ahenkle dans etmiş elektrik direkleri. 100.000 kişi yıkamış çıkmış.

Bir de neymiş sistem uyarı veriyormuş. Yeaa atmayın din kardeşiyiz. Ne sistemi yeaa. Biz o sistemi biliyoruz. Bu ülkede ulaştırma bakanlığının görevi vatandaşlarını güvenle dualarla hakkın rahmetine ulaştırmak. Yemeyelim birbirimizi Binali'cim.

En çok japona üzülüyorum. Yıkılsın o köprü Binali "çekik gözlünün yaptığı bu kadar olur, Türk inşaat şirketlerinin başarısını dünya biliyor. Aslanlarımız 2 katlısını dikecek aynı yere. Ölenlerin ailelerine baş sağlığı dliyoruz." diyecek, faturayı japona kesecek. Halbuki adamlar her yıl uyarırdı, baktılar sikine saran yok vazgeçtiler "ço kda ski mei di" diyip bıraktılar ellerimize kocaman köprüyü.

Tabii bu konuda tek bilimsel açıklamayı yapan Prof.Dr.Ahmet Vekif Alp'in açıklaması içinde "rezonans" gibi gay bir kelime geçtiğinden hiç kaale alınmadı. Saçlarla anlatsana bize Ahmet'cim, kökü sende desene.

Neyse o gün ordaki 100.000 kişinin boğazın derin sularına karışması yazılsaydı alınlarına karışırlardı. Herkes alnına ne yazılmışsa onu yaşayacak ne bir eksik ne bir fazla.

O nedenle seneye ki koşuya yine hazırız. Peki saçlar hazır mı?

7 yorum:

  1. offff çok güldümm :))) binali yıldırımın sağ kolu olmalısın bence, onun cevap vermekte kıtlık çektiği alanlarda sen devreye girersin :)) en az onun kadar komik sebepler sunabilirsin çünkü :))))

    YanıtlaSil
  2. süper bi yazıydı ancak bu kadar iğneleyici olup (ve komik!!) bu kadar güzel irdeleyebilirdin konuyu!!! tek kelime ile BRAVO!!
    artı ben de besmele çekerek dark sayd'a kaymak istiyorum :))))

    YanıtlaSil
  3. bienal gibisin binali, sana katılmak istiyorum!

    YanıtlaSil
  4. hahaha ben de ayni zamanda gordum haberi ve yuh dedim. gercekten de traji komik . supersin

    YanıtlaSil
  5. "rezonans" gibi gay bi kelime yaaa...

    YanıtlaSil
  6. binali böyle bir açıklama yaptıysa, 100bin kişi hep birden koştuysa, biz 40 kere söyleyip dinletemediysek, o 100'ün yanındaaaaki iki sıfırı sil ne kaldı 1. Şimdi 1'le 40'ı çarp ve milliyetçi hareket partisinin kırkıncı yaşı !

    YanıtlaSil