4 Eylül 2009 Cuma

Alperenlerin en sevdiği klip


Klibin hikayesi: Gündüzleri Şirinevlerde konfeksiyonda çalışan Shakira'nın dansa olan kabiliyeti bütün semtte konuşulmakta, her düğüne her eğlenceye çağırılmaktadır. Ama gerçek bambaşkadır Shakira geceleri kurt kadına dönüşmektedir. Eşinin ise durumdan hiç haberi yoktur.

İnceliyoruz: Uykudan lenslerini çıkarmadan uyuduğunu farkedip uyanan Shakira'ya bir haller oluyor. Tırmakları kırmızı ojesiyle uzayan Shakira topuklularını giydiği an anlıyoruz ki kurt kadına dönüşmeye başlıyor. Kırmızı kırmızı parlayan mağaraya yeni kurda dönüştüğü için sersem bir şekilde giren Shakira bu sersemlikle bazı hareketler yapmaya başlıyor ki ne yaptığını tam olarak bilmiyor. Mememi mi okşasam, kıçımımı ay gibi doğdursam derken parmaklarını ısırmaya karar veriyor. Elleriyle halat çekermiş gibi bir takım hareketler yaparken anadan doğma taklidi kıyafetiyle karşımıza çıkıyor ve hepimize bravo dedirtiyor. Sonrasında birbirini izleyen görüntüler görüyoruz.

Klibin sonunda ise konfeksiyoncu kimliğine dönen Shakira'nın sempatik dansı geliyor. Ki en sevilen bölüm bu. Bir de aradaki auuuuuu lar var. Kurt ya

İzleyin: http://www.youtube.com/watch?v=4aEW_Z5Va5s&feature=fvst

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder