8 Nisan 2010 Perşembe

almış yürümüş bir çirkine prim örneği



Giydiği her kıyafetle olay olan Sarah Jessica Parker bu defa giysisini bir bebekle tamamlamış. Tosuncuk temalı kıyafetiyle görüntülenen Parker tarzıyla bir kez daha göz doldurmuş. Olabilir. Çünkü Hollywood'dan bunu da bekliyoruz. Ünlü bir tasarımcının kıyafetlere bebek iliştirmesini, zenci bebek kreasyonu hazırlamasını istiyoruz. Ve biliyoruz ki Sarah hemmen koşup bi tane alıp diğer koleksiyonların yanına ekleyecek. Bir röportajında "oh may goş, i laaav this. its emeyyzingg" diyecek.

Sarah Jessica Parker'ı her gördüğümde, onunla ilgili her haber okuyuşumda derin nefes alıp 'tövbe yarebbi estağfirullah' diyerek kapatıyorum sayfayı. -Lisedeyken okul müdürü beni her gördüğünde aynı hareketi yapardı. İlk islami bıyık gönüllü kobayı olduğu için benim üç numara saçlarım onda aynı tiksintiyi yaratıyordu. Şimdi seneler sonra bir insanın bir insana nasıl anlamsız gelebileceğini bende çok iyi anlıyorum. Hani hocalarımız bizi seneler sonra anlayacaksınız der ya hep.-

Konumuza dönersek; Sarah Jessica daha önce işlediğimiz üzere büyük bir 'çirkine prim verme' olayıdır. Taksimde gece gezse polis travesti diye içeri alır. Ama Hollywood'dadır, en tasarım kıyafet onda, en afilli manita kolundadır. Neden? Çünkü çirkine prim verilmiştir.

Ama yine uyarıyorum. Benzer görüntülerle karşılaşmamak için çirkine prim vermeyin. Sonra önünü alamazsınız.

Bir çirkine prim vermeyelim yazısının daha sonuna gelirken, şimdi hemen elinize bir kalem kağıt alıp hayatınızda prim verdiğiniz çirkinlerin adlarını yazın. Sonra o nerede siz neredesiniz bir bakın. Çirkin, verdiğiniz primlerle en güzel manitayı kapmış, işinde yükselmiş, cool awesome olmuş, siz yerinizde mi sayıyorsunuz? Nereden dönerseniz kardır. ( Şapkalı a)

Çirkin: Kendine gereksiz özgüveniyle iç sıkan, normal insanlar normal normal demeçler verirken kafayı kendiyle bozmuş vasatın altında insandır. Görünce hemen anlaşılır.

5 yorum:

  1. ahahahah arzu alemsin bebisiiiieeem!

    YanıtlaSil
  2. sex and the ziki 2 filminde kullanılan ivana sert mayosunu nerden bulabiliriz siz biliyosunuzudur...

    YanıtlaSil
  3. Çorlu yolunda fabrika satış mağazası var onun

    YanıtlaSil
  4. manitasi Matthew Broderick, cok da havali diil bee

    YanıtlaSil
  5. adsız sen de çirkine prim vermişsin belli. çıkar ağzından baklayı dökül

    YanıtlaSil